bencede iyice düşünülmesi gereken bır konu bence kaynanada tavrını belllı etmelısın...sonradan sizin ilişkinizi etkileyebılır....çok ama çok ıyı düşün...
Dün sevdiğimin yanındayken dayanamadım ben ağladım.Yapamıyorum baş edemiyorum bu durumla belkide sana uygun değilim dedim.Sakın bana bu şekilde söyleme dedi.Ben sensiz yapamam sen benim canımsın dedi.Selpak çıkardı ben ağladım o gözyaşlarımı sildi.Sonra beni eve kadar bırakdı.Gece telde konuşurken başladı ağlamaya konuşamıyor.Sakın benden vazgeçme beni bırakma dedi.Anneminde konuşmasının etkisiyle denicem bir şans vericem dedim ama zor olucak dedim.Kendini zorlama fıstığım dedi.Seçim şansım yok sanırım dedim.Bana güvendiğin yanımda olduğun için teşekkür ederim hayatım dedi.Kendince çözümler bulmaya çalışıyor.Sevdiğimede kıyamıyorum çünkü çok iyi niyetli.
Annem her şeyi sen yapıyorsun çocuk sana aşık gözünün içine bakıyor sen oturalım desem oturucak diyor.Bütün yük omuzlarımda:S
Canım şimdi sözlünle çok iyi aranız, Allah da bozmasın..
Ama yarın öbür gün annesi evde sorun çıkartırsa "sen kabul ettin, sen istedin" de diyebilir..
Birlikte oturmaya razı olacaksan bile, eşini bu konuda ikna ediyor gibi olma. Omuzuna sorumluluk da alma. Ben olsam derim ki, "sen istiyorsun diye, sen mutlu ol diye istemeyerek kabul ediyorum"..
En azından en ufak bir tartışmalarında sen merkezde kalmazsın böylece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?