Mutsuz evlilik

Çok yerinde bi cevap gerçekten kendisine sorsam senin psikolojik sorunların var diyeceğine eminim asla öz eleştiri yapmaz daha ne istiyorsun diyeceğine de eminim hayattaki tek amacı bilgisayar oyunu oynamak para biriktirip yatırım yapmak çalışmak ve temel ihtiyaçlarını gidermek buna erken yaşta seçim yapmam ve evlenmem sebebiyet verdi bununda farkındayım hayattaki en büyük pişmanlığım

Önce bir kaç defa konuşun. Sen bunu yapiyorsun şeklinde değil de daha çok onun yaptığı şeylerin sizde hissettirdiklerini anlatın. Dinlemiyorsa mektup yazın . Suçlayıcı olmaması ve size hissetirdiklerini vurgulaması önemli. Baktınız yine olmuyo ikinci seçenek aile tepisi 3. Seçenek ya bu şekilde devam edeceksiniz ya da evliliğinizi bitireceksiniz. Artık bir çok hastanede bu tip bağımlılıklar için poliklinik bile var. Üniversite hastanelerinde sanırım. Çocuk yokken yine bir şekilde tolere edilebiliyor ama çocuk varken tahammül edebileceğiniz bir şey değil maalesef

Tahammül eşiğim yüksek olmasına rağmen artık yorgun hissediyorum mental anlamda .bazen yansıtıyorum böyle olmaz ilerlemez gibi olmazsa gerekeni yaparız diyor yapalım o zaman diyorum para istersin şimdi sana şu kadar veriyim olur gibi cevaplar veriyor kirada evimiz bi miktar birikimimiz arabamız vs var benden çok onları kaybetme korkusu var sanki daha önce kimseyle paylaşmadığım Bir konu yazarken ne kadar da absürt olduğunu düşünüyorum

Bu kadar nasıl rahat konudabiliyo. Belli ki bi derse ihtiyacı var ama önce dediğim sadece kendi hislerinizden bahsedin davranışlarının siz de yarattığı etkiyi görsün . Ancak eğer kararlı degilseniz yani bitirecek gücünüz yoksa yapamayacağınız şeyler söylemeyin. Belli ki eşiniz ondan vazgecemeyeceginizi çok iyi biliyo

Mutsuz evlilik telafisi mümkün

Öncelikle aile terapisti deneyin evliliğinizde aldatma ve şiddet yoksa

Olmuyorsa da ayrılın.

Bir çok kadının bu durumda olduğunu düşünüyorum . Ben de dahil . Eşim evde oturmayı seven birisi bende sokakda bile olsa yürüyüş yapmayı seven biriyim . Bu konuda kendimi de eşimi de yedim bitirdim mesela . Ama hâlâ aynı . Dediğinizi denedim ama yapamadım çünkü benim istediğim eşimle birlikte olmaktı aşamadkm hâlâ bu konuda tartışırız

Davranış değişikliğine gitmeniz gerekmiyor
Boşanmak gerekiyor
Ortalama 50 yıl yasayacaksak bunu da değer görmeden gozyasiyla geçirecek halimiz yok

Mutsuz evlilik telafisi mümkün

Öncelikle aile terapisti deneyin evliliğinizde aldatma ve şiddet yoksa

Olmuyorsa da ayrılın.
Ben erkeklerin sorun yarattığı evliliklerde terapinin ise yarayacagini
Yani telafi edilebileceğini düşünmüyorum
Erkeğin telafisi olmaz

Umarım öyle olur öyle olmasını isterim ..ama genel olarak gördüğüm akıllı sosyal çevresi olan sürekli eşine bağımlı gibi yaşamasada neşeli olsada kadınlar mutsuz evlilik yaşıyor ve boşanıyor çok şahit oldum buna. konu başlığıda mutsuz hayat değil de mutsuz evlilik olduğu için benim açımdan sadece eşiyle aradığı mutluluğu bulamamış ama ama direk kopacak kadar da soğumamış bir kadın gördüm umarım ki bu hayal kırıklığının üstesinden gelecek gücü bir şekilde bulur.çözümü bana göre sosyal çevre edinip aktif bir insan olduğunda herşeyin yoluna girebileceği kadar basit değil tabi bu benim görüşüm sizin görüşünüze de saygı duyarım.bende ilgisiz ve yanlız hissettiğim bir evlilik geçirdim ve beni üzen eşimle birlikte güzel vakit geçirememekti beni üzen asıl şey aklımın gidemediğim göremediğim yerlerde değil sevdiğim adamın yanımda olmayışında kalmasıydı onunla vakit geçirmek gezilecek en güzel yerden daha güzel olurdu onunla herşey anlamlı onsuz heryer anlamsız gibiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…