- 15 Şubat 2013
- 26.028
- En iyi cevaplar
- 1
- 100.322
- 798
Yazamiyorum dediErkek meselesi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazamiyorum dediErkek meselesi![]()
Takip wdilmek degilde cekiniyorum. Ofke sorunum var bazi seylere fazla uzuluyorum. Bazi seylerin ustesinden gelemiyorum oyle soyliyimYazamiyorum deditakip ediliyo sanirim
ne gibi sorunlar?detay verebilir misiniz?kızlar
kızlar benim sorunum psikolojik sorunlar. kendimden yoruldum
Bir ust mesajda yaziyorne gibi sorunlar?detay verebilir misiniz?
gereksiz yere öfkeleniyorsunuz öyle anladım ben.içinizden ona kadar sayın cevap vermeden önce.ani çıkışlar yapmayın önce kafanızda bir düşünün konuyu dile getirmedenBir ust mesajda yaziyor
Psikolog yardimi aldiniz mi?Takip wdilmek degilde cekiniyorum. Ofke sorunum var bazi seylere fazla uzuluyorum. Bazi seylerin ustesinden gelemiyorum oyle soyliyim
özledik beybi nerelerdesiiinkızlar ben mutlu değilim yoruldum artık. bende mutlu olacak mıyım sizce bu aralar iyice yıprandım.
Daha onceden almadim bu hafta randevu aldimPsikolog yardimi aldiniz mi?
Derdini söyle derman olayımTakip wdilmek degilde cekiniyorum. Ofke sorunum var bazi seylere fazla uzuluyorum. Bazi seylerin ustesinden gelemiyorum oyle soyliyim
Sen beni pek sevmiyordunözledik beybi nerelerdesiiin![]()
ben seni sevmiyor değilim tanımam etmem, tutup kolundan psikoloğa götürmek istiyorum sadece. Tedavi oluyorum demiştin ama belli ki ya olmuyorsun ya da etkili değil. Yaşın da küçük, en güzel yıllarını heba ediyorsun.Sen beni pek sevmiyordun
Olay ne bir bilirkisi olarak sorayim?ben seni sevmiyor değilim tanımam etmem, tutup kolundan psikoloğa götürmek istiyorum sadece. Tedavi oluyorum demiştin ama belli ki ya olmuyorsun ya da etkili değil. Yaşın da küçük, en güzel yıllarını heba ediyorsun.
Laf sokuyordun oyuzdenben seni sevmiyor değilim tanımam etmem, tutup kolundan psikoloğa götürmek istiyorum sadece. Tedavi oluyorum demiştin ama belli ki ya olmuyorsun ya da etkili değil. Yaşın da küçük, en güzel yıllarını heba ediyorsun.
Rainyy bacım, ciddiyim bak, kaç yaşındasın nerede ikamet ediyorsun, seni doktor arkadaşlarımla tanıştırayım mı? Bi tanışın, kaynaşın, flörtleşin.kaç yaşında kdkdkd
Vayy hemde doktor buyuk sevap islersinRainyy bacım, ciddiyim bak, kaç yaşındasın nerede ikamet ediyorsun, seni doktor arkadaşlarımla tanıştırayım mı? Bi tanışın, kaynaşın, flörtleşin.Valla artık sanki bir şeyler yapmamız lazım gibi hissediyorum
![]()
Vuhuu çıta everestte şu aaanRainyy bacım, ciddiyim bak, kaç yaşındasın nerede ikamet ediyorsun, seni doktor arkadaşlarımla tanıştırayım mı? Bi tanışın, kaynaşın, flörtleşin.Valla artık sanki bir şeyler yapmamız lazım gibi hissediyorum
![]()
Kucuk seyleri abartiyorum canim daha da acmiyimDerdini söyle derman olayım
Allah sana şifa versin, ailene çevrene doktorlara sabır versin ne diyimLaf sokuyordun oyuzdenetkili olmuyor
Daha da acmayinca konu acilamadan kalicak sanirsamKucuk seyleri abartiyorum canim daha da acmiyim