• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluyum,,, çünkü........

HayatSultan

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
7.724
35
358
mutlu musunuz,,,, peki neden ,,,,,

En son ne zaman, neler için mutsuz olduğunuzu düşündünüz mü? Bazen basit bir şeyden hemen mutsuz oluyoruz. Bitti derken, zaman içinde o mutsuz olduğumuz şeyler için gülüp, "şimdiki aklım olsaydı hiç üzülür müydüm?" diyoruz.

Ruh dünyanızda mutlu musunuz, değil misiniz? Veya sizi neler mutlu ediyor, neler mutsuz ediyor onu düşünün, daha sonra buraya yazmayı unutmayın,, =))

HEP MUTLU OLABİLMEK DİLEĞİYLE,,,

Son düzenleme:
mutluyum,, çok şükür bi işim var ve para kazanabiliyorum,,,,

mutluyum çunki YAŞIYORUM. sağlıklıyım, annem babam kardeşim nişanlım sağ ve yanımdalar çok şükür..
bunlardan başka hiçbişey de beni mutlu yada mutsuz edemez zaten :nazar:

hayatımda olumsuzluklar olsada ben her zaman mutlu olmayı bilmek istiyorum,, her durumda mutlu olabilmek istiyorum,, yaşattığın her şey için şükürler olsun allahım,,,

hayattan istediğim hep bişeyler var hep mutlu olabilmek için daha fazla şey istiyorum,, ve sabırla istediğim şeylerin olmasını bekliyorum,,,

Çok mutluyum çünkü beni çok seven,anlayışlı,dürüst,gözleri tek beni gören,aklında ruhunda tek ben olan bir eşim var.... Ailem var,işim var daha ne olsunn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hayattan istediğim hep bişeyler var hep mutlu olabilmek için daha fazla şey istiyorum,, ve sabırla istediğim şeylerin olmasını bekliyorum,,,

Allah kalbimden ne geçiyorsa bugune kadar nasip etti çook şükür:91: bundan sonrası için de heyecanlıyım umutluyum:61: herşeyin guzel olacagına inanıyorum :64:çok hırslarım ihtiraslarım yok küçük dünyamda huzurlu olmak, sağlıkla ve sevdiklerimle olmak yeter bana...

Allah kalbimden ne geçiyorsa bugune kadar nasip etti çook şükür:91: bundan sonrası için de heyecanlıyım umutluyum:61: herşeyin guzel olacagına inanıyorum :64:çok hırslarım ihtiraslarım yok küçük dünyamda huzurlu olmak, sağlıkla ve sevdiklerimle olmak yeter bana...

biz yeterki istemesini bilelim allah istediğimiz gönlümüzden geçeni mutlaka veriyo,,,

cok mutluyum cunku cok guzel bı evlılım var
esımı cooook sevıorum(oda benı:69::69::69::69:)
maddı manevı bı sınkıntım yok
saglıklıyım
ve bugun bıtanecık bebeımın dogum gunuuuuu:71::71::71::71::71::69::69::69::69::69:

Back
X