Mutsuz olduğum için kilo alıyorum, Kilo aldığım için mutsuz oluyorum

neriarusvon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
12
0
86
İstanbul
Mutsuz olduğum için kilo alıyorum, Kilo aldığım için mutsuz oluyorum

Maalesef bu kısır döngüden çıkamıyorum. Kilomu çok kafama takıyorum, kafama takınca yemesem de kilo alıyorum.

Stres yapma canım dediğin gibi kafana takarsan çok alırsın sonra veremessin kilolarını. Bende bu aralar çok kilo aldım ama takmıyorum çünkü insan bi anda verdiği kiloları tekrar yine alabaliyo.

canım bende de ciddi anlamda kilo takıntısı var zaman zaman yeme bozukluğu
halinde de baş gösteriyor sana tavsiyede bulunamayacağım ne yazık ki çünkü
kelin ilacı olsa başına sürer ama yalnız değilsin benim kilo fazlalığım yok hatta
herkese göre zayıfım ama kendime göre 5 kilo fazlam var (36 bedenim) ama
bir türlü bedenimle barışık değilim ...

spor şart evine bi bisiklet yada koşu bandı alabiliyorsan al yesen bile başına geçer yakarsın.sırf diyetle olmuyor ,diyet sinir ve stres yapıyor bende. az az ama sık sık ye bu gerçekten etkili. belli bi kalorinin altına düşme yoksa cildinde problem yaşarsın .onun yerine sporu artır.protein alımına dikkat et.

geçmişte bazı dönemlerde kilo problemi yaşayan biriyim bende,
bende mutsuz olduğum zamanlar buzdolabı olurdu kurtarıcım yada öyle sanırdım
bu durumdan kurtulman için sana bir kaç önerim olacak, öncelikle seni mutsuz eden şeyler ney bilmiyorum ama birileriyse onlardan uzaklaşmaya bak bunun yanı sıra spora başlayabilirsin, hatta eğlenceli bir spora bu bir oryantal kursu veya benzeri bir kurs olabilir böylelikle hem eğlenir mutluluk yaşarsın hemde kalori yakma imkanın olur, zaten buna başladıktan bir süre sonra hataya bakış açında değişebileceği için depresif durumunda kurtulmuş olabilirsin diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Bu sabah tartıldım 64kıloyum bı 60 olsam çok mutlu olacam bende tabi ıkı sezeryan yaptım .ben bu aralar şekeri kestim farkedıyorumkı karın bölgemde incelme oluyo mesela bu sabah nutella yememek için çok mücadele verim ve kazandım bılıyorsundur şekerli seyler karın bölgesinde yağlanmaya sebep oluyo sadece şekeri bıle hayatında çıkarsan belkı daha motıve olacaksın bı farklılık göreceksin hırslanacaksın ınsallah basarırsın

Bisiklet ve koşu bandım var. her sabah 5-6 gibi kalkıp 1 saat spor yapıyorum. ona rağmen...

Nutella:) onu hayatımdan çıkarabilsem :) ah ah..

Geçenlerde tahlil yaptırmak için dr gittim ve dedim ki insülin direnci için test yaptırmak istiyorum aşırı derecede tatlı yiyorum. Her gün inanılmaz derecede nutella tüketiyorum dedim.
_ Dr: Sadece Nutella yiyorsan test yapmamıza gerek yok, o ayrı birşey dedi :):):):)

Sanırım doktorlar da nutella bağımlılığının çaresini bulamadılar:)

Aynı senin durumundayım = )

Mutsuz olduğum için kilo alıyorum ve kilo aldığım için mutsuz oluyorum =))

Çare; yok = )))

sıkılıp yemek yıyorsun yemek yıyınce de mutsuz oluyorsun bnm gbı =)

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…