merhaba arkadaslar..Bugun cok mutluyum ama cokta tedırgınım cunku eşime iş bulduk.. kısaca ozet geceyım.Eşim tam 9 aydır işsizdi. aslında bı meslegı var ama atama olmadı.. torpil falan buldukar olmadı salladılar. akrabaya saga sola haber verdı iş için he hı dedıler kandırdılar cok kazık yedık.. ona bellı etmıyordum ama kım ıstemezkı eşi işe gıtsın duzenlı bı maası olsun istedıgımızı alalım .. neyse bu dokuz ay boyunca bıze babası yardım ettı evın eksıgı faan eşimın ufak etefek borcu vardı onları soylemez babasına felan gecen yıne bı odemesı vardı ama parası yok bendede para var annemler verır cıkardım verdım ama ne kadarda verse ınsanın zoruna gıdıyor o kotu gun ıcın sakladıgım para yada bısey alacak olursam onun ıcın koymustum neyse verdım gıttı geldı bu basladı babası gıle atmaya meger babası buna haşlık para vermıyomus benım haberımm yoktu eşim evde patladı o kadar zoruma gıttıkı ya anlatamam cok uzuldum cıkardım para verdım al ıhtıyacın olur belkı dıye canım cok sıkıldı agladım esıme dedım annemın calıstıgı yere soyleyım sende gır dedım anneme durumu anlattım annem saolsun konustu mudurle ve eşım işe alındı yarında baslıcak evım o kadar kotukı tuvalet dısarda mutvak dolabı yok yazın mutfaktan sülük cıkar evden kotu bocek cıkar nasıl zorluklar cektım ya sımdı ıstedıgım gıbı guzel ev tutacam allahım ızın verırse eşimde duzenlı işe gıder gelır ne guzel olur ama tedırgınlıgım eşimde bı mutsuzluk var ya nıye boyle aceba tamam kendı meslegın olmadı ama en azından kımseye yuk olmayacaz daha ıyı yasıcaz sıgorta olacak daha ne olsun para dese ben verıyorum daha ne yapabılırım annemler bızım burdan tutun dedı ben esımı zora sokmamak ıcın daha uygun ev dıyorum eşime bırakıyorum kararı daha ne yapayım arkadaslar cok tedırgınım ya