Mutsuz, kilolu

Nasıl katılabiliriz o gruba
Forumda Diyet topici var oraya girip diyet gruplarına tıkladığınızda herhangi bir gruba girip katılmak istediğinizi yazabilirsiniz ya da ayrı bir sayfa vardı diyet gruplarına katılım oraya mesaj yazınca grup liderleri sizi davet ediyor grubuna. Kurallara uymanız gerekiyor zaten bilgilendirme mesajı var.

83 kiloymıssunuz boyunuz kaç? Ben de 2019 Mart ayında 83 kiloydum agustosta 71 kiloya inmiştim. Simdi de 74 kilo falanım ama benım boyum 180. Kilo alınır verilir mesele spor yapmak ve saglıklı olmak bence

Bir tepsi kek derken kucuk bir tepsidir umarim.Bir tepsi kek yiyen biri iseniz bu aclik degil psikolojik rahatsizlik belirtisi.Bence diyetisyenden once psikologa gidilmeli

Merhabalar
Yıllardır kilo sorunum var sürekli diyet yapıyorum ama olmuyor. Asla irademe hakim olamıyorum çok mutsuzum neden bu kadar iradesizim üstelik Nisan ayında çok sevdiğim kardeşimin düğünü var ne yapacağım ben nasıl kendime hakim olacağım akşam bir tepsi havuçlu kek yedim kendimden nefret ediyorum..
Kendimle barışık değilim ikinci çocuk düşünüyorum üstelik zayıflamadan asla diyorum. Ama bu gidişle hep şişko ve mutsuz olacağım 30 yaşındayım
Merhaba , ben diyetisyenim. Size yardımcı olabilirim 😘

Tiroidlerinizle ilgili bir sorununuz olabilir. Hormon testi yaptırmanızı öneririm ve ciddi bir doktor tedavisi.. Eğer bunları yaptıktan sonra da olmuyorsa kendinizi sevin ve nefret etmeyin. Eğer sağlıklıysanız daha ne istiyorsunuz. Kilo bizim kafamızda yarattığımız kalıplar. Şişmankende güzel değil miyiz? Bende geçen sene 70 kiloydum çok şükür zayıfladım 55 oldum. Evet fiziğim çok güzel oldu belki ama bakıyorum aynaya eskiden yüzüm daha güzeldi mesela. Hatta şimdide kilo almaya çalışıyorum ama olmuyor.

Ben de aynı sizin gibiyim :( bu virüsten önce normal balık etli biriydim. Ama pandemi ve işsizlikten o kadar kilo aldım ki anlatamam. Aynaya bakamaz hale geldim :( İştahım çok, biraz da sıkıntıdan yiyorum :( Psikolojik bu hareketlerim. Belki iş bulsam kafam dağılır rahat kilo veririm bilemiyorum :( şimdi yavaş yavaşabur cuburu kesmeye çalışıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Back
X