Mutsuz giden bir evlilik devam etmeli mi?

Bence aranızda affedilmeyecek ihanet şiddet vs yoksa eğer eşinle bu konuları bir kez daha konuş çocukların için gerekirse başbaşa tatile gidin bir kaç günlüğüne kendinize zaman ayırın

Boşanmak o kadar kolay oldu ki artık..
Evlilik emek ister mücadele ister. Hele 2 tane çocuk varsa. Ha çocuk olmadan da bu böyle benim için.. Nasıl olsa çocuğum yok boşanmam lazım dememeli bir insan ciddi süregelen durumlar olmadıkça.
Kimse mükemmel değildir ama hatalarını düzeltebilir. Siz de değilsiniz.
Eşiniz nasıl davranıyor ilgili mi, çocuklarına vakit ayrırir mi, evine bağlı mı, saygılı mi ??
Güvensizlik sorununu bazen insan kendi kafasında yarattıkca yaratıyor.
Sürekli yalan mı söylüyor ? Tam açık olmamış konunuz. Detaylı bilgi yok.
Siz nasıl davranıyorsunuz eşinize? Belki de o da sizden şikayetçidir.

Bence siddet yoksa maddi durumunuz cok kötü degilse, yani cok belirgin bosanma sebebiniz yoksa bekleyin bir sure daha.
Maddiyati niye soyledim, zaten bu halde iki cocuguna bakamiyorsa beklemenin bi anlami yok, bana gore.
Su an cocuklariniz cok kucuk . Sorumluluk cok büyük. Uykusuz ve yorgunsunuz, tam olarak dogru düşündüğünüzu sanmiyorum.
Ama esiniz bi garip hemen tamam ne?
Evde kendinize mola verin. İmkan varsa ev islerine yardimci alin veya anneniz yakinsa cocuklara baksin, size destek olsun. Bebek olan ozellikle 2 yasina gelene kadar cok zor biliyorum. Cok dikkat gerekiyor. Sana destekle biraz rahatlayip, kendine kendin icin ozen goster. Kitap oku. Cocuklarini sev. Bu zamanda esin ev arkadasinmis gibi arada yardim iste ve yokmus gibi davran. Tartisma olmasin aranizda.
İki küçük cocukla hemen karar vermeyin diyorum. En azindan 2 sene. Nedenlerinizi bilmiyorum tabi.

Bebeğiniz daha iki aylık yeni doğum yapmışsınız bu kadar ciddi bir karar almak için yanlış zamanlama. Eşiniz de size kızgın belki de ondan tamam dedi boşanma olayına bilemeyiz. Öncelikle bebeğiniz 1 yaşına gelene kadar bekleyip kararınızı gözden geçirin tekrar. Doğum sonrası dönem en sağlam evlilikleri bile sekteye uğratır bir hışımla karar almayın. Gerçi ayrıntı da vermemişsiniz konuyla alakalı ama sizin kafanızda büyütüyor olmanız kuvvetle muhtemel

Mutsuz giden hic bir evlilik devam etmemeli.. ama ediyor.. herkesin kendine gore sebebi var.. guven yoksa zaten ayni evde yasasanda evliligin bitmistir zaten.

Arkadaslarda demis ama.. bebegin kucuk lohusaliktanbile yeni cikmissin.. belki 3 ay sonra cok baska dusuneceksin.. ayrica bebegin brz daha buyusun yurusun konussun hele.. o zmn daha kolay olur hersey bence

Kızım planlamış bir bebek değildi.(korunarak nasıl oldu hala bilmiyorum) 2 cocuğu doğurarak onlara en büyük kötülüğü yapmışsınız demeniz inanın içimi acıttı. Onlar benim canlarım evlatlarım böyle söylemenize çok üzüldüm. Eşimi 201o senesinden beri tanıyorum böyle bir insan tabi ki değildi. Eşim hemen tamam demesi '' seni mutsuz gördüğüm için belki daha mutlu olursun bensiz ''dedi. Yalan konusu ise mesela faturayı yatırdın mı diyorum evet yatırdım diyor ama yatırmamış oluyor bu tarz yalanlar gerçi yalanında boyutu olur mu bilmiyorum. Aldatma konusunda ise sadece birkaç kez video izlediğini gördüm( Cinsel içerikli) bu bile beni çok etkiledi.şuanki ruh halim karmakarışık bende bilmiyorum.

Herkese sormasam olurum :) nasil korunuyodunuz?

Bunlar icin bosanilmaz.cocuklariniza yazik.

Belki de söylenildiği gibi ben fazla abartıyorumdur. İnanın bilmiyorum. Ama şu durumda olmayı hiç istemiyorum Ne yapacağını bilemeyen.... Eşim gel.bir konuşalım diyene kadar aramayı düşünmüyorum. O gün içerisinde mesaj ile cocuklari ve ihtiyaçları var mı soruyor ama henüz bi oturalım konuşalım Vs demedi. Eğer konuşalım der ise aile terapistine gitmeyi teklif edeceğim.

Çok isabetli bir karar vermişsin. İnan sorunların boşanmaya değecek sorunlar değil. En azından çabalamadan bitirme. 2,5 yıla 2 çocuk sığdırmışsın kolay değil. Yorgunluk, stres ve endişe de bazen sorunları olduğundan büyük gösterir insana. Zamanla kendin ve çocukların için en doğru kararı verirsin umarım. Hakkında hayırlısı olsun.

sıkıntılar geçiçi misafir öyle düşün bazı erkekler maddi durumunu eşine bile söylemek istemez eşin öyle olabilir unutmuş olabilir eşini aldatanlar var canım video izlese ne olacak yanında aldatmıyor vs vs bence boşanılacak bişey göremedim sadece biraz sabır bence annelik fedakarlıktır unutma eşin anlayışlı bir insan galiba sinirlede söylemiş olabilir bence erken karar vermişsin yuvayı dagıtmak çok kolay bu arada belki özlersin dönersin neler görüyoruz duyuyoruz cocukların babasıyla büyüsün

Birbirinize biraz zaman tanıyın... Lohusalıktan bir çıkın önce , sonra oturup etraflıca sorunlarınızı konuşun... Birbirinize fırsat verin baktınız olmuyor içiniz rahat bir şekilde her şeyi denedik olmuyor diyerek boşanın....

Bak benim yaklasik 6 yillik esim kizimin babasi bile bosancam desem sen bilirsin bosan der cunku gurur yapar.

bi an empati yaptın: olurda bi gün evlenir ve kocam bana böyle dese bende kabul ederim. ya ne yapıcaktım?

bence konu sahibi yapılan yorumları iyi düşünün. Bencede boşanmak için elle tutulur sebep yok

anne evine gidecek bir şey göremedim ben..
fatura meselesini sürekli mi yapıyor bilemedim ama, başka bir yalanı var mı?
bu konuda sürekli sorguluyorsanız belki de sizi savuşturmak için ödedim diyordur.
siz ödeyin faturayı.
yürüyerek gidemez misiniz?
hem açılmış olursunuz..
lohusa depresyonu gibi sizinki..

Eşiniz ne yaptı da güvensizlik oluştu?

Siz henüz yeni evli sayılırsınız.
Ama ardarda olan iki çocukla 'yeni evliliği' yaşayamamış olabilirsiniz.
Öncesinde uzun yıllar sevgili olunsa da evlenince,aynı eve girince farklı oluyor benim fikrimce.

Büyük bir sorun yoksa boşanmayın derim.
Hoş adam da kabul etmiş direnmemiş ama konuşun bakalım bi.
Daha lohusasınız,sizdeki psikoloji şuan hiç normal değildir zaten.

Mutsuz bir evlilik sürdürmeyin elbet.
Ama fevri kararlarla çocuklu yuvanızı da yıkmayın.

Dogru karar vermissiniz biraz rahatlayin sonra terapist denersinuz. O teklif etmese de siz konusmayi isteyin.
Yani bana da esim dese bosanmak istiyorum , gule güle derim. Ha yanlis yaparim ama iste cevre bu yüzden var. Onlar bizim goremedigimiz görüyor. Ofkeye gururla ne yapicagimizi bilmiyoruz.
Zannetmeyin ki sorunsuz evlilik yok. İstisna vardir belki. Yani sorundan kastim. Esinin yardimci olmamasi vs gibi yada maddi zorluklar.
Siddet, bagimlilik vs gibi seyler olsa dirrk bosan , çocuklarin hayatini kurtar derdim. Hakkinda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…