mutluluktan uçabilirimmmmm :)))))))))

evinda76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
100
1
96
43
İzmir
arkadaşlar oğlum 12 haziran dogumlu .Şimdiye kadar emeklemıyor dıye cok üzülüyordum ama birkac gündür koltuğa tutunup ayağa kalkıyordu şimdi ise yürüyo artık ama öyle böyle değil baya bi yürüyo.Mutluluktan ne yapacağımı bilemedim hemen sizlerle paylaşmak istedim.:)))

benim de oğlum emeklemeden yürüdü :)

maşallah oğlunuza...koştuğu günleri de görürsünüz inşallah :)

on negüzelya maşlah benim 25mayıs dogumlu ama emeklemiyo kakamyoda ama sıralıyo koltuk kenarlarında göremmi o günleri hiç niyeti yok

maşallah cnm benim kızım 4 haziran doğumlu 8 aylık yürüdüü bazı bebekler erken yürüyebiliyooo

ya arkadaşlar dünyadaki en güzel şey bu olsa gerek bebeğim yürüyo bu günü nasılda beklemiştim heyecanla...coookkkkkkk şeker yaaaa:))))))yerim ben tosunumu...

maşallah kuzuya,
durmuş durmuş turnayı gözünden vrmuş :))

benim kızımda 3gündür kendi kendine ellerini bırakıp biyerden biyere geçiyor yada bize geliyor ama öyle tam anlamıyla yürümüyor

maşallah oğluna canım benim.darısı benim tembel kuşuma inşallah.Benimkide 23 haziran doğumlu anca oturuyor

maşh canım maşh.. darısı başımzıa.. biizmkide emelemeden yürücek galiba.. baya soalıyor tay tay duruyor.. hataa 3-4 adım bile atıyor.. bekioyz heyecenal.. artık doğumgününde yürüür inş.ç..

:nazar::nazar::nazar:maşallah diyelim gerçektende önemli bizimkide 10 aylıkken aynen kendi kendine birden kalktı yürüdü 3 gün sonra felaket bi şekilde düştü:emir_bebek: yüzü gözü morardı :gitme:sonra korkudan birdaha kalkıp yürümedi aman kızlar çok dikkat edin korkunca bi daha zor yürür diyorlar. bizimkide düşmeden sonra emeklemeyi öğrendi şimdi sil baştan olduk başa alıyoruz cd yiboshayallersmile

arkadaşlar oğlum 12 haziran dogumlu .Şimdiye kadar emeklemıyor dıye cok üzülüyordum ama birkac gündür koltuğa tutunup ayağa kalkıyordu şimdi ise yürüyo artık ama öyle böyle değil baya bi yürüyo.Mutluluktan ne yapacağımı bilemedim hemen sizlerle paylaşmak istedim.:)))

Canim masallah oglusunaa :nazar:
Benim oglumda hic emeklemeden 11 aylikken yurumeye baslamisti:nazar:
Emeklemeyen cocuklar daha önce yuruyor o yuzdenn :emir_bebek:

Güzel dilekleriniz icin hepinize ayrı ayrı tesekkür ediyorum arkadaşlar...Darısı sizlerin bebişlerinin başına...

Arkadaşlar bir sorunumuz var oğlum evde patikleriyle gayet güzel yürüyor bugün ayakkabı aldım ve parka götürdüm hem biraz hava alsın diye ama ne olduysa oğlum bi türlü yürümedi :( acaba ayakkabıya alışamadığındanmı anlayamadım bitürlü...sizce neden olabilir???

Back
X