- 3 Mart 2013
- 2.798
- 3.069
- 373
- Konu Sahibi Dilara55333
Siz zaten sonucunu bilerek hareket ediyorsunuz.. gayet bilincli hareketler. Bir tepsi kek yedim nedir yani ? E afiyet olsun o zaman..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo güzellemesi yapmaya da gerek yok. Ben hayatim boyunca zayıf insanlari çekici bulmadım. Zayıf olma amacım da yok. Sadece normal kilo hedefliyorum. Su an 5 kilo kadar bi fazlam var.Benim de duygusal yeme bozuklugum vardi. Benimki şöyle, bi gün ağzıma lokma kıyamazdım, su , cay ile gün gecerdi. Bir gün 5 tane herifin yiyeceği yemeği tek başıma yerdim. Bir şey yemeden duramazdım. Psikolog nefes egzersizi veriyor ve baska terapiler de. Bu sadece spor ve diyetle çözülecek bi konu degil. Spordan çıkıp allah ne verdiyse yer cunku boyle bi insan. Kendimden biliyorum.
Ben faydasını gördüm terapinin. Size de tavsiye ederim.
Merhaba uçan süpürge yapmaya çalışıyorum@Dellikizzz ne alemdesin Başlığı açalı bir hafta olmuş herhangi bir gelişme var mı ? Yoksa gel benimle
Cuma Zayıflama Yarışması - 9. Takım
Merhaba açılmaya niyeti var mı acaba? Ben de çok istiyorum acilmasini😔😔 Hiç bilmiyorum ama keşke açılsa ya tek bir grupla olmuyor ama gruplar halinde yarışarak çok daha eğlenceli ve istikrarlı oluyor 😢www.kadinlarkulubu.com
Merhaba canım kaptanımızla görüşmem lazım canım bu durumu aslında gelsen sohbet muhabbet eşliğinde keyiflice zayıflarızMerhaba uçan süpürge yapmaya çalışıyorum
Fakat çok aktif olamıyorum evden çalışıyorm.
Bir çocuğum var dört yaşına girecek
Birde bende kalan kardeşim 9 yaşında.
Ama çok fazla aktif olmana gerek yok diyorsan seve seve katılmak isterim
Nasıl katılabiliriz o grubaBak kilo vermeye yardim acisindan kadinlar klubu superdir. Diyet gruplari var hemen katil belli duzen icerisinde zaten gruptakiler tesvik ediyor. Her Cuma tarti gunu var ecbur yani duzeni olusturursun. Her gn menunu ve sporlarini ictigin suyu paylasiyorsun. Yazinca belli bi sureden sonra zaten yasakli seyleri yemiyorsun cunku menun yorumlanir. Tek basina duzeni devam ettirenmiyorsan seni bekliyoruz diyet grubuna. Ben cok zor kilo veririm ilac kullandigim icin. Yazdan beri 5 kg gitmis bile. Stresli donemimdi tasinma yeni sehir vs ben kendimi biliyorum kg vermek bi yana kesin kg alirdim sagolsun grup sayesinde isi sıki tuttum. Daha gidecek kg lar