Mutsuz, negatif,olumsuzluk

Sinemzt13

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
750
612
133
:cry::cry::KK43:Mutsuzluk, negatiflik, hayatından bezmiş Veeeeeeee olumsuzluk abidesi aynen bunların hepsi ben ama benim. Vallahi yaşamaktan sıkıldım. Bir insanın hayatında hep bi aksilik hep bi sorun olur mu ya. :KK43:
İlk önce
Eşimle kardeşi rent a CAR işi yapıyordular 30 tane arabamız dubleks evimiz vardı. Sonra birden tepesi taklak olduk. Ev satıldı kiraya çıktık. Arabaların hepsi satıldı. Ve üstüne tefecisi, bankası hepsi çöktü hepsi gitti herşey. Neden hepsi kaynım yüzünden her gün bir borç çıkıyor. Her gün farklı bir haciz geliyor evlerine çeşit çeşit insanlarla muhattap Şu an evdeki Heekes bir borç ödüyoruz.
Kiradayız. Hayatımızda ki sorunlar sıkıntılar böyle başladı. Paradır yerine konulur dağlığımıza bişey olmasın dedik.
Sonra
Zar zor hamile kaldım. Herşey yolundaydı detaylı ultrasonuna kadar. Kızım kalp hastasıydı alalım ded doktorlar aldırmadım Rabbimden geldi başım üstüne dedim. Ne gelirse ondan dedik. Doğdu 10 günlükken ameliyat oldu :cry::cry: Defne'm direncekti konuşmuştuk. Anlatmıştım ben anneme. Ama yavrum 20 günlükken beni bıraktı melek oldu kızım dayanamadı.. Üstüne BABAMIN akciğer kanseri olduğunu öğrendik. Şu an hastahanede ve 7 ay içinde çok ilerledi.
Şimdi ise hayattan zevk almayan öylesine yaşayan. Öylesine gezinen. Anlık gülen Mutlu olmaya çalışan birisiyim. Ota b*ka ağlayan sinirleri bozulan. Bir tipim. Sığmıyorum dünyaya kalıbıma dünya ağır geliyor.. Öylesine bir hayat yaşıyorum kızım gittiğinden beri bu dünya çok küçük geliyor.

Basiniz sagolsun, sefaatciniz olur insallah. Allah her zorlugun bir kolayligini vermistir, dua sabir dua sabir dua sabirrr...

Başınız sağolsun. Babanıza da Allah şifa versin. Tüm dertlerin sonu selamet. Inşallah güzel günler gelir. Hep yağmur yağacak hali yok ya. Elbet güneş açar

Basiniz sagolsun cok zor seyler yasamissiniz kolay degil Allah size sabir versin . Zaman herseyin ilaci derler ya aciniz gecmez ama belki biraz hafifler bol bol dua edin

başınız sağolsun dediğin gibi para pul yerine konur. insan ne diyeceğini bilemiyor herşey üstüste gelmiş Allah sabır versin. her gecenin sabahı vardır inşallah aydınlık günleriniz yakındır.

Öncelikle başınız sağolsun... Yazması kolay yaşaması tarifi imkansız duygular.. hepimizin hayatında çok zor günler oluyor bir çıkmaza uğradığı çıkamayacağını düşündüğü sizinkilere ne denir bilinmez densede kâr eder mi bilinmez ama bi şekilde bi yerden tutunmaya çalışın bol bol dua edin inşallah sabırla ve zamanla herşey dahada güzel olur.

Başınız sağolsun. Babanıza da Allah şifa versin. Tüm dertlerin sonu selamet. Inşallah güzel günler gelir. Hep yağmur yağacak hali yok ya. Elbet güneş açar
Hep yağmur yağmıyor ama. Sanki bir kasırganın ortasında tek başına kalmış gibiyim. Ölmüşüm ağlayanım yok sanki.

Başınız sağolsun çok üzüldüm.
Bazen her şey böyle üst üste gelir :(
Yakın zamanda her şey düzelir inşallah.
Ümidinizi kaybetmeyin.

Hepimiz farklı farklı sıkıntılar yaşıyoruz..

Sabret. Rabbim kimseye taşıyaşayacağı yük vermezmiş.. her şerde bir hayır vardır
Keşke bu kadar güçlü olmasaydım diyorum. Çünki omzumdaki bu yük kalbime çok ağır geliyor. Güneş doğmucak gibi geliyor bana... Sahi güneş doğuyor mu her gün ? Eskisi gibi ?

Keşke bu kadar güçlü olmasaydım diyorum. Çünki omzumdaki bu yük kalbime çok ağır geliyor. Güneş doğmucak gibi geliyor bana... Sahi güneş doğuyor mu her gün ? Eskisi gibi ?

Sabret sonu Hayır eyler Mevlâm neylerse güzel eyler..

Kimi eşinden kimi annesinden babasından kimi evladında. Kimi para pul kimi kaynana- kayınpederle imtihanda bu hayat böyle hep parçalı bulutlu hiç güneş tam açmıyor kimsede. Yaş 22 ama kendimi 45-50 hissediyorum ve bu hayattaki tek şansım eşim diye düşünüyorum. :( onuda çok sevmeye korkuyorum bişey olacak diye ona mesafeli sevmeye çalışıyorummm Ağır psikolojik bir vakayım yada olma yolundayım galiba.

bende sizinle benzer şeyleri yaşadım 8 sene önce benim babamda akciğer kanseri oldu.Ama biz atlattık.erken evreydi.Sonra evlilik süreci ki ailemin eşimi istememesi uğraşmalar ağlamalar didinmeler.Sonra kabul ettiler oldu.Fakat düğün arifesinde aynı eşiniz gibi işleri bozuldu.İnsanlara fazla güvendiği için dolandırıldı.Çok büyük meblağlar ödemek zorunda kaldı ki bu düğün zamanımızdı.Düğün oldu bitti ama hala hatırlamak istemiyorum o günleri . borç harcı bitirdik.Fakat şu an ayrı şehirlerdeyiz.Yani evlendik ama daha bi yuva kuramadık.Tam eşimin yanına gidecekken o geri dönmeye karar verdi.Ama ne ben ne de ailem bulunduğum yerde yaşamak istemiyoruz.(ailem başka bi şehirde)Ailem söyleniyor konuşmuyor benle.Benim mutlu olmamı istemeleri gerekirken kendi istedikleri olmadığı için beni ve eşimi suçluyorlar.Tamam ben de istemiyorum ama en azından ben üzülmeyim diye farklı davranabilirler.Ne bileyim psikolojim bi türlü toparlanamıo:(

Merhaba;

Allah rahmet eylesin ve sabırlar versin,hiç kolay degil...

Allah kaldıramıyacağınız yükü vermezmiş.imanınızla bu imtihanlarıda geçin...bazı dönemler olur insanın hayatında tadı tuzu kalmaz sizinde öyle olmuş,sabredin...

Burası zaten geçici bir hayat...kim kalıyor ki...rüya bir hayat çok üzmeyin kendnizi..Defneniz size şefaatçi olacak onunla cennette koşacaksınız.. insallah

Babamı 3 şubatta kaybettim :( kızımla babamın arasında 2 ay var. Kabullenememek değilde alışamamak yokluğuna geerçekten çok zor. Ama galiba güneş doğuyor şu an Allah nasip ederse ikinci yavruma hamileyim çok şükür.

Back
X