İlk önce
Eşimle kardeşi rent a CAR işi yapıyordular 30 tane arabamız dubleks evimiz vardı. Sonra birden tepesi taklak olduk. Ev satıldı kiraya çıktık. Arabaların hepsi satıldı. Ve üstüne tefecisi, bankası hepsi çöktü hepsi gitti herşey. Neden hepsi kaynım yüzünden her gün bir borç çıkıyor. Her gün farklı bir haciz geliyor evlerine çeşit çeşit insanlarla muhattap Şu an evdeki Heekes bir borç ödüyoruz.
Kiradayız. Hayatımızda ki sorunlar sıkıntılar böyle başladı. Paradır yerine konulur dağlığımıza bişey olmasın dedik.
Sonra
Zar zor hamile kaldım. Herşey yolundaydı detaylı ultrasonuna kadar. Kızım kalp hastasıydı alalım ded doktorlar aldırmadım Rabbimden geldi başım üstüne dedim. Ne gelirse ondan dedik. Doğdu 10 günlükken ameliyat oldu

Şimdi ise hayattan zevk almayan öylesine yaşayan. Öylesine gezinen. Anlık gülen Mutlu olmaya çalışan birisiyim. Ota b*ka ağlayan sinirleri bozulan. Bir tipim. Sığmıyorum dünyaya kalıbıma dünya ağır geliyor.. Öylesine bir hayat yaşıyorum kızım gittiğinden beri bu dünya çok küçük geliyor.