Mutsuz ama güvende :(

baya hızlı bu adam, dayağa başlamak için hiç vakit kaybetmemiş.

anladım sadık diye diyorsun da yine de bu adamı anlatırken yazdıklarının içinde GÜVEN kelimesinin olumlu olarak geçmesi çok ilginç.

kendinden başka birşey yüzünden nefret mi ediyorsun da böyle bir ceza seçmişsin:50:

Kendine bunları yaptırıyorsan-hem de aşık olmadığın adama(!)- aşık olsaydın nelere izin verecektin merak ediyorum.
Tebrik ediyorum.
İlk defa bir hemcinsime ağır konuşmamak için konudan çıkıyorum.

Ama bir an önce bir psikoloğa gidip düşünce ve kafa yapınla alakalı bilgiler alırsan yararına olur.

can sağlığının güvende olması en önemli gtemel güvenliğimizidr merak etme aladayılsak bile ölmeyiz , b,r şekilde devam eder. ailenle konuşup kendine gerçekten güvenliğe almalısın ne yaşamış olursan ol kaç kurtar kendini. sevgiliyken bunları yapıyorsa evlenince hayal bile edemiyorum. abartmıyorsun tokat, tartaklamak ne demek ya

tanistigmida once arkadasim oldu cok iyi bir insandi muhabbeti cok güzeldi sonradan duygularini acti bende onu sevmeye calismak istedim cünkü cok düzgün biriydi karnimda kelebekler ucmuyordu ona karsi ama yinede tanimak kaybetmemek istedim. ilk basta bana cok güzel davraniyordu 6 ay sonra kuzenlerinin yazligina gittik antalyada ama orda anladim onla anlasamacagimizi ayni cati altinda 1 HAFTA yetti :(

sinirli kiskanc cekilmez bi adam.. cok uykum geldi saat 2 oldu yatalim diyorum bey efendi balkonda oturmak istiyor die kapiyi carpiyo HALKA KÜPE TAKMAMU ISTEMEDI cikardim ama küstüm nie küstüm diye bana öyle bir TOKAT ATTIKI ;( bide vicdan yapip sonradan güya saglik ocagina götürmek istedi acidi bana cenem agridi cunki 2 gün :/ özür diledi ben ne lanet bi adamim gereksiz bi konu icin sana tokat attim bilmem ne ama orda o yazlikta nefret etim ondan resmen

döndük ona sans verdim cunku pisman olduguu anlayabiliyordum ama hic bisey degismedi ayni sinirli adam bi 6 ay daha cektim okadar deliki benden 5 dk haber alemasin deliye dönuyo garsona bakrmisin desem gülümseyerek tesekur ettsem adama ne KUR YAPIYON DIYO :( hepsi bir yana sinirlendiginde KÜFÜR EDIYO COK bana neler diyo inanmazsiniz sonrada onlar icimden gelerek söyledigim seyler degil diyo :/ siddet desen hala var hep gerginim yaninda biraz sinirlense biliyorum yine hirpalayacak defalarca kolumu sikip moratti bogazima yapistigini biliyorum milletin icinde yaaa kalabalik bi kafeye girmek istemedim cok tanidik var dedim die yapti bunu :(

KARARSIZIM EVLENMEKTE CUNKU GÜZEL GUNLERIMIZDE OLDU COK HAKKI GECTI BANA BIRLIKTE HAYALER KURDUK YERI GELDI AYRICA GÜVENIMI KAZANDI BANA COK SADIK BU BENIM ICIN COK ÖNEMLI ONUN ELI AYAGI HERSEYI OLDUM BEN HEP BÖYLE SÖYLER SENDEN BASKA KIMSEM YOK DIYOR BANA BUKADAR BAGLANMISKEN TERK EDERSEM VICDAN YAPIYORUM NAPICAM BEN CEKICEM MI ONU BIR ÖMÜR ALLAHIM NAPICAM :(

Geri dönüp effetigine kadar okuyup affetmende durdum,
Ben bile bunu kabul edemeyip, sakince okumayi kabul edemezken, sen nasil anlıyorsun?
Zadece bir şey sormak istiyorum,
Acimiyormusun kendine?
Ne olur kendine gel!

Benim eşim tatil yerlerinde mine etek giydirmiyor, diye anlayamazken,
Halkali küpe takmani istememeside ne demek?
ALLAHDAN KULAGINDA IKEN, ÇEKIP ATMAMI§......

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konu inşallah gerçek değildir. Çünkü eğer gerçekse ne yazık ki bi kadın göz göre göre şiddete evet diyor. Yazık çok yazık :50:

Bir de normal mi diye soruyorsunuz. Ne dememizi bekliyorsunuz evet hepimiz şiddet görüyoruz dememizi falan mı?

1 hafta dayanamışsın 1 ömür nasıl dayanacaksın?
bazen sevgi yetmiyor...
aşırı kıskançlık bir kusurdur, hemde hiçbir şekilde düzeltilemez bir kusur.
sürekli kabadayı tavırlarında seninki anladığım kadarı ile.
'' her şeye razıyım, yeter ki onunla olsun aşk'' diye aldanma sakın.
ayrı yerlerde güzeldir aşk, ama bir araya gelince her şeyi daha net görürsün.
bu adam seni çok döver, paranoyak yapar ruhunu.

Şiddet uygulayan hakaret eden biri güven verse ne vermese ne !
Sadık olsa neee olmasa nee Allah aşkına!

Bulunmaz hint kumaşı mı?
Senin kendine sevgin saygın var mı ?
Evlenince de şiddet görmeye razı mısın ?

Bu soruların cevabı seni götürecek doğru yola.

İlaveten aldatılmış olman kadar kötü şiddet görmen.
Nasıl şiddeti hafif görüp güven veriyor sadık vs dersin aklım ermedi.

Bu adam şiddet yanlısı mı.? EVET nokta.

Eğer ayrılırsan büyük bir eziyetten kurtulmuş olursun.

Yok devam edip evlenirsen seni bekleyenler şunlar olur ;

-Evliyken de şiddet
-Hakaret/saygısızlık
-Gereksiz kıskançlık krizleri/ dışarı çıkmana izin vermeme/herşeyine karışma/belki de zorla kapattırma
-Psikolojinin bozulması/asosyal olup çıkman
-Bir sonraki konularından biri " evlendim hata ettim "...

Tart bakalım hangisi tercihin

[sıze=3]1 hafta dayanamışsın 1 ömür nasıl dayanacaksın?
Bazen sevgi yetmiyor...
Aşırı kıskançlık bir kusurdur, hemde hiçbir şekilde düzeltilemez bir kusur.
Sürekli kabadayı tavırlarında seninki anladığım kadarı ile.
'' her şeye razıyım, yeter ki onunla olsun aşk'' diye aldanma sakın.
Ayrı yerlerde güzeldir aşk, ama bir araya gelince her şeyi daha net görürsün.
Bu adam seni çok döver, paranoyak yapar ruhunu.
[/sıze]

ah ah asıl derdım o ya arkadasım asık degıldım kı olmadım zaten sırf cok ıyı bır ınsan dıe basladım bılemdım kı gercek yüzunu sahte yüzünü... Hala ıcımde bır ıyı nıyettır gıdıyor acaba abartıyormuyum dıyorum ona acıoyrum ama kendıma acımıyorum galıba cok haklısınız cook bır haftadır bu konuyu actıgımdan berı mesafelıyıt ınsallah kendı koparır bagları gıder :(

Arkadaslar bunu mmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutlaka okuyun ben ondan daha fazla maas alıyorum bı fırmada malıyet sorumlusuyum o bunu hıc dert etmıyo nedense ben senınle gurur duyuyorumdıyo

ıngılızce kursuna gıdıcem ne gerek var dıyo yukselmemı ıstemıo hıssedıyorummm

muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutlaka yorumlayın

Sımdı bunları okusa ne der bılıyormusunuz amba abartmısın alt tarafı bır ıkıkere sınırlenıp kolunu cenenı tututup tartakladım (kolumu moratması normal mı pekı) arkadaslar yalvarıyorum bı akıl verın ben abartıyormuyum sızlerde az cok yasıyormusunuz bu tarz seylerı ben yüzüne bakmıyorum kafamı eyıyorum sacımdan tutup bana dıo normal mı bu :///

Akıl verecek birşey yok..

İki seçeneğin var işte herkes aynı şeyi söylüyor.

Ya evlenip asrının hatasını yapacaksın.

Ya da ayrılıp bu beladan kurtulacaksın.

Benim canım tatlı arkadaş kendime saygım var sevgim var.Herşeyden evvel kadınlık onurum çok şükür
dersen ayrıl.

Yoook ben seviyorum.Önceki beni aldattı.Bu bana sadık ama şiddeti var.Bunu da sorun etmem.Kabul edip
boyun eğerim dersen git ve evlen.

Ama bir hemcinsim olarak evlenmemeni temenni ederim .Çünkü bu adamdan sana cacık olmaz.

ah ah asıl derdım o ya arkadasım asık degıldım kı olmadım zaten sırf cok ıyı bır ınsan dıe basladım bılemdım kı gercek yüzunu sahte yüzünü... Hala ıcımde bır ıyı nıyettır gıdıyor acaba abartıyormuyum dıyorum ona acıoyrum ama kendıma acımıyorum galıba cok haklısınız cook bır haftadır bu konuyu actıgımdan berı mesafelıyıt ınsallah kendı koparır bagları gıder :(

güzel arkadaşım o niye gitsin, adam hayatın bütün stresini senin üzerinde atıyor oohhh ne sinir kalıyor ne birşey... hemi de sevgilisi var. ona dokunan bir durum yok

sen gitmelisin?!?!

aşık değilim diyorsun, saçma sapan yere tokat ettığında nasıl vurmadın tekmeyı?
aşık bir kadın gibi davranmışsın...
iyiliğine aşık oldum dedın?
-sana vurmuş
-garsona teşekkür ettiğin zaman, seni farklı yerlere koymuş ve kızmış sana
-halka küpe yasak. ( kimbilir ne gelıyor aklına, yasakladı )
- oraya bakma, buraya bakma, şunu yapma, bunu etme!

ben iyilik değil, evlenınce kadınını eve kapatıp hatta durduk yere dövecek birini görüyorum.
senın '' iyi insan '' tanımın nedir?

Onun gitmesini bekleyerek hatalar zincirine bir halka daha ekleme derim.

Sen git hem de ardına dahi bakmadan.

Arkadaslar bunu mmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutlaka okuyun ben ondan daha fazla maas alıyorum bı fırmada malıyet sorumlusuyum o bunu hıc dert etmıyo nedense ben senınle gurur duyuyorumdıyo

ıngılızce kursuna gıdıcem ne gerek var dıyo yukselmemı ıstemıo hıssedıyorummm

muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutlaka yorumlayın

gereksiz yere harf kullanmasan da anlayabiliriz:34:

hem gurur duyuyor senınle, hem de yükselmeni istemiyor
bu nasıl bir çelişki?

siddet desen hala var hep gerginim yaninda biraz sinirlense biliyorum yine hirpalayacak defalarca kolumu sikip moratti bogazima yapistigini biliyorum milletin icinde yaaa kalabalik bi kafeye girmek istemedim cok tanidik var dedim die yapti bunu :(

KARARSIZIM EVLENMEKTE

tüm bunlara rağmen hala kararsız olduğuna inanamıyorum yani cahil de değilsin üniyi fln bitirdiğine göre

yaşın en az 20-22 arasıdır diye düşünüyorum 16 lık saf liseli bi kız değilsin ki güzelim gerçekleri göremeyecek kadar:34:

şimdi böyle ise emin ol evlendiğinizde kat kat fazlalarını yapar hele ki çocuğunuz falan olursa :30:

sen çocuğum için devam edeyim boşanırsam noolur gibi saçmalıklarla uğraşacaksın kiii o zaman da

boşanan kadınlar için de arkadaşının yorumları muhteşem! olacaktır bunları kaldırabilecek misin:20:

kendini bu dipsiz kuyuya sürükleme yol yakınken dön derim

yorumları okumadım ama birçok kişinin de bu yönde yorum yaptığını-yapacağını zann ediyorum:26:

bu kadar kişi aynı şeyi söylüyorsa eğer gerek yaşayarak,gerek duyarak,gerek görerek hayattan edindiği

tecrübeler üzerine söylüyorlar ki bunlar da hiç boş laflar değil dikkate almanı tavsiye ederim:34:

başlığa yorum yapmak istiyorum: mutsuz ve güvende değil!
olmalıydı.
sen kendını güvende mi sanıyorsun :)

bence anlattığınıza göre sorunlu bir karakter ben olsam büyük konuşmıyım ama ilk tokat atışında ayrılırdım daha şimdiden şiddet uygulamaya başladıysa ilerde evlenirseniz neler neler yapmaz böyle bir insanla hayat geçmez başka iyi özellikleri olabilir ama bu huyları yüzünden hayatınızı cehenneme çevirebilir bence arkanıza bakmadan kaçın

ben anlamadım erkek arkadaşın sana tokat attı, sana küfür ediyor ve sen kendini güvende hissediyorsun öylemi. yani yanlış anlamanı istemem ama kendini güvende hissetmemen için ne olması gerekiyor

[ı][sıze=3]tüm bunlara rağmen hala kararsız olduğuna inanamıyorum yani cahil de değilsin üniyi fln bitirdiğine göre

yaşın en az 20-22 arasıdır diye düşünüyorum 16 lık saf liseli bi kız değilsin ki güzelim gerçekleri göremeyecek kadar:34:

şimdi böyle ise emin ol evlendiğinizde kat kat fazlalarını yapar hele ki çocuğunuz falan olursa :30:

Sen çocuğum için devam edeyim boşanırsam noolur gibi saçmalıklarla uğraşacaksın kiii o zaman da

boşanan kadınlar için de arkadaşının yorumları muhteşem! Olacaktır bunları kaldırabilecek misin:20:

Kendini bu dipsiz kuyuya sürükleme yol yakınken dön derim

yorumları okumadım ama birçok kişinin de bu yönde yorum yaptığını-yapacağını zann ediyorum:26:

Bu kadar kişi aynı şeyi söylüyorsa eğer gerek yaşayarak,gerek duyarak,gerek görerek hayattan edindiği

tecrübeler üzerine söylüyorlar ki bunlar da hiç boş laflar değil dikkate almanı tavsiye ederim:34:

[/sıze][/ı]

artık ona acımıyorum ablacım pesımı bıraKSa bıde AH burası kücük bı yer herkez herkezı tanır benım burayı terk etmem lazım baskasıyla evlenırsem bıle ooooh dıyerı ıle gezdı gezdı gıttı baskasıyla evlendı derler öyle pıs kı bu mantık öyle pıskı sırf bu yüzden kendını baskı altında hıssedıp evlenen kızlar var allahtan ben bı kurtulus arıyorum cunku herseyın amam herseyın farkındayım 1 yılım gıtmıs olabılır gerekırse hıc evlenmem :( kız kurusu olurum yeterkı ondan kurtlayım

Son düzenleme:
Back
X