Mutsuz ama güvende :(

kabul etmiyoki abla siddet uyguladigini ""sadece tek hatam yazlikta bir kere tokat atmamdir"" diyo... ama sinirlendiginde anahtarliginin ucuyla kafama vuruyo su kafana sok sok die :( bu siddete megilli oldugunu göstermez mi illa tekma tokat girincemi bu adam siddet uyguluyo denmesi lazim :(((((((((
Bak sen de farkındasın şiddet gördüğünün..
Emin ol evlilik falan olursa devamında bu davranışlarının ölçüsü iyice artacak ve bildiğin mutsuz bir evlilik yaşayacaksın..

Yolun başındayken dönmeni beklerim.. Aldatılmak tek korkun olmasın..

son görüstügümüz pazar günü 3 hafta once annemin sacini boyatacaktik ayni gün önce bulustuk sinemaya gittik sinamadan cikinca lavaboya girdim kuaför arkadasim aradi tamam dedim sinemadan ciktim gelicem 5 bucuk gibi dedim yukari ciktim erkek arkadasima söyledim bu gün biraz isim var annemin sacini boyaticaz boya almam lazim semra(kuaför arkadasim) beni bekliyor beraber gidip alicaz dedim. saat 4tü tamam dedi ama surat asti ben konusuyorum filmle ilgili o hic konusmuyo sonra bende konusmadim yemek yiyelim mi dedi cok ac degilim dedim ben aciktim dedi gittik bir yere bekliyorum ama beklerken konusmadim hic cunku yol boyunca surat yaptu bana biliyorum sirf isimiz var bu gun dedim die.. sonra yemek alirken bana bir ton laf söyledi tamam gidersin semraciiina arkamdan is cevirin zaten lavaboda konustunuz bide ben anlamiyorum sanki dimi is cevirdigini.. nasilsa ben enayiyim sinamaya götürdüm simdede yemek yeriz sonra gidersin ailecek benimi kullaniyorsunuz anlamiyorum mal mal bakma bana bilmem ne adamlar bize bakio cünkü sagimizda solumzda insanlr var bense hiiiic konusmuyorum :( cok gücüme gütti benimi kullaniosun demesi :( zaten bende hersey ozaman koptu

Mutsuz olan sensin de güvende olan kim?
Güven bu ilişkinin neresinde?
Üzülüp evlenirsin.
Sonra da evlenip devletten koruma istersin.
Ne gerek var?

son görüstügümüz pazar günü 3 hafta once annemin sacini boyatacaktik ayni gün önce bulustuk sinemaya gittik sinamadan cikinca lavaboya girdim kuaför arkadasim aradi tamam dedim sinemadan ciktim gelicem 5 bucuk gibi dedim yukari ciktim erkek arkadasima söyledim bu gün biraz isim var annemin sacini boyaticaz boya almam lazim semra(kuaför arkadasim) beni bekliyor beraber gidip alicaz dedim. saat 4tü tamam dedi ama surat asti ben konusuyorum filmle ilgili o hic konusmuyo sonra bende konusmadim yemek yiyelim mi dedi cok ac degilim dedim ben aciktim dedi gittik bir yere bekliyorum ama beklerken konusmadim hic cunku yol boyunca surat yaptu bana biliyorum sirf isimiz var bu gun dedim die.. sonra yemek alirken bana bir ton laf söyledi tamam gidersin semraciiina arkamdan is cevirin zaten lavaboda konustunuz bide ben anlamiyorum sanki dimi is cevirdigini.. nasilsa ben enayiyim sinamaya götürdüm simdede yemek yeriz sonra gidersin ailecek benimi kullaniyorsunuz anlamiyorum mal mal bakma bana bilmem ne adamlar bize bakio cünkü sagimizda solumzda insanlr var bense hiiiic konusmuyorum :( cok gücüme gütti benimi kullaniosun demesi :( zaten bende hersey ozaman koptu

nerden buldun bu ruh hastasını ?

ohooo canım bu adam psikopat ya laflara bak terbiyesiz sen kim oluyorsunda öyle konuşuyorsun deyip yanından ayrılman lazımdı kullanmak ne demek ya adamın işi gücü menfaat ya bundan cacık bile olmaz olamazzzzzzzz aklını başına devşir:20:kader vardır ama biz insanlar kaderimizi kendimiz yönlendiririz seçenekler bize kalmıştır...seçim senin ya itile kalkıla,şiddet,hakaret,aşağılanma,eve hapsedilme vs vs istiyorsan sen bilirsin....yok ben insan gibi yaşamak sevmek sevilmek saygı görmek istiyorsan o zaman başka....buarada her erkek aldatacak diye bir kanun yok aldatmayan erkekte güvenilir diye bir şey yok:47:dün akşamdan beri yazıyorum canım lütfen azıcıkta olsa bizleri dinle sonuçta sana göre tecrübeliyiz:34:

Son düzenleme:
Siz kendinize bu muameleyi layık görüyorsanız kimin ne söylediğinin önemi yok.
Kusura bakmayın, ama bende hoşgörünün bittiği yer.

Alenen fiziksel ve psikolojik şiddet var, ama sizin kafanız karışık.
Bir de güven demişsiniz, emek demişsiniz.
Kendinize neyi layık görüyorsanız onu yaşarsınız.

Neden hâla terk etmediğinizin cevabını verebiliyor musunuz?
Ilk tokatta bitmeliymiş, onun üstüne birsürü şey yaşadığınız halde kafam karışık demişsiniz.

Iki kuruşluk adamlarla tüketilecek kadar ucuz bu hayat tabii...

Hedefiniz ne 3. sayfa haberlerine konu olmak mı? Lütfen artık biraz kendinizin değerini bilin ya böyle iğrenç erkek müsveddelerini elinde oyuncak olmayın kendinize acımıyorsanız sizi yetiştiren büyüten annenize babanıza acıyın . Hiç bir anne baba böyle manyakların elinde heba olsun diye çocuk dünyaya getirip büyütmüyor yani.

artik geri zekali adam ya düsündükce cildiriyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
ruh sagligindan onemli olamaz

Son düzenleyen: Moderatör:
tanistigmida once arkadasim oldu cok iyi bir insandi muhabbeti cok güzeldi sonradan duygularini acti bende onu sevmeye calismak istedim cünkü cok düzgün biriydi karnimda kelebekler ucmuyordu ona karsi ama yinede tanimak kaybetmemek istedim. ilk basta bana cok güzel davraniyordu 6 ay sonra kuzenlerinin yazligina gittik antalyada ama orda anladim onla anlasamacagimizi ayni cati altinda 1 HAFTA yetti :(

sinirli kiskanc cekilmez bi adam.. cok uykum geldi saat 2 oldu yatalim diyorum bey efendi balkonda oturmak istiyor die kapiyi carpiyo HALKA KÜPE TAKMAMU ISTEMEDI cikardim ama küstüm nie küstüm diye bana öyle bir TOKAT ATTIKI ;( bide vicdan yapip sonradan güya saglik ocagina götürmek istedi acidi bana cenem agridi cunki 2 gün :/ özür diledi ben ne lanet bi adamim gereksiz bi konu icin sana tokat attim bilmem ne ama orda o yazlikta nefret etim ondan resmen

döndük ona sans verdim cunku pisman olduguu anlayabiliyordum ama hic bisey degismedi ayni sinirli adam bi 6 ay daha cektim okadar deliki benden 5 dk haber alemasin deliye dönuyo garsona bakrmisin desem gülümseyerek tesekur ettsem adama ne KUR YAPIYON DIYO :( hepsi bir yana sinirlendiginde KÜFÜR EDIYO COK bana neler diyo inanmazsiniz sonrada onlar icimden gelerek söyledigim seyler degil diyo :/ siddet desen hala var hep gerginim yaninda biraz sinirlense biliyorum yine hirpalayacak defalarca kolumu sikip moratti bogazima yapistigini biliyorum milletin icinde yaaa kalabalik bi kafeye girmek istemedim cok tanidik var dedim die yapti bunu :(

KARARSIZIM EVLENMEKTE CUNKU GÜZEL GUNLERIMIZDE OLDU COK HAKKI GECTI BANA BIRLIKTE HAYALER KURDUK YERI GELDI AYRICA GÜVENIMI KAZANDI BANA COK SADIK BU BENIM ICIN COK ÖNEMLI ONUN ELI AYAGI HERSEYI OLDUM BEN HEP BÖYLE SÖYLER SENDEN BASKA KIMSEM YOK DIYOR BANA BUKADAR BAGLANMISKEN TERK EDERSEM VICDAN YAPIYORUM NAPICAM BEN CEKICEM MI ONU BIR ÖMÜR ALLAHIM NAPICAM :(

Bile bile lades deyip hayatını karartmak mı istiyosun :53:
Aşkın gözü kördür derlerdi inanmazdım :53:

Sevgi böyle kör edebilir mi insanın gözünü?
Ki hangi sevgi...

Arkadaş tepkisizliğinizden kaynaklandığını söylemiş, gerçekten öyle.

Hiç cevap vermediniz mi bu adama yeri göğü inlete inlete?

Bundan sonra da vermeyin, yüzüne bakmayın, karşı karşıya gelmeyin lütfen.

Bu adamın neyine katlanıyosun mutsuz ama güvende diyosun ama güvende değilsin.
Evlendiğini düşün (Allah korusun)
Hem sözlü hem fiziksel şiddete maruz kalıyosun.
Yapma bunu kendine Allah aşkına :19:

Bile bile lades deyip hayatını karartmak mı istiyosun :53:
Aşkın gözü kördür derlerdi inanmazdım :53:

canım konu sahibi arkadaş aşığım seviyorum demiyorkı:26:sorunda bu zaten aşık olsa bende diyeceğim aşkından birşeyi görmüyor diye.....ama arkadaş vicdan yapıyormuş kendi hayatını hiçe sayıyor haberi yok:19:

Sabah akşam dövse, ama hiç aldatmasa güvende sayacaksınız siz kendinizi demek.

Güven anlayışınız çok farklı...

Güven anlayışımız çok farklı .
Bana göre hiç güvende değilsin .
Şiddet uygulayan bir insana ne kadar güvenilebilir ki.
Ayrıca davranışlarının düzelmek yerine daha da kötüye gittiği çok bariz .

canım konu sahibi arkadaş aşığım seviyorum demiyorkı:26:sorunda bu zaten aşık olsa bende diyeceğim aşkından birşeyi görmüyor diye.....ama arkadaş vicdan yapıyormuş kendi hayatını hiçe sayıyor haberi yok:19:

Ben ilk yazdıklarına istinaden yazdım canım tek tek okumadım
Ama karşı tarafın ne saygısı ne sevgisi ne de vicdanı yok ki .
Bırakıp gittiğinde üzülecek neyi olacak kolumu morarttı diyo mal dedi diyo :53:
Neresinden bakarsam içim sıkıldı :44:

gecen hafta ayrılalım dedım ıstemıyorum dedım anlattım acıkladım bır saat kavga ettık senı oldurcem ceza evıne gırcem dıo neler dıyor korktum sonra sakınlesınce sen bakma benım öle konustuguma sınırımden konustum sacmalama sana nasıl zarar verebılırım ben dıo manyaK yaaa cıddıye alıyorum ben nasıl kokrmayayım neler duyuyorum haberlerden :(

Adam seni öldürecegim demis açık açık. Ne sadakati, ne guveni?
Tvde, gazetedeki kadin cinayetlerini hatirlayin. Yukaridaki sözleri, tehditleri kullanan tum psikopatlar eslerini, sevgililerini öldürdüler.
Bence acilen ayrilin, tehdit ederse sikayetci olun,
Devletten korunma isteyin.

Ben ilk yazdıklarına istinaden yazdım canım tek tek okumadım
Ama karşı tarafın ne saygısı ne sevgisi ne de vicdanı yok ki .
Bırakıp gittiğinde üzülecek neyi olacak kolumu morarttı diyo mal dedi diyo :53:
Neresinden bakarsam içim sıkıldı :44:

aynen öyle canım iç sıkıcı bir durum hemcinsi olarak çok üzüldüm rüyamda bile uğraştım diyebilirim okadar yani:41:ah inşallah tez zamanda aklı başına gelirde bırakır:18:

Back
X