Mutluyken ,mutsuzluğa dusmek..

Sberat

Allah yar yar ..
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
236
146
18
37
Öncelikle merhaba. benim sıkıntım genel manada. bekarken mutlu ,sürekli gülen,hayalleri olan,huzurlu,simariktim v .s ailem çok kiymetlidir tabi herkesin ailesi gibi muhakkak..ailemin kiymetlisiyim hele o babamin.Babam koca adam gözleri dolarak sever bizi 4 kız kardesiz hayatının anlamı biziz sadece.Aman herneyse kusura bakmayın uzattım..sevdim nisanlandim kendi hatası ve kendi istemiyle ayrıldık ,çalıştım biraz ilişkiye ara verdim daha mantık evliligi anlamında evlendim.evlendim herşey tersine döndü eşimle ortak noktamiz neredeyse az.ailelerimiz anlaşıyor ama onlarda çok zıt.ilgi alakasi eşimin çok az v .s yani akliniza gelen her konu zıt.eşimi seviyorum ama daha çok böyle mutsuzum ya bir oğulum var üç sene oldu evleneli .çok sıkıcı her günüm ,gezmeyi sosyal olmayı neti çok severim facemde yok eşimde tam tersi tabiki yani herşey ters tersliklerle dolu bir hayat .Mutlulugum oğlum neyse anlatabildim mi bilmiyorum şimdiden fikirleriniz için teşekkürler

evet zıt hayatlardan gelme diyebiliriz. noktalama kullandigimi düşünüyorum neyse :-(

Ayrıldım dediğiniz nisanlınızla mı tekrar evlendiniz?mantık evliliği demişsiniz sonrasinda eşimi seviyorum demişsiniz.zıt olduğunuzu evlendikten sonra mı farkettiniz?

Her evli çift böyle emin olun.Cicim ayları çok çabuk bitmiş.Neden diye sorgulamayın 3 günlük dünya kendinize sizi mutlu edecek alanlara yönelin.O faceyi kullanın mesela

Ayrıldım dediğiniz nisanlınızla mı tekrar evlendiniz?mantık evliliği demişsiniz sonrasinda eşimi seviyorum demişsiniz.zıt olduğunuzu evlendikten sonra mı farkettiniz?
nişanlım dediğim kişiyle evlenmedim ,esimi aslında seviyorum ama ortak nokta çok sayılı. zıt olduğumu evet evlendikten sonra anladım iki,uc ay nişanlı kaldım tanışma ve hepsi

Her evli çift böyle emin olun.Cicim ayları çok çabuk bitmiş.Neden diye sorgulamayın 3 günlük dünya kendinize sizi mutlu edecek alanlara yönelin.O faceyi kullanın mesela
ya eşim in ilkiyim ben .sorguluyorm malesef .face kullansam irdeler iştah bırakmaz ailesi de öyle çünkü

Fırsat buldukça sevişin,zıtlık mıtlık kalmaz.Arada sevgi de varmış pamuk gibi olursunuz.Sonra sen biraz ona benzersin o sana mutlu mesut yaşarsınız.

nişanlım dediğim kişiyle evlenmedim ,esimi aslında seviyorum ama ortak nokta çok sayılı. zıt olduğumu evet evlendikten sonra anladım iki,uc ay nişanlı kaldım tanışma ve hepsi
Kısa sürmüş nişanlılığın canım.o seni seviyor mu?mühim olan bu.ortak zevk muhakkak bulursunuz.sevgi ve saygı varsa aşılır bunlar gibime geliyor.

Kısa sürmüş nişanlılığın canım.o seni seviyor mu?mühim olan bu.ortak zevk muhakkak bulursunuz.sevgi ve saygı varsa aşılır bunlar gibime geliyor.
sevgisi var. aşılır mi ne güzel dediniz .kendinde hiç çaba ,değişiklik yok. dans etmek ,gezmek bunlar hiç aklında yok

Ruhsuz adamlar insanı kendine benzetiyor maalesef..
Yanlış seçimlerimizin bedelini ödüyoruz..
Olan olmuş, sanki o yokmuşcasına oğlunla kendine eğleneceğin bir hayat yarat..
Farzet ki eşin yok..

sevgisi var. aşılır mi ne güzel dediniz .kendinde hiç çaba ,değişiklik yok. dans etmek ,gezmek bunlar hiç aklında yok
Sabırla yaklaşın bakalım.muhakkak seveceği ,zevk alacağı,sizin de hosunuza gidecek birşeyler yapabilirsiniz.düşünün bakalım ne olabilir,neler olabilir

Ruhsuz adamlar insanı kendine benzetiyor maalesef..
Yanlış seçimlerimizin bedelini ödüyoruz..
Olan olmuş, sanki o yokmuşcasına oğlunla kendine eğleneceğin bir hayat yarat..
Farzet ki eşin yok..
ne kadar soyluyorsunuz şuanda yaptığım şey ınanin bu . oğlumla oynamak dans etmek şarkı söylemek onunla gezmek. ama istiyorum ki her evli gibi onunla gezeyim gerçek bir aile gibi. sanki 90 yaş hayatı yaşıyorum inanın. yemek ev çocuk iş felan degissin istiyorum herşey.normal şartlar gibi olsun :-(

Sabırla yaklaşın bakalım.muhakkak seveceği ,zevk alacağı,sizin de hosunuza gidecek birşeyler yapabilirsiniz.düşünün bakalım ne olabilir,neler olabilir
ya mesela herşey aynı ,eşim hergün aynı şeyleri yapıyor diye düşünmüyor mu?onun sevdiği şey hergün akşam film izlemek bu kadar.dedim ya bekarlik hayatımla alakasi yok

Her evli çift böyle derken ?
Merak ediyorum evlilikten sonra değişiyor mu her şey gerçekten ?
Aşk filan kalmıyor mu

ya mesela herşey aynı ,eşim hergün aynı şeyleri yapıyor diye düşünmüyor mu?onun sevdiği şey hergün akşam film izlemek bu kadar.dedim ya bekarlik hayatımla alakasi yok
Farklı kişilikler işte,dingin bir adam demekki ki monotonluktan şikayeti yok.
Cok az kisi bekarlığını aramıyor zaten canım.yine de bir bruncha götür.ne biliyim günübirlik tatile götür,film seviyor madem sinemaya gidin.

Aşk filan kalmıyor mu
ya kalır tabi arkadaşlarm hep evli. eşleri ufak süpriz yaparlar.net kullanırlar.resim atarlar.benim eşim çok kıskanç zirve de yani. ilkiyim onun

Aşk filan kalmıyor mu
Hayır tabikide herkes aynı falan değil. Tamam bi süre sonra herşeyi yaşadığın yaptığın için herşey sıradan gelebiliyor ama aşk sevgi saygı olduğu zaman herşey çok güzel. Yeni planlar yeni arkadaşlıklar kuruyoruz biz çoğu zaman iki senelik evliyim pof çok monotonlaştık demedim ben hiç.
Bence konu sahibi arkadaşım, diyosun ya mesela eşim hep aynı şeyleri yaşıyor. Sende bikaç gece önüne aynı şeyi koy yemek olarak. Bikaç gün aynı giyin. Aynı saatte uyu. O tepki verene kadar sürdür bunu. İşte ben şuan tamda senin hissettiğini hissediyorum artık yeni şeyler yaşamak istiyorum seninle dersiniz. En azından o monotonluğun nasıl bişey olduğunu bi nebze ona hissettirmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…