Mutsuz bir evlilik ve boşanmak istemeyen eşler....

alya88

Gönlümün imtihan edilmesinden ALLAH 'A SIĞINIRIM
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
1.812
84
118
slm arkadaşlar benım cok mutsuz giden bir evliliğim var 4 yıldır evlıyım ama bır gun yuzu goremedım.esım bana karşı cok saygısız biri ondan boşanmak istiyorum ama o bunu kabul etmıyor ve benı olümle tehtid ediyor :(

Yok kardeşim yok bu erkeklerin hepsi dengesiz hepsiiiiii...

Tövbe tövbe.Bu ne biz kadınların çektiği...

Kendi evinde yaşın gelince evlen derler.
Sevdiğin biri çıkar tamam evleneyim dersin o olmaz derler.
Evlenirsin,zorla çocuk yap derler.
Sen kadınsın çekeceksin derler.
Aldatılırsın,isyan edersin dayak yersin.
Dayaktan şikayetçi olursun,yuvanı bozma derler.
Boşanayım dersin elalem ne der derler.
HAYIR BOŞANAMAZSIN DERLER.
Boşanırsın çocuğunu vermezler.....

HAY BEN SİZİN....................

Canım bizim de öyle...Kaç kere boşanmayı konuştuk bilmiyorum artık...Ama korkuyoruz da.Birbirimizi kaybetmekten değil,alıştığımız düzen bozulacak diye korkuyoruz açıkcası...

Biz ailesi yüzünden yaşıyoruz bunları ama.Onlar olmadığında gayet sakin ve mutluyuz.

Canım bizim de öyle...Kaç kere boşanmayı konuştuk bilmiyorum artık...Ama korkuyoruz da.Birbirimizi kaybetmekten değil,alıştığımız düzen bozulacak diye korkuyoruz açıkcası...

Biz ailesi yüzünden yaşıyoruz bunları ama.Onlar olmadığında gayet sakin ve mutluyuz.

ay bunu ben yazdım sandım kelimesi kelimesine aynı vallahi arkadaşım Allah yardımcımız olsun

hem aldatıyor, hemde boşanmak istemiyor
madem aldatıyorsan boşan
boşanmak istemiyorsan aldatma :57:

hem aldatıyor, hemde boşanmak istemiyor
madem aldatıyorsan boşan
boşanmak istemiyorsan aldatma :57:

KIZLAR sormayın valla evlendiğimin ılk yılı basladı ya aldatmalar ılgısızlıkler bırde severek evlendık sozde..ıkı yıl sonra falan bende ıs yerınden bırınle yakınlaştım ister istemez herseyimi paylaşıyordum onunla hep bana destek vermeye çalıştı doğrumu yaptım yanlış belkı ama olan olmuştu ve eşimde bunu öğrendi ve beni öldüresiye dövdü kendi yaparken ben bırşey yapamazken onu benım hayatımı karartı şimdi hep yüzüme vuruyor ve benden boşanamazsın öldürürüm seni diye tehtid ediyor bende korkuyorum acıkcası cunku tv lerde neler görüyüruz :(

KIZLAR sormayın valla evlendiğimin ılk yılı basladı ya aldatmalar ılgısızlıkler bırde severek evlendık sozde..ıkı yıl sonra falan bende ıs yerınden bırınle yakınlaştım ister istemez herseyimi paylaşıyordum onunla hep bana destek vermeye çalıştı doğrumu yaptım yanlış belkı ama olan olmuştu ve eşimde bunu öğrendi ve beni öldüresiye dövdü kendi yaparken ben bırşey yapamazken onu benım hayatımı karartı şimdi hep yüzüme vuruyor ve benden boşanamazsın öldürürüm seni diye tehtid ediyor bende korkuyorum acıkcası cunku tv lerde neler görüyüruz :(

Valla yaşadıklarınız çok zor ama sizinde ilk fırsatta başka bi erkekle yakınlaşmanız da enteresan
Evli kadınlara destek verme amacıyla yaklaşan erkeklerin hepsinin fikri aynıdır
Yani destek değil fantazi amacındadırlar
Şimdi sizin yaptığınızın eşinizin yaptığından farkı ne?
Bi nevi öc mü aldınız yoksa sizde mi farklı arayışlar içine girdiniz
Başka erkeklere ilgi duyacak kadar bu evlilikten kopmuşsanız ne diye evli kalıyorsunuz arkadaşım
Zamanında boşanmak isteseydin adam seni ölümle tehdit falan da etmezdi
Şimdi işi inada vuruyor o olayı öğrendiği için
Havlayan köpek ısırmaz durumu var adama daha fazla boynuz takmadan boşanın gitsin

boşanmayı ilk başta denemediğimi kim söyledi ki ben burda sadece yasadığım olumsuzlukların bır kısmını paylaştım sizinlee ilk fırsatta değildive o yakınlaştığım kısıylee de cınsel yonden bırlıktelık yasamadım bunu belırteyım...boşan demesi sana kolay keşke dediğin gibi hemen boşanabilsemm...

Back
X