Mutsuz evlilik

Asay23

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
39
27
8
6 senelik evliyim,severek evlendik.
Ben gittiğim yerde daha fazla dayanamadim,cok yanlizdim ve cok issizdi oralar.ne bir arkadas ne komşum vardi sonunda kocamda kabul etti ve geldigim yere tasindik.annesinin tabi dünyalari yikildi,üstelilk 4.kocayi almışken,tekde değil!ogluna cok düskün,ve cok iyi bir numaraci! Buraya geldik geleli adamin surati dahada asik.herseyi bahane edip,ailen orda arkadaslarin orda,bana gerek yok diyip beni salliyor.ne sofrada oturuyoruz ne kahvaltimiz var,sohbet zaten sifir.nerde görse beni laf sokar,dir dir eder! Cocugumuz var 1 tane,birtek onun yüzünden yanimda zaten.ama böylede hayat geçmiyor,hergün kavga hergün stress.evli olduğum halde cok yanlizim.

karisik anlattiniz galiba. annesi bozulmus.. uzaklastiklari icin degil mi.. sizin ailenize yakin yere gitmediniz mi..
Evet aynen öyle.evet karışık oldu gerçekten..ama aileme yakin olduğum içinde eşim bana soğuk davranıyor..şimdide eskisi gibi değil.bende artık dayanamıyorum.normal bir aile istiyorum.esim yine ailesine yakin,ama tam dibinde olmadigi için,sanki suçluymuşum gibi davranıyor bana.

Burada kaçıncı kaynana vakası bu ya eşin seni yavaş yavaş kaybediyor . Bedenen yanında ama varlığını hissetmiyorsun varla yok arası. Aradaki dengeyi sağlayamıyor bu herifler yav anan da değerli tamam eyvsllahta karına bak bi de karınla ilgilen gönlünü hoş tut .

Aynen öyle. Ben kesinlikle saygısız davranmadim kimseye.sevsin saysın eyvallah, tabiyki sevecek.ama kendi ailesinede değer verecek,bende cocuk doğurdum ona.sevmiyorsa bile saygı olabilirdi.hep asık surat görmekten migdem bulanıyor artik, sıfır sohbet..cok yoruyor bu evlilik beni. Bosanamayida cesaret edemiyorum henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…