- 9 Ocak 2012
- 15.609
- 30.287
- 798
Bebeginiz icin d vitamini olarak ne kullaniyorsunuz? Benim bebegim de hic uyumuyordu doktorlar kolik dedi.yurtdisinda bi kuzenimize sorduk d vitamininin yan etkisiymis.degistirir degistirmez melekler gibi uyumaya basladi.bazen kolik deyip gecmek kolaylarina geliyo.
Devidin yan etkikerinin ilk sirasinda gaz var canim.yine de bi degistirmeni tavsiye ederim.Daha dogal bi sey almayi dene benceDevıt kullanmıştım ama kullanmadığım zamanlarda fenaydı. ki zaten genel olarak da kullanmadım. ben ilaca karşıyım. hani test yapmadan ilacı veriyorlar maalesef bizim ülkemizde.
Devidin yan etkikerinin ilk sirasinda gaz var canim.yine de bi degistirmeni tavsiye ederim.Daha dogal bi sey almayi dene bence
Bi arkadasim var tek ina gider gelirim kapi komsum var onunda misafiri geleni gideni eksik olmuyo gidiyirm arada o da geliyo inanin insanlar slm vermiyolar bile soguklar bende uzak duruyorm el isi yapiyorm igne oyasi bana diyo ki eline bi is aliyosn baska biseyin yok diyor birakiyorm ne yaocaz hadi soyke diyorum icraat yok hem bana verebilecek biseyi yoj hende yaptigima ettigime karisirSen olan durumu kurtarmaya bak, çalışma imkânın yok, annenlere gitme durumun yok. O zaman çevre edin. Komşun da mı yok? Bir gün çağır eve komşularını, bak hangisi kafa dengiyse onunla samimi ol. Çocuğu gezmeye çıkar parka götür orada annelerle tanış muhabbet edin sözleşin buluşun. Gurbettesin diye asosyal olacak değilsin. Evlenip ilk gittiğim yer ailemden 25 saat uzaktaydı, şimdi de 15 saate düştü şükür :) artık günümüzde herkes gurbette. Sen ayaklarının üstünde durmaya bak. Madem internetin de var o zaman evde bişeyler yap oyuncak, el işi, kurabiye gibi yayınla internette. Blog yaz. Uğraş işte bişeylerle. Kendini mahkum etme dört duvar arasına.
Inanin annem geldi cok ugrastij ama duzelmedi uyutmuyorm aksama kadar halim kalmiyo bende sinir yapiyorm yorgunluktanBebekveuyku yaz YouTube'a bütün videolarını izle Google'a da yaz sitesine gir annelerin tecrübelerini oku inşallah herşey yoluna girer bebeğin konusunda :)
ama eşin için önerebileceğim bişey Yok maalesefki Allah akıl fikir versin
Aslında uyutmamak çözüm değil siz dediğim videolara bi göz atın o kadar çok yanlış bilgimiz var ki göreceksiniz inşallah faydası tez zamanda dokunur :)Inanin annem geldi cok ugrastij ama duzelmedi uyutmuyorm aksama kadar halim kalmiyo bende sinir yapiyorm yorgunluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?