Hayir cok sükür değil.Sizle mi yaşıyor?
gercekten annesi olmasa,bunlarin hicbiri olmayacaktı,tabi birazda onun kabaligi ve bikkinligimi desem..bilemedim.evde herseyi yaparim ederim.Net boşan çocuğun için hatta o hergün kavga streste yazık meleğin suçu günahı ne
Gelme bize deyin.Hayir cok sükür değil.
Keske öyle rahat denebilseydi..aslinda iyi anladiyorduk,ama çok ikiyüzlülük yapiyor ve çaktırmıyor.kocamda cok saf sözkonusu annasiysaGelme bize deyin.
Hayir değil,ondan uzaklastik diye aylarca durat asti ve halen asiyor.ama ogluna yag cekiyor.kendisi kac evlilik yapti,kocalari hep dibine dibine aldi.ben gidince. Suclu oldumSizle mi yaşıyor?
Olabilir ama ailesini her allahin günü görüyor,ve eve sadece yatmaya geliyor.Belki de simdi o cok yalniz ve mutsuz sizin ilk zamanlariniz gibi..
Kocasıyla ilgilensin,ogluyla uğraşmasın.38 yasinda oğlu,ve halen daha dolduruşla uğraşmaktaOlaylarla kaynananın 4üncü kocayı alması arasında bağlantıyı kuramayan bir tek ben miyim?
Eskidendi savunmak.simdi malesef cicim ayı geçti. Alışkanlık olmuş evlilikEğer eşiniz arkanızda durup sizi savunur sizi yüceltirse yada en kötüsü orta yolu bulur arada kalırsa devam yoksa uzatma çocuğuna acı valla
karisik anlattiniz galiba. annesi bozulmus.. uzaklastiklari icin degil mi.. sizin ailenize yakin yere gitmediniz mi..Olabilir ama ailesini her allahin günü görüyor,ve eve sadece yatmaya geliyor.
Evet aynen öyle.evet karışık oldu gerçekten..ama aileme yakin olduğum içinde eşim bana soğuk davranıyor..şimdide eskisi gibi değil.bende artık dayanamıyorum.normal bir aile istiyorum.esim yine ailesine yakin,ama tam dibinde olmadigi için,sanki suçluymuşum gibi davranıyor bana.karisik anlattiniz galiba. annesi bozulmus.. uzaklastiklari icin degil mi.. sizin ailenize yakin yere gitmediniz mi..
Koca eskitti ama hâlâ bizimle uğraşıyor demek istedi sanırımOlaylarla kaynananın 4üncü kocayı alması arasında bağlantıyı kuramayan bir tek ben miyim?
Burada kaçıncı kaynana vakası bu ya6 senelik evliyim,severek evlendik.
Ben gittiğim yerde daha fazla dayanamadim,cok yanlizdim ve cok issizdi oralar.ne bir arkadas ne komşum vardi sonunda kocamda kabul etti ve geldigim yere tasindik.annesinin tabi dünyalari yikildi,üstelilk 4.kocayi almışken,tekde değil!ogluna cok düskün,ve cok iyi bir numaraci! Buraya geldik geleli adamin surati dahada asik.herseyi bahane edip,ailen orda arkadaslarin orda,bana gerek yok diyip beni salliyor.ne sofrada oturuyoruz ne kahvaltimiz var,sohbet zaten sifir.nerde görse beni laf sokar,dir dir eder! Cocugumuz var 1 tane,birtek onun yüzünden yanimda zaten.ama böylede hayat geçmiyor,hergün kavga hergün stress.evli olduğum halde cok yanlizim.
Aynen öyle. Ben kesinlikle saygısız davranmadim kimseye.sevsin saysın eyvallah, tabiyki sevecek.ama kendi ailesinede değer verecek,bende cocuk doğurdum ona.sevmiyorsa bile saygı olabilirdi.hep asık surat görmekten migdem bulanıyor artik, sıfır sohbet..cok yoruyor bu evlilik beni. Bosanamayida cesaret edemiyorum henüzBurada kaçıncı kaynana vakası bu yaeşin seni yavaş yavaş kaybediyor . Bedenen yanında ama varlığını hissetmiyorsun varla yok arası. Aradaki dengeyi sağlayamıyor bu herifler yav anan da değerli tamam eyvsllahta karına bak bi de karınla ilgilen gönlünü hoş tut .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?