- 25 Mayıs 2011
- 400
- 130
- 123
Son yılların o kadar zor geçiyor ki!2 küçük cocugum var ,varlıklarına bin şükür! Problem sorumsuz esim. Bencil, yalansız tek günü geçmeyen bir mahlukla evliyim malesef 10 yıldır.Saplantilari var,hergun kahveye gidiyor,okumuş cahil.Yani okumuş derken üniv. okumuş ama zevkleri ,ilgi alanları okumamış , cahil bir insandan farksız.Bazen sabahtan cikar gece kahve kapanan kadar kendi gibi sorumsuz kişilerle okey,kağıt vs oynar.Suan koronodan dolayı okullar tatil edildi burada süresiz,buna rağmen vazgeçmedi çıkmaktan. Ömrümde kimseye ah etmeyen ben ona çok ettim.Her defasında etmiycem birdaha tövbe etsem de değişen bir şey olmadı. Çocuklar hasta mı umrunda değil yine çıkacak.Birkac gündür atesliler , bebeğim gözünü açamıyor,halsiz hep kucağımda ama bu baba musveddesi yine defolup gitti ,üstelik yalanlarla ,yok arabadan bişey alicam ,yok namaz kılıp grlicem.Dun, okullar boşuna mı tatil;çocuklarına mikrop getirme pis ortamlardan dedim cikarsan birdaha gelme ! Almadım eve, arabada kaldi.O kadar biktimki dua ediyorum bir çıkış yolum olsa,bir mesleğim ,çalışsam 1 sn durmam.Burda yalnızım kimseye anlatamıyorum .Bana bu güzelim ülkeyi zehir etti ve hergun çocuklarımın yanında tartışmaktan bıktım.Cocuklarimin karşısına senin gibi vasıfsız eğitimciler çıkmasın diye dua ediyorum diyorum,ettiğim hakaretlerde dahi gocunmuyor.Gecen sene bir yaprak gibi savruldu ,ustuste trafik kazalari,bir tanesi ciddiydi ,sebebi gece sürmesi alakasız uzak bir yere gitmesi,bu sefer adam olur diyorsun atlatilan onca nadiren sonra ama nafile.Hep böyle mi hayır keyfine göre arada sözde tövbe ediyor ,bizimle zaman geciriyor ya ben niye cikiyormusum şuan çok boş ve anlamsız geliyor ,kızım keşke bana çıkma deseydin ,dayanamaz kalırdım diyor sonra hoooop birkac hafta sonra yine eski tas eski hamam.Tam bir yalancıyla evliyim anlayacaginiz.Adamda sanki büyü var evde darlanir gibi yemeğini yiyip defolup gidiyor.Babalari varken babasiz büyütüyorum yavrularimi,hiç ak yoktu son 2 yılda ak doldu saçlarım.Buraya günlük niyetine yazdım ki ilerde birgün aptal gibi unutup yaptıklarıni yanına kar brakmiyayim.
Son düzenleme: