- Konu Sahibi aysenrrrgkn
Üniversite son sınıfta tanıştınız 3 yıldır evlisiniz.23 yaşındasiniz. Yani 20 yaşında evlendiniz.tanisir tanışmaz evlenmiş olsanız bile 15 veya 16 yaşında üniversiteye başlamış olmanız gerekir. 2 yıllık okul desem yazdığıniza göre hemen memur olarak atanmissiniz maşallah ama 2 yillik okulla da bu mümkün değil...bence bu hikayede bir tuhaflık varİletişime çok açık biri değil neredeyse hiç arkadaşı yok ailecek görüştüğümüz iş arkadaşlarımız yok tabiki sordum fakat elle tutulur cevaplar alamadım alaycı baştan savan cevaplar 3 yıldır evliyiz tabiki mutlu olduğum anlar oldu ama genel olarak o kadar sıkıcı spontane ve kötü zaman geçirdim ki mutlu olduğum zamanları hatırlayamıyorum bir kez bile özel bir günümüzü kutlamadı bir sürpriz dahi yapmadı ha bana sorarsanız ben doğum gününde özellikle onun için bişeyler yapıyorum alıyorum teşekkür bile etmez beni sevdiğinden şüphelerim var tabiki ayaklarım üzerinde durabilirim maddi manevi ve ailevi olarak sıkıntım yok ama hislerim tamamen yok olmadan evliliğimi sürdürmek istiyorum