Mutluluk

eliifella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
20
7
1
Hayat da sevgiyle mutlu olan bi insandım. Güvenim kırıldıktan sonra kendimi sosyal aktivitelere verdim.
Tavsiye edebileceğiniz etkinlik, sosyal aktivite var mı acaba ?

Hayat da sevgiyle mutlu olan bi insandım. Güvenim kırıldıktan sonra kendimi sosyal aktivitelere verdim.
Tavsiye edebileceğiniz etkinlik, sosyal aktivite var mı acaba ?
Dil kurslarina gitmek
Siginma evlerinde gonullu calisan olmak
Spora gitmek
Amator tiyatro kurslarina gitmek
Kutuphaneye uye olup duzenli gitmek

Kesinlikle aktif spor. Hem vücudun forma girer hem de rahatlarsın. Arada bir masaj paketleri de satın al. Eğer o da kesmezse yüzmeyi de ekle.

Dil kursunu düşündüm ancak çok işe yaramaz paran boşa gider dediler.

Bu dil işe yaramaz diyenler kimler ya
Ne demek dil işe yaramaz

Bir kere yeni bir dil öğrenmek tamamen bakış açısını ve hatta zekayı da geliştiren bir olay
Artı bugün biliniyor ki ikinci bir dil bilen insanların alzheimera yakalanma riskleri daha düşük

Zihni çalıştıran hiçbir şey gereksiz değildir

5.yi öğrenmeye çalışıyorum.
Bu yıl benden çeviri yapmamı ve iş görüşmesine katılıp taraflar arasında çeviri yapmamı istediler
Ki mesleğim bile değil

Ayrıca dil öğrenmek çok keyiflidir :)

Yepyeni bir dilde yavaş yavaş o ufak metinleri anlamanın tadı, o dilde şarkılar dinlemek, filmlerde kelime yakalamaya çalışmak :)

Neden sevmekten vazgeçtin?
Kendin için sev başkası seni sevsin diye değil
Sporu çocuğu müziği sevmeden nasıl yaparsın:))))

Bu dil işe yaramaz diyenler kimler ya
Ne demek dil işe yaramaz

Bir kere yeni bir dil öğrenmek tamamen bakış açısını ve hatta zekayı da geliştiren bir olay
Artı bugün biliniyor ki ikinci bir dil bilen insanların alzheimera yakalanma riskleri daha düşük

Zihni çalıştıran hiçbir şey gereksiz değildir

5.yi öğrenmeye çalışıyorum.
Bu yıl benden çeviri yapmamı ve iş görüşmesine katılıp taraflar arasında çeviri yapmamı istediler
Ki mesleğim bile değil

Ayrıca dil öğrenmek çok keyiflidir :)

Yepyeni bir dilde yavaş yavaş o ufak metinleri anlamanın tadı, o dilde şarkılar dinlemek, filmlerde kelime yakalamaya çalışmak :)
Şöyle ki kurslardan verim alamazsın anlamında yurt dışına çıkma imkanım da yok ‍♀️ 5 dil demek

Şöyle ki kurslardan verim alamazsın anlamında yurt dışına çıkma imkanım da yok ‍♀️ 5 dil demek

Bizim ülkenin yabancı dil bilme/yabancı dil yetenek oranı düşük diğerlerine göre.

Ayrıca küçüklükten beri ezbere iş yapmaya alışıp sonra bizim ülkede dil eğitimi çok kötö yöö diyen tipler onlar, boşver

Kurstan verim alınır, mesela düzenli tekrar edersen, seversen, o dili hayatına sokarsan çok da güzel verim alınır :))

Kişide de bitiyor yani

Hangi dili öğrenmek istiyorsunuz?

Ek: 5.nin üzerinde çalışıyorum ama yavaş ilerliyor çok istekli değilim bu dile :D

Back
X