Mutsuz ama güvende :(

asik degilim hic olmadim ki asik olsam neden kararsiz kalayim seviyorum cok asigim onsuz yasayamam der evlenirim.. kararsiz olmamin sebepleride cok acik... baslarken düzgün biriydi mantigima yatiyordu bu iliski
sadece güzel gecirdigimiz hatri sayilir zamanlar icin diger kötü huylarini görmezden gelmeye daha dogrusu düzeltmeye calistim sonuc alamadim. kötü huyda ama ne kötü huy gördügünüzüzere :(

aşık olsan da böyle bir adamla evlenmen anormal. kafa yapını bu konuda lütfen değiştir.

kimse bile bile lades dememeli

aynen böyle söyledim annem uygun görmuyo dedim--- annene beni neden kötülüyosun her kari koca arasinda bile tartisma olur sen herseyi yansitma beraber cözelim hatalarimizi diyip kivirdi

verdiği cevaba bak, kim erkek arkadaşını ailesine kötüler ki?
kafası da çalışmıyor belli.

asik degilim hic olmadim ki asik olsam neden kararsiz kalayim seviyorum cok asigim onsuz yasayamam der evlenirim.. kararsiz olmamin sebepleride cok acik... baslarken düzgün biriydi mantigima yatiyordu bu iliski
sadece güzel gecirdigimiz hatri sayilir zamanlar icin diger kötü huylarini görmezden gelmeye daha dogrusu düzeltmeye calistim sonuc alamadim. kötü huyda ama ne kötü huy gördügünüzüzere :(

ozaman fikrim değişti aşığm deseydiniz kesinlikle yorum yapmicaktım kusura bakmayın ama kendiniz kaşınıyosunuz? böle bi adama neyin vicdanı?

aynen böyle söyledim annem uygun görmuyo dedim--- annene beni neden kötülüyosun her kari koca arasinda bile tartisma olur sen herseyi yansitma beraber cözelim hatalarimizi diyip kivirdi

ah canım ona birşey söylemene gerek yok anneni niye karıştırıyosun adam zaten baştan sona hata:20:.....gerekirse git savcılığa şikayet et ya korkma....aynı mahallede filan mı oturuyorsunuz?aile yaşanntısı nasıl biliyor musun?çok soru soruyorum ama ona göre fikir vermek isterim...

bence sen kendine vicdan yapma..
Adamı kırmayım diye kendine eziyet ettir..

Son düzenleme:
ilk aylarda melekti melek banada bi melekmisim gibi davraniyordu cicekler micekler ohooo o laflar o nameler

eee ben sana ne dedim canım onlar tavlama çabaları tavladı iş bitti adam gerçek kişiliğine döndü işte lütfen geç olmadan silkelen ve kendine gel....

Ya , bunun siddetini bize savunacaksan ne diye konu aciyorsun ?
Yok iyimis zart mis zurtmus, yasadigini sen bilirsin siddetden sen hoslaniyorsan devam et, bugüne kadar bitmedigine göre , sen huzurlusun ozaman devam et cocuklarinla annenlerin kapisini calarsin bir gece...

ah canım ona birşey söylemene gerek yok anneni niye karıştırıyosun adam zaten baştan sona hata:20:.....gerekirse git savcılığa şikayet et ya korkma....aynı mahallede filan mı oturuyorsunuz?aile yaşanntısı nasıl biliyor musun?çok soru soruyorum ama ona göre fikir vermek isterim...

10 yasina kadar burda dedesi ile büyüdü annesini babasini hic göemedi sonra ailesinin yanina gitti israile orda yasamislar 10 yil sonra geri donmusler hep beraber aslen mardinliler modern akrabalrida var geri kafalilarida. benim ailemde herkez modern :( abartmazlar ama modernler dedemle bile ahbab gibi muhabbet edebilirsin ama onlarda öyle yok sanirim

bence senin durumun tamamen alışkanlıkmış arkadaşım..aşık değilim diyorsun..ama onca yaptıklarından sonra hala melekti..sadece alışkanlık..kötü bi alışkanlık..sen çok duygusal,temiz kalpli birisin demek ki..karşındaki ne yaparsa yapsın kendinden önce onu düşünmen bunu gösteriyor..bence destek almalısın..güvende hissetmen açısından..

her şeyi geçtim...
mutsuz olduktan sonra, güvende olmanın bir anlamı kalmıyor.

Son düzenleme:
10 yasina kadar burda dedesi ile büyüdü annesini babasini hic göemedi sonra ailesinin yanina gitti israile orda yasamislar 10 yil sonra geri donmusler hep beraber aslen mardinliler modern akrabalrida var geri kafalilarida. benim ailemde herkez modern :( abartmazlar ama modernler dedemle bile ahbab gibi muhabbet edebilirsin ama onlarda öyle yok sanirim

canım onun hayatını asla sorgulamak bana düşmez ama baksana aile yaşantısı da düzgün değil mutlu bir aile ortamında büyümemiş bunlar çok önemlidir insanların kişiliğini yapılandırır sonuçta....ayrıca ailelerinizde uyuşmuyor anladığım kadarıyla aklını başına topla ve bırak onu sevmiyorum diyorsun bırakman daha kolay olmalı ne vicdanı yapıyorsun ki?sevgi yok verilen emek yok güzel bir geçmiş yok anlayacağın yok oğlu yok:ssz:

Başlı başına püsküllü bela bu adam... ve evlenirsen alalede bi sebeple dayakta yersin,boşanmak istesen öldürülürsün de... Bir kadın olarak her türlü hakaret,şiddet vs görüyorsun hala evlensem mi mantığındasın!!kendine yazık!

asik olamam ki gicik oluyorum 3 haftadir görusmuyorum bile acik acikta soyluyorum firsatim var ama seni görmek istemiyorum diyorum.. kurtulmaya calisiyorum oda bana duygdu dömurusu yapip vicdan yapmama neden oluyor ama kararliyim iyi gunlerin hatiri icin yada millet ne der diye istemedigim bi adamla evlenicek degilim o beni suclasin dursun ona sans vermisim ama nie soguk davraniyormusum hic caba göstermiyormusum aptal sogudumda ondan------------

asik olamam ki gicik oluyorum 3 haftadir görusmuyorum bile acik acikta soyluyorum firsatim var ama seni görmek istemiyorum diyorum.. kurtulmaya calisiyorum oda bana duygdu dömurusu yapip vicdan yapmama neden oluyor ama kararliyim iyi gunlerin hatiri icin yada millet ne der diye istemedigim bi adamla evlenicek degilim o beni suclasin dursun ona sans vermisim ama nie soguk davraniyormusum hic caba göstermiyormusum aptal sogudumda ondan------------

sakın onun timsah gözyaşlarına kanma sakın:20:çok sertte davranma ki onur meselesi yapıp iyice sana sarmasın...içten içe soğut kendinden asla arama sorma ararsa açma işim var de ailem görüşmemizi istemiyor de.....

hepinize cok tesekkür ederim gercekten ona acimaktan kendime acimayi unutmusum... alismis olsam da aklima gzel günler gelip icimden yine affetmek gelsede birazcik sabredersem bu aliskanliginda üstesinden gelecegime inaniyyorum

Mutsuz ama güvende mi???? Hangi güven??? Boğazını sıkan adamın yanında mı güvendesin?

Sen aklını peynir ekmekle mi yedin güzel kardeşim. İsterse hayatta hiç kimsesi olmasın senden başka , vicdan yapmayı filan bırak. O sana vururken vicdan yapıyor mu?

Ya size inanamıyorum ben gerçekten. Anladım ki üçüncü sayfa kadın cinayeti haberlerinde son baştan belli. Ama bizim VİCDANLI kadınlarımız " istemeden yaptı" diyerek görmezden geliyorlar evlilik öncesi şiddeti.

Back
X