mutluyum. artık daha iyi anlıyorum.

angelicabuz

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
30
0
6
35
İstanbul
sadece paylaşmak istedim. öğretmenim. eşim yanıma geldi haftasonu. benm annem aradı geldimi filan diye cıkmadan annemlere uğrayıp bana bişiler yolladılar onları almıştı sonra da kendi annesine uğradı. öyle annemle şakalaştık fılan gelmedi anne ya arıyorum açmıyo napim fılan dıe. sonra da şaka anne geldim dedi:) eşim genel de benm anneme cok mesafelıdır, ama bu hafta cok samımıydı allah razı olsun. sonra annem damadına kahve yaptı biliyomusun dedi. walla hep yapar ama bensiz olunca kendını daha özel hissetmiştir. neyse sonra kendi annesi aramadı eşim aradı annesini geldim diye. sonra da annesi işte napıosnz dedi o da yemek yapmış x onu yedık simdi çayımızı içiyrz dedi ben de eşime yemek hazırladım kurabıye fılan yaptım. sonra da annesi oğlum ben sana yemek ye de git dicektm bilmem ne fılan. (eşime su taşıtmış camıye tabı bunu annem söledi; kayınvalidem hep başka yerlere yardımı düşünür ama önce ailem demz, )o da anne geçti artık dedi. annesi eve paspas göndermiş kullanmazsa getir diye, ben de aa ne kadar iyi oldu tam da buraya dıe kapının önune koydum, bir de annesi çarşaf vermişti onları serdım bu sefer..ama sunu anladımki kaynanam beni kıskanıyor yanı böyle bir durum olmuştu yıne oğlum yorgundur o senı götürmesin sabah gidersn sen tabı onlar atılmasın yollarda ben atılım. halbuki kendı bayramda nerelere götürdü oğlunu ama bana gelınce işte): ikincisi de muhtemelen paspası kullanmıcağımı düşündüki geri istedi ama ben yapmadım..demem o ki harbi politik davranmak işe yarıyor bazen:)

Son düzenleyen: Moderatör:
tekerleme gibi olmuş. en net kısım kvalidenin seni kıskandığını düşünmen

Bilmem de sen kendin yazıyor olabilir misin, bana kadın abes gelmedi dedikleri ve yaptıkları. Başka örnek verebilirsen belki ikna olabilirim

Neden actığınız konuyu siliyorsunuz?

Hiç mi su konuyu okuyanlara saygınız yok?

Alıntı angelicabuz kullanıcısından alıntı
haklı olarak ::) allahtan ne biçim öğretmensin dememişsinz genel de öyle oluyor Ç)
neyse demem şu kısacası kayınvalıdemin beni kıskandıgını anladım ki önceden yok ya ben uyduruyorum nıye kıskansınki derdim..
bunu da nerden cıkardım yemek yapmış yemek yedik dedikten sonra eşim. kayınvalide telefonda oğlum ben de sana yemek ye öyle cık yola diyecektım dedi... sen de hemen aceleyle cıktın gittin..anne aklı sıra beni tuzağa düşürücek çünkü eşimi oyalayacakki ben de geç gelınce kızıcam:)
diğeri de annesi paspas göndermiş kullanmazsa geri getir demiş. ben de aa cok iyi tam da ihtiyacım vardı dedim:) bu da 2.tuzak ki kullanmıyor bak benim götürdüklerimi:)
benim senaaryolarımmı bilmem ama ben artık öyle anlıyorum..
ay inş bu sefer anlatabildim

Bunda bişey yok ki
Her anne evladına çocuğum bari bi yemek yeseydin der, benim annem de dahil
Buna göre benim annem de, eşimi mi kıskanıyo ?

Paspası da iyi niyetle yollamış ama herkes kabul etmeyebilir sonuçta diye ikinci şıkkı da belirtmiş
Kullanılmazsa atmayın dmeiş, bence de öyle ısraf edilmesin kullanılmıyosa bile iade edilsin

Konu içeriğini boşalttığınız için ceza alacaksınız ama
Başka bi durum yoksa, bu iki örnekten kıskanıyo fikri çıkmaz bence
Siz ya tuzak görmemişsiniz ya da BDv den fazla etkilenmişsiniz, her şeyin altında bi art niyet arıyorsunuz

Son düzenleme:
burda öğretmenim diyip bazı konuları açan kişilerin yazılarını okuyunca.

ya diyorum inşallah öğretmen değildir.
yada ilerde çocuğumun öğretmeni olmaz.

yabancı dil öğretmeni olduğunuz aşikar
zira tükçe anlaşılmadığınız kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…