Yürüyen ceset gibi öyle tiplerAynen öyle. Ben kesinlikle saygısız davranmadim kimseye.sevsin saysın eyvallah, tabiyki sevecek.ama kendi ailesinede değer verecek,bende cocuk doğurdum ona.sevmiyorsa bile saygı olabilirdi.hep asık surat görmekten migdem bulanıyor artik, sıfır sohbet..cok yoruyor bu evlilik beni. Bosanamayida cesaret edemiyorum henüz
Cok konuşuldu bu konulardaYürüyen ceset gibi öyle tiplerevladımın annesi deyip başının tacı yapacağı yerde .. bence karşına al ondan artık net olmasını ve seni kaybettiğini söyle ne istediğini sor .
Yürü git mi ? Ne kadar basit geliyor bence bu özgüven nasıl olsa gidemeyecek düşüncesinden kaynaklanıyor tamam istediğin olsun aylık 2.000 TL ver nafakamı sonra sen yoluma ben yoluma en azından kafam rahat olur desen tutuşur gibime geliyorCok konuşuldu bu konularda
Ozamanda e yürü git ozaman.tamam sen bilirsin... kaç kere ayrı kaldık,çocuğu icin geliyor bir zaman sonra.1 gün iyiysek 10 gün kötü.
Evet..ama insan cesaret edemiyor..5 yaşında oğlum var.babayada pek düşkün..neden böyle oluyor..2 ay ayrı kaldık,2-3 gün sonra kavgalar başladı..evlilikte kavga olurda,neredeyse hergün.cok yıpratıyorum.cok yanlizim.bende sevilmek istiyorum.Yürü git mi ? Ne kadar basit geliyor bence bu özgüven nasıl olsa gidemeyecek düşüncesinden kaynaklanıyor tamam istediğin olsun aylık 2.000 TL ver nafakamı sonra sen yoluma ben yoluma en azından kafam rahat olur desen tutuşur gibime geliyor
Ne senin. Ne onun ailesine yakın Bi ev tutsaydınız keşke.. Her aileye eşit uzaklık olurdu..Evet aynen öyle.evet karışık oldu gerçekten..ama aileme yakin olduğum içinde eşim bana soğuk davranıyor..şimdide eskisi gibi değil.bende artık dayanamıyorum.normal bir aile istiyorum.esim yine ailesine yakin,ama tam dibinde olmadigi için,sanki suçluymuşum gibi davranıyor bana.
Artık biz mutlu olamayız gibime geliyor..inancım kalmadı bu evliliğe.Ne senin. Ne onun ailesine yakın Bi ev tutsaydınız keşke.. Her aileye eşit uzaklık olurdu..
Biraz annende falan kalsan nasıl olur pekiEvet..ama insan cesaret edemiyor..5 yaşında oğlum var.babayada pek düşkün..neden böyle oluyor..2 ay ayrı kaldık,2-3 gün sonra kavgalar başladı..evlilikte kavga olurda,neredeyse hergün.cok yıpratıyorum.cok yanlizim.bende sevilmek istiyorum.
Suclu olurum,ve işinede gelir.oda annesinde kalir ve daha çok doldurulur.Biraz annende falan kalsan nasıl olur peki
Kendine çekmeye çalış o zaman :) sevdiği yemeği yap veya bi hediye al güler yüz göster şevkatle yaklaş özledim seni kocacım falan de . Böyle davranınca nasıl olur acaba bence dene derim:) biliyorum içinden gelmeyecek ama kaynanaya karşı böyle bi savaş başlatabilirsinSuclu olurum,ve işinede gelir.oda annesinde kalir ve daha çok doldurulur.
Cok zoor..ama denemekte fayda var..çok teşekkür ederimKendine çekmeye çalış o zaman :) sevdiği yemeği yap veya bi hediye al güler yüz göster şevkatle yaklaş özledim seni kocacım falan de . Böyle davranınca nasıl olur acaba bence dene derim:) biliyorum içinden gelmeyecek ama kaynanaya karşı böyle bi savaş başlatabilirsin
Kocasıyla ilgilensin,ogluyla uğraşmasın.38 yasinda oğlu,ve halen daha dolduruşla uğraşmakta
İkinizin de ailesine uzak bir yere taşının, şartları eşitleyin. Beraber takılırsınız, ortak arkadaş çevresi yaparsınız. Sizin daha önce yaşadıklarınızı şimdi o yaşıyor, biraz empati6 senelik evliyim,severek evlendik.
Ben gittiğim yerde daha fazla dayanamadim,cok yanlizdim ve cok issizdi oralar.ne bir arkadas ne komşum vardi sonunda kocamda kabul etti ve geldigim yere tasindik.annesinin tabi dünyalari yikildi,üstelilk 4.kocayi almışken,tekde değil!ogluna cok düskün,ve cok iyi bir numaraci! Buraya geldik geleli adamin surati dahada asik.herseyi bahane edip,ailen orda arkadaslarin orda,bana gerek yok diyip beni salliyor.ne sofrada oturuyoruz ne kahvaltimiz var,sohbet zaten sifir.nerde görse beni laf sokar,dir dir eder! Cocugumuz var 1 tane,birtek onun yüzünden yanimda zaten.ama böylede hayat geçmiyor,hergün kavga hergün stress.evli olduğum halde cok yanlizim.
Var mı öyle bişey ya keşke olsa çünküilişki terapistine gidin ilk günkü heyecanınızı bile geri getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?