Mutsuz evlilik

İletişime çok açık biri değil neredeyse hiç arkadaşı yok ailecek görüştüğümüz iş arkadaşlarımız yok tabiki sordum fakat elle tutulur cevaplar alamadım alaycı baştan savan cevaplar 3 yıldır evliyiz tabiki mutlu olduğum anlar oldu ama genel olarak o kadar sıkıcı spontane ve kötü zaman geçirdim ki mutlu olduğum zamanları hatırlayamıyorum bir kez bile özel bir günümüzü kutlamadı bir sürpriz dahi yapmadı ha bana sorarsanız ben doğum gününde özellikle onun için bişeyler yapıyorum alıyorum teşekkür bile etmez beni sevdiğinden şüphelerim var tabiki ayaklarım üzerinde durabilirim maddi manevi ve ailevi olarak sıkıntım yok ama hislerim tamamen yok olmadan evliliğimi sürdürmek istiyorum
Üniversite son sınıfta tanıştınız 3 yıldır evlisiniz.23 yaşındasiniz. Yani 20 yaşında evlendiniz.tanisir tanışmaz evlenmiş olsanız bile 15 veya 16 yaşında üniversiteye başlamış olmanız gerekir. 2 yıllık okul desem yazdığıniza göre hemen memur olarak atanmissiniz maşallah ama 2 yillik okulla da bu mümkün değil...bence bu hikayede bir tuhaflık var

Üniversite son sınıfta tanıştınız 3 yıldır evlisiniz.23 yaşındasiniz. Yani 20 yaşında evlendiniz.tanisir tanışmaz evlenmiş olsanız bile 15 veya 16 yaşında üniversiteye başlamış olmanız gerekir. 2 yıllık okul desem yazdığıniza göre hemen memur olarak atanmissiniz maşallah ama 2 yillik okulla da bu mümkün değil...bence bu hikayede bir tuhaflık var
Onlisans mezunu memurlar var ondan mı acaba

Onlisans mezunu memurlar var ondan mı acaba
Benim tanıdığım lisans hatta lisansüstü mezunlar bile son yıllarda hemen atanamiyor, yıllarca kpss kasıyor, hem de ne okullardan mezunlar , öyle soyliyim...ne bileyim o yüzden tuhaf geldi belki ama olabilir tabii... Böyle hemen atanma garantili önlisans bölümleri olduğunu bilmiyordum sadece, doğruysa iyiymiş valla

Bundan birkaç yıl önce sağlık meslek lisesi mezunları acil tıp teknisyeni olarak atanıyordu. Öyle olabilir. Şimdiki durumu bilmiyorum

Benim tanıdığım lisans hatta lisansüstü mezunlar bile son yıllarda hemen atanamiyor, yıllarca kpss kasıyor, hem de ne okullardan mezunlar , öyle soyliyim...ne bileyim o yüzden tuhaf geldi belki ama olabilir tabii
Bazı bölümler tibbi sekreterlik yada kütüphane gibi bölümler var onlardan memur oluyorlar.

Etrafa mutsuzum desek ne oldu dövdümü, bişeyinimi eksik etti vs. Derler. Dayak yemedik diye hergün mutluluktan uçalım mı?

Sizin en büyük dezavantajınız bir ilçede yaşıyor olmanız 7 yıl yaşadım bilirim zorluklarını tabi ki kolaylıkları da vardı orası ayrı. Yani bu adam 3 yılın sonunda böyle olmadı değil mi belki hep böyleydi. Siz bulunduğunuz yerde arkadaş edinemediniz kendinize zaman ayıracak bir ortam bulamadınız ailede olmayınca oradan sıkılmış olabilirmisiniz.

Liseden sonra atandım sonrasında üniversite okudum eğitimle ilginizin çok olmadığı belli şuan yüksek lisans yapıyorum adalet bakanlığında çalışıyorum ve bunun benim sorumla bi ilgisi yok
Liseden sonra atanmış olabilirsiniz ama yüksek lisans yapmak için 4 (+1)yıllık fakülte bitirmeniz gerekir, demek ki eşinizle tanistigınizda ( son sınıf demişsiniz) en az 22 yasindaydiniz … üç yıllık evli olduğunuza göre tanışır tanışmaz evlenseniz bile en az 25 yaşında olmalısınız. Yine olmadı :KK14: kusura bakmayın serin hikayelerde soruyu ciddiye alamiyorum

Son düzenleme:
Back
X