Mutsuz bi anneyim

dilek4488

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
439
108
123
Bi bucuk yasinda oglum var dogdugundan beri uykusuzum kolik bebekte smdi de huysuz ve uyuamayan bi bebek bilmiyorm ama cok yorgunum ailem uzakta yardm edeecek kimsem yok eşim desen bi guleryuz gostermez ben yatarm 2 3saat uyurum lafini yapar bebegimden degilde ben esimin ilgisiz alakasizligindan ck sikildm artk guleryuz yok gezme yok cay icmez meyve soyar getiririm yemez muhabbet yok soruyorm.neden boyleyiz cevap yok ben gurbete geldim kendim arakadas nasil bulayim bana diyo kndin bul arkadas biktim artik cok mutsuzum

Sıkıntın bebeğin değil eşinin ilgisizligi ...ne yazikki çağımızın sorunu oldu bu bdv de çoğu kadının sorunu bu ....
Aynen oyle belki benmle muhabbet etse biseyler paylassa ben bu kadar sinirli ve mutsuz olmam heralde

Zamanla arkadaşın olur iyi gelir sana.esinin ilgisizliğine üzüldüm demekle olmuyor ki onun da senle birşeyler yapmaktan zevk alması lazim sen birşeyler planla bugün şuraya gidelim mi de alışır belki birşeyler yapmaya.uykusuzluk çok zor bilirim 3 yaşına kadar uyumadi benim oğlum çok zor oldu.gunduz uyuyabiliyorsan o da avantaj.2-3 saat uyumak fazla geldi bana ama esin şikayetçi olabilir

gurbet derken yurtdışına mı gelin gittin, ailen çok mu uzakta, tek başına bebek büyütmek zor oluyor evet ben de tek başıma büyüttüm belki de o yüzden hiç ikinciyi düşünmedim

gurbet derken yurtdışına mı gelin gittin, ailen çok mu uzakta, tek başına bebek büyütmek zor oluyor evet ben de tek başıma büyüttüm belki de o yüzden hiç ikinciyi düşünmedim
Yurt disi degil ama ailemden 14 saat uzaktayim brnde dusunmuyirm ikinci bebegi baya baya uzak bana artk ikinci cocuk

Butun gece uyunuyirm 2 3saatin neresi cok ben onun benmle ilgilenmesini bekliyorum iki senedr burdayim bi iki kz disari cikardi ben bilmedgm bi yerde ne yapabilirim onun tek zevk aldgi telde oyun oynamak bi tane arkadasi var o arasin hemen gider gezer bana neden o ilgi yok

Bi süre ailenizin yanına gidin madem öyle. Değişiklik iyidir. Bebek bakımı çok zor iş. Sizin ruh durumunuz iyi olursa hayat daha kolay olur. Bunun için etraf bişey yapmıyorsa siz kendiniz için bişeyler yapın. Bi süre annenizin yanında olmanız size iyi gelecektir. Ben anneliğimi annemin yanında olgunlaştırdığımı hissediyorum hep.

Gecen sene gittim kaynanam cok yakin sikinti cikiyo surekli malum kis evler sobali cocukla köy daha zor annem geldi kaldi gitti gitmesi cok koydu bana alismistim anneme

Gecen sene gittim kaynanam cok yakin sikinti cikiyo surekli malum kis evler sobali cocukla köy daha zor annem geldi kaldi gitti gitmesi cok koydu bana alismistim anneme
boşverin sıkıntı çıkarırsa çıkarsın bence
eşinizi bir şekilde ikna edin ve gidin ailenizin yanına

Offf ben de mi sizin gibi olucam ki yoksa.. 1aylik bebegim var kolik.. esim yardimci.oldugunu iddia ediyo ama cocuk hep.benim.ustumde. Cayini yemegini benden.bekliyor. Uyuycak olsam bebegi susturamiyor ben devreye giriyorum her defasinda,geceleri horul horul uyuyo bebekle ben basbasayim..odada dort donuyoruz bebekle.. camasr bulasik bana.bakiyo,ev aldi basini gidiyo yapamyorum herseyi.. ki benim de aslinda bakima ihtiyacim var. Amelyat yerlerim aciyo hala. Tam tesekkullu hareket edemyorum halen.. ama iste ben de tek.basima gibiyim. Haftasonlari annem geliyor bazen yanima..

ama sizin bebeğiniz tamamen anneye muhtaç çağında. hele bir de emiyorsa yapışık ikiz gibi olursunuz birkaç ay. şimdilik sabırla koliğin geçmesini bekleyin.

İnsallah benm gibi olmassin ben artk cok yoruldum her hafta sonu oldugunda hadi kalk sunu yapalim demesini bekliyirum evde otur otur biktim arrk bna deseki gezelim sunu yapalim uyumam cumartesi burda hava iyiydi dedim evde bisey yok cikalm dedm ben giderm dedi gitti ben yine evde tek kaldim

İnanin oyle olmuyo herseye karisiyolar gelmedi gitmedi soyle boyle zaten benm kafam rahat degil orada daha cok boguluyorm
bebeğiniz kaç aylık?
bide onlarda mı konuşuyor hey Allah ım
biran önce toparlanmaya bakın insana kendinden başka kimsenin faydası yok inanın
bir toparlanın sonra politiklikle eşinizi kendinize döndürürsünüz kv herşeye karışamaz :)
çok cadı gördüm kendimi

18 aylik kendime dondrme derdm 2sneedr var telefonu arkadasi disinda kimse umrunda degil su gune kadar bi derdimi dinlemedi bi kez bosanalim dedm mal gibi bakti suratma baska bi halt yapmadi ama boyle devam ederse ben gidicem donmicem

18 aylik kendime dondrme derdm 2sneedr var telefonu arkadasi disinda kimse umrunda degil su gune kadar bi derdimi dinlemedi bi kez bosanalim dedm mal gibi bakti suratma baska bi halt yapmadi ama boyle devam ederse ben gidicem donmicem
şımarmış anlaşıldı
çalışma imkanınız yok mu
şuano kurtarır gibi sizi
çocuğa kv falan bakmaz mı?

şımarmış anlaşıldı
çalışma imkanınız yok mu
şuano kurtarır gibi sizi
çocuğa kv falan bakmaz mı?
Zatn uzagiz ailemize 15saatlik yol calisip nr yapicam ki cocugumu kv den neden baksn ben ilgimi nedn cekeyim cocuktan yazin gittik meyve verip duruyo cocuk yemek yemiyo zaten kv tesrif etmedi bile rvimize hep bahanesi oldu

Zatn uzagiz ailemize 15saatlik yol calisip nr yapicam ki cocugumu kv den neden baksn ben ilgimi nedn cekeyim cocuktan yazin gittik meyve verip duruyo cocuk yemek yemiyo zaten kv tesrif etmedi bile rvimize hep bahanesi oldu
ben sizin psikolojiniz için söylemiştim
niyetiniz olsa kv ile oturur anlaşırsınız çocuğa bakar sizde çalışırsınız
kimi kadın sevmez çalışmayı sizde onlardansınız sanırım
maddi durum iyi demek ki böyle konuştuğunuza göre

Eşiniz ne iş yapıyor hep mi böyleydi bebekten sonra mı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…