- 13 Ocak 2020
- 45.967
- En iyi cevaplar
- 2
- 176.255
- 598
- 33
Duyduğum enn saçma cümle olabilir mi diye oturdum düşünüyom şu an.Mutlu olmak için sebep arama mutluluk içinden gelmeli![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duyduğum enn saçma cümle olabilir mi diye oturdum düşünüyom şu an.Mutlu olmak için sebep arama mutluluk içinden gelmeli![]()
Aa talipler cogaldiOtriciim iyi düşün, ayrica varsa mantikli alternatifler once benim kuzenim var sirada lutfen yaaa![]()
Önce ben geldim, sacini basini jsjjsshsjs, evet Vanessa'ya yonlendiriyim mi seniİsterim ne doktoru jdjdjs
Ne vereyim abime?İsterim ne doktoru jdjdjs
Duygularimla oynadinNe vereyim abime?
Branşını beğenmeme ya da seçme lüksünde misin canım? Doktor bulmuşsan koşa koşa git. Ne yapacaksın alanınıİsterim ne doktoru jdjdjs
Kız ne oynaması? Ciddi soruyorum. Geyikli eğlenceli ortam var diye ben de formata uygun konuşuyorum sadeceDuygularimla oynadinneyse
Meraktan sordumBranşını beğenmeme ya da seçme lüksünde misin canım? Doktor bulmuşsan koşa koşa git. Ne yapacaksın alan
Ay hala ona soruyo kendimi kesicemKız ne oynaması? Ciddi soruyorum. Geyikli eğlenceli ortam var diye ben de formata uygun konuşuyorum sadece![]()
Dedim yoksa tusu kazanmamışla olmam diye çizgilerin mi varMakta
Meraktan sordum
Bence mantikli insanin ic dunyasi onemli benceDuyduğum enn saçma cümle olabilir mi diye oturdum düşünüyom şu an.
Gayet mantıklı benceDuyduğum enn saçma cümle olabilir mi diye oturdum düşünüyom şu an.
Kız yok, cidden sevgili ayarlamak anlamında dediydim![]()
de ayrı yazılır kitap oku azıcık belki kütüphanede koca bulursunBence sende pek normal degilsin herkese bir laf sokma cabasi ❤
Var, Vanessa bxhbxbzde ayrı yazılır kitap oku azıcık belki kütüphanede koca bulursunYoo benim kafa yerinde çok şükür de erkeekk erkeeek bana baksınlar artık yurt odamdan da çıkmıyorum zaten erkeeek diye gezinen bir tanıdığın var mı ama?
![]()
bence aynı kişiler zatenVar, Vanessa bxhbxbz
Kesinlikle işte buEğer mutluluğu sevgiliye endeksliyorsanız çok yanlış yapıyorsunuz. İnsanı kendi mutlu edemezse hiç kimse edemez.
De ayri yazilir bunu ogrettigin icin once tesekkur ederim cunku bilmiyordum. Ikincisi senin kafa pek yerinde degil olsa bu kadar dalga gecme cabasinda olmazdinde ayrı yazılır kitap oku azıcık belki kütüphanede koca bulursunYoo benim kafa yerinde çok şükür de erkeekk erkeeek bana baksınlar artık yurt odamdan da çıkmıyorum zaten erkeeek diye gezinen bir tanıdığın var mı ama?
![]()