mutluyum ama tedırgnım, nıye mı? ....

• Konu Sahibi Konu Sahibi i_k_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

i_k_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
42
2
0
Denizli
merhaba arkadaslar..Bugun cok mutluyum ama cokta tedırgınım cunku eşime iş bulduk.. kısaca ozet geceyım.Eşim tam 9 aydır işsizdi. aslında bı meslegı var ama atama olmadı.. torpil falan buldukar olmadı salladılar. akrabaya saga sola haber verdı iş için he hı dedıler kandırdılar cok kazık yedık.. ona bellı etmıyordum ama kım ıstemezkı eşi işe gıtsın duzenlı bı maası olsun istedıgımızı alalım .. neyse bu dokuz ay boyunca bıze babası yardım ettı evın eksıgı faan eşimın ufak etefek borcu vardı onları soylemez babasına felan gecen yıne bı odemesı vardı ama parası yok bendede para var annemler verır cıkardım verdım ama ne kadarda verse ınsanın zoruna gıdıyor o kotu gun ıcın sakladıgım para yada bısey alacak olursam onun ıcın koymustum neyse verdım gıttı geldı bu basladı babası gıle atmaya meger babası buna haşlık para vermıyomus benım haberımm yoktu eşim evde patladı o kadar zoruma gıttıkı ya anlatamam cok uzuldum cıkardım para verdım al ıhtıyacın olur belkı dıye canım cok sıkıldı agladım esıme dedım annemın calıstıgı yere soyleyım sende gır dedım anneme durumu anlattım annem saolsun konustu mudurle ve eşım işe alındı yarında baslıcak evım o kadar kotukı tuvalet dısarda mutvak dolabı yok yazın mutfaktan sülük cıkar evden kotu bocek cıkar nasıl zorluklar cektım ya sımdı ıstedıgım gıbı guzel ev tutacam allahım ızın verırse eşimde duzenlı işe gıder gelır ne guzel olur ama tedırgınlıgım eşimde bı mutsuzluk var ya nıye boyle aceba tamam kendı meslegın olmadı ama en azından kımseye yuk olmayacaz daha ıyı yasıcaz sıgorta olacak daha ne olsun para dese ben verıyorum daha ne yapabılırım annemler bızım burdan tutun dedı ben esımı zora sokmamak ıcın daha uygun ev dıyorum eşime bırakıyorum kararı daha ne yapayım arkadaslar cok tedırgınım ya

aslınd eşinin tedirginliği sanada yansımış. ortada mutsuz olacak hiç birşey yok... tedigrgin olacak bişey yokken , mutlulugunuzu doyasıya yasayın. bu arada eşinizin işi hayırlı olsun

belki senin annenin ricasıyla işe girdiği için gurur yapıyodur zamanla geçer bence cnm hele bi ilk maaşını alsın.

annen vesile olduğu için gurur yaptı belkide....
ama sen rahat ol......
sıkılacak bişey yok..

evet belkıde oledır annem gırdırdıgı ıcındır ama ben babasının falan aklını çelecegınden korkuyorum buda derse o zman baslamıyorum falan dıye cok korkuyorum

evet belkıde oledır annem gırdırdıgı ıcındır ama ben babasının falan aklını çelecegınden korkuyorum buda derse o zman baslamıyorum falan dıye cok korkuyorum

babası oğluna iş bulduda, cebinde harçlığı yokken 3 kuruş koyduda şimdi caydıracakmı, yok öyle şey...

valla bı kac ay oncesınde iş buldu sonra baslıcaktı caydı bunların yuzunden babası ona muhtac olmamızı ıstıyor bu tıp iş konusu oldugunda cogunda baktım sessız durdu anladım ıstemedıgını ama bu seferde aynısı olsun bılmıyom artık iyice aramız bozulur

Babasının onu vazgeçirmeye çalıştığını gördüğün an, eşinle düzgünce konuşup iş bulmadan önce ne sıkıntılar yaşadığınızı babasının düzgün yardım yapmadığını, kimseye muhtaç olmamanız, kimsenin eline bakmamanız gerektiğini anlat. Sende istemez misin kendi paran olsun babanın eline bakma. de . Eşin de anlar zaten.
Ayrıca sende çalışabilirsin. Eşin izin veriyorsa böylece ikinizde çalışarak hem evinizi hem ihtiyaçlarını karşılayıp, birikim yapabilirsiniz.
Allah yardımcın olsun canım.

Eşiniz şimdilik böyle olabilir ama eline para geçmeye başlayınca bide Allah ın izniyle herşey yoluna girince onun da morali yerine gelir
Merak etmeyin
Herşeyi oluruna bırakın tedirgin olmayın bu kadar
Rızkı veren Allah oyüzden endişe etmeye gerek yok

biraz gurur yapıyordur.
eşin maaşını alınca eminim olaya farklı bakacaktır.

babasının aklını çelmesine izin verme sakın hem yardım etmicek hem de ekmeğinden mi etcek eşinizi .. kaldı ki zorlukları çekecek olan sizsiniz ..bu istersen geçici bi iş olsun kendi mesleğini yapana kadar bole idare edelim diğer iş içinde yine çaba gösteririz yeter ki kimseye muhtaç olmayalım kendimiz kazanıp yiyelim de belki eşinde bu işyerinde yapabilecek miyim fln die endişeler taşıodur sen ona destek ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…