Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dil kurslarina gitmekHayat da sevgiyle mutlu olan bi insandım. Güvenim kırıldıktan sonra kendimi sosyal aktivitelere verdim.
Tavsiye edebileceğiniz etkinlik, sosyal aktivite var mı acaba ?
Dil kursunu düşündüm ancak çok işe yaramaz paran boşa gider dediler.Dil kurslarina gitmek
Siginma evlerinde gonullu calisan olmak
Spora gitmek
Amator tiyatro kurslarina gitmek
Kutuphaneye uye olup duzenli gitmek
Dil kursunu düşündüm ancak çok işe yaramaz paran boşa gider dediler.
Şöyle ki kurslardan verim alamazsın anlamında yurt dışına çıkma imkanım da yok Bu dil işe yaramaz diyenler kimler ya
Ne demek dil işe yaramaz
Bir kere yeni bir dil öğrenmek tamamen bakış açısını ve hatta zekayı da geliştiren bir olay
Artı bugün biliniyor ki ikinci bir dil bilen insanların alzheimera yakalanma riskleri daha düşük
Zihni çalıştıran hiçbir şey gereksiz değildir
5.yi öğrenmeye çalışıyorum.
Bu yıl benden çeviri yapmamı ve iş görüşmesine katılıp taraflar arasında çeviri yapmamı istediler
Ki mesleğim bile değil
Ayrıca dil öğrenmek çok keyiflidir :)
Yepyeni bir dilde yavaş yavaş o ufak metinleri anlamanın tadı, o dilde şarkılar dinlemek, filmlerde kelime yakalamaya çalışmak :)
Sporu ve müziği sevmeden yapabilirim ama evet çocuğu sevmeden yapamamNeden sevmekten vazgeçtin?
Kendin için sev başkası seni sevsin diye değil
Sporu çocuğu müziği sevmeden nasıl yaparsın:))))
Şöyle ki kurslardan verim alamazsın anlamında yurt dışına çıkma imkanım da yok 5 dil demek
Hmm o zaman ise cevreni degistirmekle baslamalisin , zira bu kafalardaki insanlardan sana zarar gelirDil kursunu düşündüm ancak çok işe yaramaz paran boşa gider dediler.