Mutsuz ama güvende :(

Arkadaslar bunu mmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutlaka okuyun ben ondan daha fazla maas alıyorum bı fırmada malıyet sorumlusuyum o bunu hıc dert etmıyo nedense ben senınle gurur duyuyorumdıyo

ıngılızce kursuna gıdıcem ne gerek var dıyo yukselmemı ıstemıo hıssedıyorummm

muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutlaka yorumlayın

Hımm anlaşıldı...
Hadi canım iyi eğlenceler.
:79:

Yapmayin Allah askina ne vicdani ya.Adam sizi hirpalarken caninizi yakarken size yazik degil mi ? O adam size vicdan gostermiyor siz vicdan gostermeye calisiyorsunuz.Bu anlattiklarinizdan ben kokrtum ve ayrilmaya kalktiginizda neler olur neler yapar bunlari dusundum.Psikolojiniz bozulmus ve saglikli dusunemiyorsunuz.Siz herseyi kaniksamissiniz yapmayin lutfen siz bunlari hak ettiginizi dusunuyor musunuz ?

artık ona acımıyorum ablacım pesımı bıraKSa bıde AH burası kücük bı yer herkez herkezı tanır benım burayı terk etmem lazım baskasıyla evlenırsem bıle ooooh dıyerı ıle gezdı gezdı gıttı baskasıyla evlendı derler öyle pıs kı bu mantık öyle pıskı sırf bu yüzden kendını baskı altında hıssedıp evlenen kızlar var allahtan ben bı kurtulus arıyorum cunku herseyın amam herseyın farkındayım 1 yılım gıtmıs olabılır gerekırse hıc evlenmem :( kız kurusu olurum yeterkı ondan kurtlayım

inşallah bu kararını istikrarlı bir şekilde uygularsın ne diyeyim

ama sakın ha onun BOŞ VAATLERİNE kanayım deme!

artık ona acımıyorum ablacım pesımı bıraKSa bıde AH burası kücük bı yer herkez herkezı tanır benım burayı terk etmem lazım baskasıyla evlenırsem bıle ooooh dıyerı ıle gezdı gezdı gıttı baskasıyla evlendı derler öyle pıs kı bu mantık öyle pıskı sırf bu yüzden kendını baskı altında hıssedıp evlenen kızlar var allahtan ben bı kurtulus arıyorum cunku herseyın amam herseyın farkındayım 1 yılım gıtmıs olabılır gerekırse hıc evlenmem :( kız kurusu olurum yeterkı ondan kurtlayım

haydaaaaa canım kendine gel lütfen küçük yer olabilir boşver ya hayat senin hayatın herkes önce kendini yargılasın:20:hakaret,küfür,dayak yiyerek mi ömür geçirmek istiyorsun sen?önemli olan sensin öyle birisi seni asla mutlu edemez bırak mutlu olmayı normal hayatı zindan eder sana bu baskıyla.....hakkında hayırlısı olsun ama hemen kurtul canım ondan buarada yaşlarınız kaç?ailen biliyormu ilişkini?bilmiyorsa eğer ailem duyarsa vs şeylerden hiç korkma dünyanın sonu değil....

konun başına evlensemmi dıyorsun şimdi nasıl kurtulucam dıye ahh edıyorsun :26::26::26:

güven ilişkinizin neresınde anlamadım ?

Son düzenleme:
çelikili bir insansınız size bişey sorcam
siz bu insana aşık olmadığınıza eminmisiniz?
yoksa aşıksınız ama bu kadar laf söylendiği için mi söyleyemiyosunuz?
lütfen yanlış anlamayın merak ettim:42:

haydaaaaa canım kendine gel lütfen küçük yer olabilir boşver ya hayat senin hayatın herkes önce kendini yargılasın:20:hakaret,küfür,dayak yiyerek mi ömür geçirmek istiyorsun sen?önemli olan sensin öyle birisi seni asla mutlu edemez bırak mutlu olmayı normal hayatı zindan eder sana bu baskıyla.....hakkında hayırlısı olsun ama hemen kurtul canım ondan buarada yaşlarınız kaç?ailen biliyormu ilişkini?bilmiyorsa eğer ailem duyarsa vs şeylerden hiç korkma dünyanın sonu değil....

ikimizde 25 yasindayiz ben üni mezunuyum o lise ayrica ailemden babam haric herkez bilio ama asil yasadiklarimi sadece annem ve halam bilio onlar bana ayni sizin s,ylediklerinizi söyluyorlar annem cok üzülüyor. bense haaaalaa acaba abartiyormuyum diyip kendimi sorguluyorum ama harfi harfine yazdim yalan degil daha 1 ay önce arkadasima oturmaya gittim biraz tartistik trip attim azcik die arkadasimdan aksam 7 de ciktim hava karardi cikista geldi nie ona soguk davranmisim bütün gün die arkadasimin evinin önunde tuttu kolumu hirpaladi cvp ver diyip :( ne kadar normal biseymis gibi anlatiyorum dimi iyiki buraya yazmisim vallahi yoksa bu iyi niyetimden vicdanimdan kurtulamayacaktim

bi de evleneyim mi diyor yahu.. yok eli ayagi olmus da bilmemne.. insan eli ayagina zarar gelsin istemez, siz hic bile isteye kendi eline ayagina zarar veren akil sagligi yerinde birini gordunuz mu??

evlenin de gorun her gun sinir harbini ve siddeti..

arkadaş hala vicdan azabı filan diyor. daha ortada resmi hiiç bir bağın yok ve hem psikolojik hemde fiziksel şiddet görüyorsun. annem halam biliyor annem çok üzülüyor diyorsun ama ders çıkarmıyorsun yada çıkaramıyorsun. çalışıyorsun ve ondan maddi anlamda daha iyi durumdasın. küçük yerdeyim demişsin gerçi profilinde İstanbul yazıyor ama yinede nerede yaşarsan yaşa geçmişe mazi derler ayırılnca unutulur nasılsa. ama millet o kadar yazmış hala vicdanım evensemmiki ayrılsammıki diyorsun o da enterasan. neyse evlen evlen sabah programlarınada malzeme lazım.

insanların laf etmesi en fazla 2 sene en fazzzllaa diyorum....

ama laf olmasın diye ömrünü yakma sakın..

hemde bir başkasının stres topu olarak..
yapıp edip pişman oluyormuş
öldür beni sonrada mezarıma gel pişmanım de af dile varmı böyle bişey ya..

Yorum yapan arkadaslrma katiliyrm .. Hc dusunme ayril evlilik buyuk sorumluluk bu adamla omur gecmez.. Emin ol. Bk sukur bn ck mutluyum. Ama esim acayp kiskanc. Yeri gliyo o bile bunaltyo bni . Ve yasadklarini smdiden yuZune vuruyorsa ohooo evlendignde hc dusunemiyrm . Brk nprsa ypsn afkursun dursun.

ikimizde 25 yasindayiz ben üni mezunuyum o lise ayrica ailemden babam haric herkez bilio ama asil yasadiklarimi sadece annem ve halam bilio onlar bana ayni sizin s,ylediklerinizi söyluyorlar annem cok üzülüyor. bense haaaalaa acaba abartiyormuyum diyip kendimi sorguluyorum ama harfi harfine yazdim yalan degil daha 1 ay önce arkadasima oturmaya gittim biraz tartistik trip attim azcik die arkadasimdan aksam 7 de ciktim hava karardi cikista geldi nie ona soguk davranmisim bütün gün die arkadasimin evinin önunde tuttu kolumu hirpaladi cvp ver diyip :( ne kadar normal biseymis gibi anlatiyorum dimi iyiki buraya yazmisim vallahi yoksa bu iyi niyetimden vicdanimdan kurtulamayacaktim

canım bak bizleri dinlemesen bile anneni dinle yaaa anneler hiçbir zaman evlatlarının kötü olmasını istemez....eğer benim annem eşimi bana uygun görmeyip kızım bu iş olmaz deseydi aşkımı kalbime gömer annemi dinlerdim bunu eşimede söyledim....ne vicdanı ya bırak o vicdan yapsın ayrıca statü olarak senden aşağı seni her zaman sindirmeye çalışacak kendi ezikliğini sana maledecek bunu asla unutma ve hemen yolunu ayır....

Son düzenleme:
yalnız bi de şuna takıldım o size o kadar şiddet uyguluyo vicdan yapmıyo siz ben ondan ayrılırsam vicdan yaparım diyorsunuz bu normal mi?
kendinizi düşünün biraz kendinizi kurtarmanız için ondan ayrılmanız gerekiyor bunu sizde görüyorsunuz ayrılmak istediğinizi söylerseniz yine şiddet uygulamaya kalkar falan diye korkuyormusunuz ondan mı ayrılamıyorsunuz acaba?

soruma cvp alabilirmiyim?

asik degilim hic olmadim ki asik olsam neden kararsiz kalayim seviyorum cok asigim onsuz yasayamam der evlenirim.. kararsiz olmamin sebepleride cok acik... baslarken düzgün biriydi mantigima yatiyordu bu iliski
sadece güzel gecirdigimiz hatri sayilir zamanlar icin diger kötü huylarini görmezden gelmeye daha dogrusu düzeltmeye calistim sonuc alamadim. kötü huyda ama ne kötü huy gördügünüzüzere :(

asik degilim hic olmadim ki asik olsam neden kararsiz kalayim seviyorum cok asigim onsuz yasayamam der evlenirim.. kararsiz olmamin sebepleride cok acik... baslarken düzgün biriydi mantigima yatiyordu bu iliski
sadece güzel gecirdigimiz hatri sayilir zamanlar icin diger kötü huylarini görmezden gelmeye daha dogrusu düzeltmeye calistim sonuc alamadim. kötü huyda ama ne kötü huy gördügünüzüzere :(

canım başta seni tavlamak için iyi adam rolüne bürünmüş bir insan 7sinde neyse 70in de de o dur....bak eşimle 8 yıl çıktık diye yazdım eğerki küçücük bir hatasını görseydim basardım tekmeyi ne demek ya şiddet....bu adam iyi birisi değil vicdan yapman için bir sebep yok....sabah birgün ah annem sözünü dinleseydim keşke demek istemiyorsan bas k...na tekmeyi:47:

canım bak bizleri dinlemesen bile anneni dinle yaaa anneler hiçbir zaman evlatlarının kötü olmasını istemez....eğer benim annem eşimi bana uygun görmeyip kızım bu iş olmaz deseydi aşkımı kalbime gömer annemi dinlerdim bunu eşimede söyledim....ne vicdanı ya bırak o vicdan yapsın ayrıca statü olarak senden aşağı seni her zaman sindirmeye çalışacak kendi ezikliğini sana maledecek bunu asla unutma ve hemen yolunu ayır....

aynen böyle söyledim annem uygun görmuyo dedim--- annene beni neden kötülüyosun her kari koca arasinda bile tartisma olur sen herseyi yansitma beraber cözelim hatalarimizi diyip kivirdi

Back
X