Mutsuz ama güvende :(

Kusura bakma ama bu olaya çok kızıyorum. Beni tartaklıyor, dövüyor ama biliyorum seviyor. Sevgi ne demek bir düşünür müsün? Sevginin anlamını bir düşün. Flört aşamasında neyin sahiplenmesi sen eşyamısın ya. Hastalıklı bir ilişki. Aşık bile değilsin ama sana vurabiliyor. Bana babam bile vuramaz derdim. Koca,sevgili kim ya. Onurlu olsun aşklarınız. Ama şunu da unutmayın 25 yıl sonra kulağınıza küpe Herkes hakkettiği şekilde yaşar. Lütfen bana kırılmayın ama çok üzülüyorum, ben bir anneyim kızım var 13 yaşında ondan bu kadar cellallenmem. :16:

mutsuz ama güvende ? güven bu ilişkinin neresinde.kendinizi güvende hissettiğinize inanamıyorum.sizin güvenden anladığınız şey bumu.beni aldatmıyorsa güvendeyim.can güvenliğiniz yok bunu göremiyormusunuz.:50:

ben cumartesi calismiyorum o calisiyor.. bir iki ay oncce bi cumartesi sabah mesaj atmis duymadim 11 de sirketten muhendis bi kiz arkadasim aradi uyandim plan yapmis baska bi evli arkadasimiza oturmaya gidelim bayadir gitmemistik haber verdim ben gelin dedi dedi artkadasim tamam hazirlanio cikiorum evden dedim. hemen erkek arkasimi aradim böle böle oldu die oda ohooooo sen planini yapmissin bile bana laf dusmez dedi bende trip mi atiyosun dedim yoooo sanami yalvarcam gitme etme diye dedi bende kizdim bu tavrina iiyi ben gidiyorum yinede haberi olsun dedim daha mesaj bile atmadim sadece orda otururken 4 gibi mesaj attim merak etme beni die aksama dogru kalkriz dedim cvp gelmedi..

saat 6 da telefonuma baktim en son hala msj gelmemisti (dükkanini 6 da kapatiyor) neyse ben arkadsimin kiziyla oynarken felan telefonumu unuutum 7 de cikicaktik baktim sarji bitmis hemen sarja taktim aramis 100 kere hemen yine caldi actigim gibi küfürler etmeye basladi senin kadinligini biiiiiib senin beynini biiiib :( nerdesin sen bu saaatte.. arkadaslarim yanimda bagirma diyorum ben anlamam bi bahane bulup cikiyosun diyor. sakinlestirmeye calistim arkadsimdan özür diledim benim cikmam lazim dedim beraber cikicaktik kiz montunu giyordu ama onu bekleyemedim ciktim mecbur kaldim

gelmis apatmanin önüne onu görünce hic konusmadim sadece niye bagriyosun dedim sacimi tuttu yüzüme bak yüzüme dedi sonra bi ton hakaret küfür baska zaman olsa annem merak eder dersin sana akil veren annenin bilmem neeeeee :( sakinlesince de elimi tutmaya calisiyo yürürkennn deliiii oldum tutmak istemiorum diorum zorlaa simsiki elimi tutuyo aptal

Neler anlatıyorsunuz inanamıyorum.

Adam sokakta sizi tartaklıyor, siz de peşinden gidiyorsunuz.

Hayret ediyorum, anlayamıyorum.

Ne olarak görüyorsanız kendinizi hiç anlayamıyorum...

ben cumartesi calismiyorum o calisiyor.. bir iki ay oncce bi cumartesi sabah mesaj atmis duymadim 11 de sirketten muhendis bi kiz arkadasim aradi uyandim plan yapmis baska bi evli arkadasimiza oturmaya gidelim bayadir gitmemistik haber verdim ben gelin dedi dedi artkadasim tamam hazirlanio cikiorum evden dedim. hemen erkek arkasimi aradim böle böle oldu die oda ohooooo sen planini yapmissin bile bana laf dusmez dedi bende trip mi atiyosun dedim yoooo sanami yalvarcam gitme etme diye dedi bende kizdim bu tavrina iiyi ben gidiyorum yinede haberi olsun dedim daha mesaj bile atmadim sadece orda otururken 4 gibi mesaj attim merak etme beni die aksama dogru kalkriz dedim cvp gelmedi..

saat 6 da telefonuma baktim en son hala msj gelmemisti (dükkanini 6 da kapatiyor) neyse ben arkadsimin kiziyla oynarken felan telefonumu unuutum 7 de cikicaktik baktim sarji bitmis hemen sarja taktim aramis 100 kere hemen yine caldi actigim gibi küfürler etmeye basladi senin kadinligini biiiiiib senin beynini biiiib :( nerdesin sen bu saaatte.. arkadaslarim yanimda bagirma diyorum ben anlamam bi bahane bulup cikiyosun diyor. sakinlestirmeye calistim arkadsimdan özür diledim benim cikmam lazim dedim beraber cikicaktik kiz montunu giyordu ama onu bekleyemedim ciktim mecbur kaldim

gelmis apatmanin önüne onu görünce hic konusmadim sadece niye bagriyosun dedim sacimi tuttu yüzüme bak yüzüme dedi sonra bi ton hakaret küfür baska zaman olsa annem merak eder dersin sana akil veren annenin bilmem neeeeee :( sakinlesince de elimi tutmaya calisiyo yürürkennn deliiii oldum tutmak istemiorum diorum zorlaa simsiki elimi tutuyo aptal

canım son yazdıklarımızı okudun mu?bu adam psikopat diyorum sana yol yakınken at k...na tekmeyi dünde söyledim ama bırakmaya niyetin yok gibi...:20:adam gibi adam olsaydı neden telinin kapalı olduğunu sorardı aşkım merak ettim derdi konu kapanırdı annene bile küfür etmiş ne mide varmış sende bak iyice kızmaya başladım benim anneme küfür edecek çok afedersin ben onun ağzına bippppp yapardım:47:

Annenize babanıza üzülüyorum ben.

Iki kuruşluk adamın biri küfür ediyor kendilerine, kızları da hala emek diyor, peşinden gidiyor.

Ne emekmiş.

Kaç yıllık ilişkim var, hem de gerçek anlamda emek harcanmış bir ilişki.
Anneme bir laf etse o yıllar hiç görünür gözüme.

Birkaç ayda ne emek harcandı acaba.

Konu sahibi 3. Sayfa haberi olmaya gönüllü.

Ne diyelim, Allah akil fikir versin.

bazen "başımıza gelenin suçlusu biziz" diyorum ve bu düşüncemde ne kadar haklı olduğumu da şu an görüyorum. şu yaşadıklarından sonra konu sahibi hala beni aldatmıyor, evlenebilirim diyorsa kendi seçimini yapmış oluyor.
kendini insan yerine koymuyorsun anlaşılan. bu adam hayvanları döve döve güden vahşi bir çobandan bile daha aşağıda bir varlık. çünkü insan olan bırak başka insanı incitmeyi, bir hayvanın canını yakmaz. yandığını görse gözleri dolar.
kendini sopayla güdülen bir hayvan olarak görmüyorsan, biraz saygın varsa hayatına kaç kurtul. ama hiç öyle bir havan da yok açıkçası.

hayatının geri kalanını söyleyim ben sana. gider bununla evlenirsin, üç beş yıl dayaklarına katlanırsın. o arada çocuk yapma saflığında da bulunursun. hoş o daykalardan doğurur musun onu da bilemem. sonra bir gün ölümden dönünce ayrılmaya karar verirsin, adam tabi ki ayrılmaz, en sonunda canından olursun. al sana kadın cinayeti.

bir cana kıyıldığı için üzülürüm ama. göz göre göre buna izin verdiğin için de çok da masum olduğunu söyleyemem.

olanları basit zannediyorsun doğru yanlış kavramını yitirmişsin. benim eşim bırak bana zarar vermeyi, yanlışlıkla çarpışsak, görmeden canımın yanmasına sebep olsa üzüntüsünden kahrolur. çok da sadık.
yani hem sadık, hem aklı başında, hem de saygılı insanlar var bu dünyada.

saplantından kurtul bence. ayrılmak çok zordur tahmin edebiliyorum ama gerekirse ailenden, çevrenden destek al kurtul.

Günde 3 öğün dayak yemek, aşağılanmak istiyorsan devam et tabii bu ilişkiye.
Merak etme ama aldatmaz seni.
Çünkü bu haliyle onu kabul edecek başkasını bulamaz.
Dolayısıyla seni aldatamaz.
Böylece aldatılmayacağının garantisi olan bu ilşkide , kimi gözün mor, kimi kafan patlamış olarak devam edersiz ama
Aldatılma korkun olmaz.

Arkadaşım sen iyimisin??

tanistigmida once arkadasim oldu cok iyi bir insandi muhabbeti cok güzeldi sonradan duygularini acti bende onu sevmeye calismak istedim cünkü cok düzgün biriydi karnimda kelebekler ucmuyordu ona karsi ama yinede tanimak kaybetmemek istedim. ilk basta bana cok güzel davraniyordu 6 ay sonra kuzenlerinin yazligina gittik antalyada ama orda anladim onla anlasamacagimizi ayni cati altinda 1 HAFTA yetti :(

sinirli kiskanc cekilmez bi adam.. cok uykum geldi saat 2 oldu yatalim diyorum bey efendi balkonda oturmak istiyor die kapiyi carpiyo HALKA KÜPE TAKMAMU ISTEMEDI cikardim ama küstüm nie küstüm diye bana öyle bir TOKAT ATTIKI ;( bide vicdan yapip sonradan güya saglik ocagina götürmek istedi acidi bana cenem agridi cunki 2 gün :/ özür diledi ben ne lanet bi adamim gereksiz bi konu icin sana tokat attim bilmem ne ama orda o yazlikta nefret etim ondan resmen

döndük ona sans verdim cunku pisman olduguu anlayabiliyordum ama hic bisey degismedi ayni sinirli adam bi 6 ay daha cektim okadar deliki benden 5 dk haber alemasin deliye dönuyo garsona bakrmisin desem gülümseyerek tesekur ettsem adama ne KUR YAPIYON DIYO :( hepsi bir yana sinirlendiginde KÜFÜR EDIYO COK bana neler diyo inanmazsiniz sonrada onlar icimden gelerek söyledigim seyler degil diyo :/ siddet desen hala var hep gerginim yaninda biraz sinirlense biliyorum yine hirpalayacak defalarca kolumu sikip moratti bogazima yapistigini biliyorum milletin icinde yaaa kalabalik bi kafeye girmek istemedim cok tanidik var dedim die yapti bunu :(

KARARSIZIM EVLENMEKTE CUNKU GÜZEL GUNLERIMIZDE OLDU COK HAKKI GECTI BANA BIRLIKTE HAYALER KURDUK YERI GELDI AYRICA GÜVENIMI KAZANDI BANA COK SADIK BU BENIM ICIN COK ÖNEMLI ONUN ELI AYAGI HERSEYI OLDUM BEN HEP BÖYLE SÖYLER SENDEN BASKA KIMSEM YOK DIYOR BANA BUKADAR BAGLANMISKEN TERK EDERSEM VICDAN YAPIYORUM NAPICAM BEN CEKICEM MI ONU BIR ÖMÜR ALLAHIM NAPICAM :(

Çekmek mi ? böyle insanın sizi sevdiğine emin misiniz ? Resmen kendini açıklamış size bence siz çok şanslısınız neden derseniz evlendikten sonra kendini gösteren bi çok insan var size kendini şuan belli ediyorsa sizin durmanız bence çok büyük hata olur önünüze bakın derim ben bırakın yani . Bunun başka açıklayıcı bi yönü olamaz şiddet uygulayan bi insanın nasıl çekebilirsiniz ki kendinize yazık bakın evlenmedim daha diyorsunuz hayal falan hikaye bence aşk biter saygı her zaman vardır 19 yaşındayım ve çevremde bunu hep gördüğüm için evlenmekten hep korktum açıkcası o yüzden bile sevgilim yok erkeklerin dünyası farklı bence onlar sorumluluk üstlenemiyorlar hep gündemde erkekler geç olgunlaşıyorlar. Ayrıca küfür ediyosa baştan yazık olur size bence yakmayın kendinizi ya o kim deyin yani bu kadar basit bence ..

Kesınlıkle haklısınız bır haftadır kurtulmaya calısıyorum benden ayrılırsan bılmem ne kadını olursun dıyo pıskolojımı bozuyo halbukı yasadıklarım hep yüzeysel lıselıler bıle neler neler yapıo sımdı :( yasadıklarımızı yüzüme vuruyo

Vala senin durman hata bence. hıı tehtit mi ediyo bide kim ya o kusura bakma da ben olsam hayatı dar ederdim ona o kimmiş .d

ARKADASLAR 3 haftadir görüsmüyorum bu adamla bu ayrima meseleri yüzünden ilk zamanlar cok sk ariyordu yalvariyordu hatta tartisiyordu ama bir haftadir nerdeyse hic aramiyor aradigi zsmanda soguk davranip kapatiyorum sogudum senden diyorum düzeltecem kendimi diyo...

az once gene aradi özledim seni cok dedi bende actim agzimi yumdum gözümü... biz gecen hafta bu konuyu konusmadik mi hani bana sans vermistin dedii bende artik sana isinamiyorum isinamamda sevmiyorum artik seni düs yakamdan dedim

bagirdi cagirdi bana niye inat yapiyormusum ben.. en son artik dedim ki daha dogrusuitiraf ettim rüyalarimda baska adamlar görüyorum tanimadigim adamlar güzel davraniyolar felan ve tanimadigim birinde rüyamda etkileniyorum hoslaniyorum resmen uyandigimda tuhaf oluyorum neden erkek arkaasimi degilde tanimdigim adamlari rüyamda görüyorum bide etkileniyorum onlardan dedim soooook oldu hüngür hüngür aglamaya basladi ben sana güvendim nasi böyle seyler konusursun dedi kapatti bende hemen size yazayim dedim

bende aramadim bidaha aramicamda belki artik bitmistir daaaha aramaz

Hattınızı falan da değiştirin bence yanlış anlamayın ama onda biraz sorun varmıs galiba kafası gelip gidiyo olabilir.
Umarım aramaz tamamen kurtulursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence gayette rahat olmanız gerekiyo numara yapıyodur ya erkekler yenilmeyi kabullenemez o yüzden de böyle yollara başvururlar. Vicdan falan yapmayın bence ya göbek atın evlenseydiniz bu adam sizi öldürürdü yani bunun başka bi açıklaması olamaz seven insan kılına dokunmaz ya bırak vurmayı aşk mı kaldı işte vazgeçin böyle düşüncelerden yeni bi sayfa açın hayatınıza bunun vicdan yapması mı kalmış yani yapmayın sizde lütfen dayak diyosunuz ya küfür diyosunuz

Of...
Suçlu hissediyorsanız gidin evlenin.

Dayağını yedikçe kocamdır döver deyin, hakaret ettikçe hak etmişimdir deyin.

Nasıl istiyorsanız öyle yaşayın, sizde öyle "mutlu ve güvende (!)" olursunuz belki.

Back
X