• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluyum,,, çünkü........

mutluyum çünkü kızımla oturup tost yedik, deli gibi güldük, şimdi de sarılıp uyuyacağız...
kızım olunca hayat daha güzel...:31:

mutluyum çünkü gece uykusunda bıle benı seven bı sevgılıye sahıbım :54:
mutluyum çünkü o benı çoook mutlu edıyor :54:
mutluyum çünküüüü aşkımın aşkıyımm ve ona çok aşığım :54:

Mutluyum çünkü ; çok şükür sağlıklıyım, ailemde sağlık sorunu olan yok, ailem yanımda, sevgilimle aram iyi , seviyorum ve seviliyoruummm :nazar: Bir işim var ve kendi paramı kazanıyorum, kimseye muhtaç değilim, mutsuz olmamı gerektirecek şeyler olmasına rağmen MUTLU olmayı başarabildiğime inanıyoruum.. MUTLUYUMMMMMM :9:

mutluyum çünkü (butun kullarını sevdıgı gıbı)beni çok seven,merhametli,O'na derdimi döktüğümde konustugumda en buyuk huzuru buldugum bi Rabbim var......

Mutluyum çünkü birbirimizi çok sevdiğimiz mutlu bir evliliğimiz var.
Mutluyum çünkü sağlıklıyım.
Mutluyum çünkü ailemde sağlıklı istediğim zaman görebileceğim uzaklıktalar.
Mutluyum çünkü şubat mart ve nisan aylarında aşıalama yaptıracağım umutluyum belkide anne olacağım.

-iş arkadaşımla bi cafede oturduk sohbet ettik
-yeni insanlar tanıdım
-bir kız hayranım oldu :37:
-rihannaya benzetiliyorum

basit ve küçük mutluluklar.

lisede okulda derece yaptığım için verilen kalemi buldum, öğretmen olarak kullanacağım.
güzel kendime çok güvendiğim günlerim aklıma geldi....:8:

Mutluyum cunku;
Saglikliyim/iz
Guzel bir yuvam var
arkadaslarim,ailem var
Tontik bir oglum var..Bundan daha buyuk bir servet var mi.!!Cok sukur.:nazar:

muutluyum cunku ; Allah'a sukur esimin, benim, ailemin,tanidiklarimin , sevdiklerimin sagligi sihhati yerinde, huzurumuz var yuvamizda, Allah'a sukur aş'imiz var ocagimizda, bogazimizdan haram lokma gecmedi hicbirimizin.. Allah'a sukur bir begimiz olacak, saglikli ilerliyor hamileligim, seviyorum, seviliyorum,saygi duyuyorum saygi duyuluyorum..

Mutluyum çünkü umutlarım var.
Rabbim'e hayırlısını isteyebilecek kadar dua edecek kadar mantığım var.
Mutluyum çünkü kimi zaman Tom ve Jerry 'i kimi zaman Ferhat ile Şirin'i yaşayabildiğim bir aşkım var :69:
Sırtımı rahatça yaslayabildiğim ailem var...
Akıllı mı akıllı güzel mi güzel ela gözlü dilber kardeşim var :1:
Sıkıntılarımla üzülebilen sevinçlerimle gülebilen arkadaşlarım dostlarım var...
Bu var olan herşey için mutlu olabilirim...
Daha ne olsun ki... :32:

Back
X