Mutluyum,,, çünkü........

Mutluyum Çünkü..

Zaman herşeyin ilacıymış.. Zamanla bütün dertler, sıkıntılar geride kalırmış ( yerine yenisi gelirmiş )
 
Mutluyum çünkü, çok tatlı bir kayınvalidem çok tatlı bir kayınpederim çok tatlı 2 tane görümcem çok tatlı bir eltim var. Tatlıların tatlısı yeğenlerim var. Ve en tatlısıııııııııııııııııı dünyalarrrr tatlısıııı şekerparem benim herşeyim nişanlım var. (az önce kayınvalidem ve görümcelerimle konuştumda aşka geldim sanırım)
 
mutluyum çünkü, hamdolsun çok sevdiğim ve sevildiğimi bildiğim bir eşim.2yaşında bir prensim yolaçıkmış gelmek üzere bir prensesim var.ailem var.işim var ve yıllık izne ayrıldım.ve en önemlisi mutluyum çünkü, kaldıramayacağım bir yüküm yok.rabbim kimseyede vermesin.
 
Mutluyum çünkü cok sükür Rabbime, degerimi kiymetimi bilen beni gercek anlamda sevip sayan; dürüst, anlayisli, akli basinda, saygili, huzurlu, imanli bi sevdicegim var. Cok seviyorum yârimi.. Allah onu basimdan eksik etmesin.. Mutlulugumuz hic bitmesin..
 
Mutluyum çünkü sınavım iyi geçti
mutluyum çünkü ailemi mutlu ettim
mutluyum çünkü dün derste benim yanıma oturdu
 
mutluyum çünkü dünya tatlısı bir kızım ve hergün sevgisi artan canım kocam yanımda. evimin tadilatı bitti şahane oldu. mutluyum işteeee evimi çok seviyorum kızımı kocamı çok seviyorum bi yüzden mutluyum :)))))
 
mutluyum çünkü; onca yemek yememe rağmen kilo almıyorum, kendimi cok seviyorum, sevgilimde beni çok seviyor ve bende onu cok seviyorum
 
Son düzenleme:
mutluyum cunku, dugunum ıcın safak sayıyorum, ceyızım ıcın esyalar alıyorum, her gecen gun nısanlıma daha da baglanıyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…