Mutsuz evlilik

Bende birşey ekleyeyim ben mühendislik okudum 15-16 sene oluyor bize DGS ile gelenler 3 yıl okuyorlardı yani 2. sınıftan başlıyorlardı. Şimdi baktım bazı bölümler ve okullar 3. sınıftan başlatıyormuş. Neyse konu bu değildi aslında.

Hayatım be geleceğim konusunda çok fazla endişem var bu şekilde yaşamak istemiyorum ki kimse istemez inanın tekrar konuşmaya çalışacağım sonuç alamaz isem somut adımlar atmak durumunda kalacağım malesef.

Teşekkürler efendim zekamla gurur duyarımayrica DGS ile hukuka geçişlerde intibak kalkalı 10 yıl oluyor, yani DGS den sonra 2+2 değil 2+ 4 okumak zorundasınız hukuk lisansı için ( bazı özel üniversiteler 2+3 e sıkıştırıyor ama tek tük ) Bu arada sizin gibi 7 yıllık eğitimi 3 yılda bitirip inanılmaz zor sınavları bir çırpıda geçebilen bir kadın kocam beni gezdirmiyor diye ağlamasın ama ya...valla çok üzücü

3. Sınıftan başladım ben hatta pandemi döneminde onlinde kolayca bitirdim konu eğitim değil benim sorum ve sorunum başka saptıracak kişiler yazmasın

Ben hukuk mu okuyorum veya okudum dedim her adalet bakanlığında çalışan hukuk mu okur başka konuya yönelin lütfen

Ben de bütün sınavları tık tık halletmesine şaşırdım.

Sizin algı yeteneğinize çok yazık hukuk veya adalet okuduğumu söylediğimi düşünmeniz ekstra ironik atanma bekliyorsunuz belli ki ders çalışmanızı öneririm

Ben de bütün sınavları tık tık halletmesine şaşırdım.
Ne okuduğumu hangi bölüme geçiş yaptığımı söyledim mi bu kadar şaşırıyorsunuz adalet veya hukuk okumadım böyle bi iddamda olmadı lisenden sonra 18 yaşımda dışardan alımlarda atandım 4 yıl ünv açıköğretim bu matematik çok kolay mat1

Ben hukuk mu okuyorum veya okudum dedim her adalet bakanlığında çalışan hukuk mu okur başka konuya yönelin lütfen
Adalet bakanlığı , DGS, yl ...filan deyince hukuk veya adalet geliyor akla doğal olarak, ayrıca eşimle son sınıfta tanıştık diyince de örgün öğretim anlaşılıyor, biz medyum değiliz ki siz ne yazarsanız onu anlıyoruz... neyse ben ikna oldum şahsen, okumuş meslek sahibi hırslı hemen atanabildiginize göre de belli ki arkası ailesi sağlam bir kadinsiniz. Açık açık konuşun eşinizle, çocuk yapmayın zamana bırakın derim. Şansınız bol olsun

Ya neyi nasil okudugunun ne onemi var? Fake demek istemissiniz ok ama konu fake olamayacak kadar siradan.

Neyse simdi hocam bosa bu adami, bi cacik olmaz bundan. Tayinini de aldir kandiraya ya da boluya (boluda kadin ikm cok fazla hepsi de bolca kitap okuyan cok tatli insanlar) misler gibi yasa yaaa bu ne?

Liseden sonra kpssyi hemen halletmişsiniz. Üniversite sınavını hemen halledip iki yillik bölüme girmişsiniz, dgsyi hemen halledip dört yıllığa tamamlamışsınız, alesi hemen halledip yüksek lisansa hemen başlamışsınız. Masallahiniz var yani tıkır tıkır işlemiş her şey ne güzel.

Aynen bacım, bu kadar şansla beyaz atlı prensle köşede çarpışması beklenirdi ama kalasa takılmış kısmeti...neyse geç değil boşa bunu uğraşma, ilk eşim nazar boncuğumdu dersin

İyi bir Anadolu lisesine giden kpss ortaöğretimden 80 üzeri alabilir zor değil 2 yıllık üniversiteye gitmek emeklilikte bile yapılabilecek düzeyde açıköğretimden lisansa tamamlamakta hiç zor değil inanın tezsiz bir yüksek lisans içinde ALES içeriği olan mat vs Türkçeye biraz yönelmek yetiyor eğitim durumunuzu bilmiyorum ama yapılabilir kendinize inanın Belli ki yoksun kalmışssınız

Tayin konusunda sıkıntım var malesef bilirsiniz ki uzun süredir adalet Bakanlığı personeline kadro yok olası bir ayrılma durumunda tayin nasıl olur bilmiyorum ailem Ankara’da şuan Batman dayım mazeret tayini uzun uğraşlar gerekecek burda bi süre daha kalmayı göze alamıyorum zor bir durumdayım

Aynen yoksun kaldım ya. Çok üzülüyorum kendime. Biraz kafasizim da.

Ucretsiz izne ayrilip bi sure ailenizle kalin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…