Mutsuz olduğunuzda neler yapıyorsunuz?

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
133
Konya
Merhaba arkadaşlar, mutsuz olduğunuzda kendiniz iyi hissetmek için neler yapıyorsunuz? Sabah çok kötüydüm, baktım olmuyor internetten dinlendirici müzik açtım, biraz iyi geldi o da 15 dakika kadar.. Biraz müzik dinledim... Bir yere kadar.. Yine kötü hissediyorum, mutsuzum.. Sebepleri uzun.. Siz neler yapıyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar, mutsuz olduğunuzda kendiniz iyi hissetmek için neler yapıyorsunuz? Sabah çok kötüydüm, baktım olmuyor internetten dinlendirici müzik açtım, biraz iyi geldi o da 15 dakika kadar.. Biraz müzik dinledim... Bir yere kadar.. Yine kötü hissediyorum, mutsuzum.. Sebepleri uzun.. Siz neler yapıyorsunuz?
Sizi üzen neyse hep böyle kalmayacagini düşünün
Yarın biraz daha gececek üzüntünüz
Ben çok mutsuz olduğum zamanlarda müzik dinlerim ağlarım bu rahatlatır beni
Bide sevdiğim insanlarla vakit geçiririm

Sinemaya gider facefood yerdim AVM'de gezerdim

Son ses moonlight şarkısını açıyorum ve dans ediyorum. Mutsuzluktan eser kalmıyor.

Kitap,film,çay,kedim herkes aynı şeylerden mutlu olamaz ama onun için bunun cevabı sende zaten😉

Back
X