Mutlumusun şimdi........

Yelizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2006
444
5
bana naptığını bilmek istermisin.belki senin için hiçbir önemi olmayabilir. o hiç aşkı tatmamış ne demek oldunu bile bilmediğin çocuk kalbinle aşkın en acı halini yaşattırdın bana.

oysa seni tanımadan önce ;hayata gülen gözlerle bakıyordum. oysa her olumsuzluğa rağmen kalbim heyecan içindeydi.gözlerim ışıl ışıl bakardı.oysa ki kalbim boştu. ama... herşeye rağmen hayat doluydum...sonra ne oldu... kalbime seni koydum. adı aşktı. tüm sözler tüm yaşananlar gerçekçi geldi.cesaret isterdi aşk ve ben bunun sende olduğuna inandım. tüm kalbimle hem de. anladım ki seninle aşk yaşanmaz. çünkü anlamını bilmiyorsun. en önemliside aşkın fedakarlık olduğunu bilmiyorsun.

tartışmalar başladı.geçer dedim.nasılsa kalpten seviyoruz birbirimizi..ama öyle değilmiş. nice sonra anladım bunu. bitti dedin. sudan sebepten bitirdin. sözde bitmişti evet. ama özde asla.. en azından bende öyleydi.... bitiş sebebi belki de korkmandı. taşıyamamandı aşkı belki de...

geride ne kaldı bilmek ister misin?

aşka inanmayan bir kalp. artık yarınlara hüzünle bakan iki çift göz.. sende herşey yalandı diyen sözcükler... gittin geride bunları bıraktın..

umutla dolu olan kalbimi umutsuzlukla doldurdun yaaa......

MUTLUMUSUN ŞİMDİ........
 
umarım yazdıkların alıntıdır,yani umarım kalbi umutsuzlukla dolan sen değilsindir canım...
 
evet,bence de..Sevindim vallasırnaşık şeya.s.
Paylaşım için teşekkürler
 
Evet alintili canim, Allaha sukur boyle bir durumum yok suan..Allah hic kimselere vermesin cok zor bir durum.
 
X