mutSUZ evliligin sırları!

edoshs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
389
2
96
İstanbul
“MUTSUZ OLMAK İSTEYEN KADINLAR BUNLARI YAPSIN!”

Eşinizi her fırsatta eleştirin.:mymeka:
Annesinden ve kız kardeşinden şikayet edin, yaşamıyorlarsa geçmişte yaptıklarını anlatın. :mymeka:
Sizi anlamadığından yakının. :çok üzgünüm:
Yorgun olduğu zamanlar gezmeler ayarlayın. :jeyyar:
Sık sık ilgisinin azaldığından şikayet edin. :gitme:
Sizin dışınızda kimseyle görüşmesine izin vermeyin, görüşmeye kalkarsa kıskançlık krizleri geçirin. :olmaz:
Size yaklaştığında bahaneler bulun. :kahve:
Geçen sene bugün ne giydiğinizi sorun, bulamazsa ‘hır’ çıkarın. kaydirigubbakcemile
Maç seyrederken başka kanallarda eğlence programı arayın. aklinialirimsmile
Sizi dinlemediğinden şikayet edin, dinlemeye kalkarsa artık geç olduğunu söyleyin :kızgın:
Evde saç-baş dağınık dolaşın, başkalarının yanında kendinize özen gösterin. aklinialirimsmile
Yaşlanıp göbeklendiğini söyleyin, itiraz ederse konuşmanızı kanıtlarla destekleyin.delikafadulden

ERKEKLER SIRA SİZDE!

Eve gelmemek için daha sık bahaneler bulun. :kızgın:
Eve geldiğinizde hep yorgun ve isteksiz olun. :sinifsinif:
Eşiniz konuşmak istediğinde işiniz olduğunu söyleyin, yoksada bulunkaydirigubbakcemile
Sık sık arkadaşlarınızla birlikte olun ve bu birlikteliği geç saatlere kadar uzatın. :delphin:
Eşiniz yardım istediğinde sağlam bahaneler uydurun, hiçbirini yapamazsanız, erkek olduğunuzu ona hatırlatın.:kızgın:
Eşinizi hatırlamak için onun hatırlatmasını bekleyin. senağlama
Olmadık konulara büyük tepkiler verin, öfkeniz geçince pişman olup özür dileyin. :2:
Herşeye bir kusur bulun, hiç bir şey bulamazsanız, beğenmediğinizi söyleyin. akannehir
Eşinizin özenerek yaptığı yemekleri, hergün yiyormuşçasına tepkisiz yiyin. alsanaalsanasmile
Eksiklikleri abartın, güzel konuları görmemezlikten gelin.alsanaalsanasmile

VE İŞTE MUTLU EVLİĞİN SIRLARI
Bu tür davranışlar yerine bazı şeylere dikkati ederek, çekilmez hale dönüşen evliliklerin, mutlu bir yuva haline dönüşebileceğini vurgulayan Yurdakul, mutlu evliliğin sırlarını ise şöyle anlatıyor:
Ortak ilgi alanlarınızı bulun. :içelim:
Canınız sıkkın iken tartışmayın. a.s
Tenkitten uzak durun. :olmaz:
Beğendiğiniz yönlerini takdir edin. :1hug:
Olumlu yönlerini bulmaya çalışın. şutarafagitti
Ailesi hakkında olumsuz sözler söylemeyin.:1:
Onu kimseyle kıyaslamayın. :delphin:
Arkadaşları ile geçirdiği zamanı kısıtlamayın. vereliniortak
Kendinize ait uğraşlar bulun. :hulya:
İşinizi eve getirmeyin. :kahve:
Evde kendinize özen gösterin.bayanssulusmile

mutsuz olmak için dırdırı tek geçerim şahsen ben bi başladınmı taaaaa dügünümüzdeki gelin arabamızdaki süsü bile konu ediyorum ben öyle istememiştim diye.halbuki o anki sorun çok daha farklı bişey..nemioluyor sus be kadın yeter tamam senin dedigin olsun zafer benim oluyor ama mutsuzda degiliz çeliştim dimi söylediklerimle tamam kızlar sustum ve gittim:))))))

mutsuz olmak için dırdırı tek geçerim şahsen ben bi başladınmı taaaaa dügünümüzdeki gelin arabamızdaki süsü bile konu ediyorum ben öyle istememiştim diye.halbuki o anki sorun çok daha farklı bişey..nemioluyor sus be kadın yeter tamam senin dedigin olsun zafer benim oluyor ama mutsuzda degiliz çeliştim dimi söylediklerimle tamam kızlar sustum ve gittim:))))))
:1: :1: :1: korkulur senden valla

Back
X