mutsuz olmaktan korkuyorum

Zeynepp20

sen bu kalbe iyi geldin benden hiç gitme
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
2.679
3.375
158
Kızlar kısaca durum şu,
Evlenmek istiyorum ama mutsuz olmaktan çok korkuyorum . 30 yaşındayım çalışıyorum şükürler olsun kimseye muhtaç değilim ama biraz çekingen bi Yapım var ,insanlarla hemen iletişim kuramıyorum ,çok konuşkan bi Yapım yok soğuk bile denebilir.görücü usulüyle tanıştığım bir kaç kişi oldu, bitanesiyle hatta nişanlanmaya yakınken ayrıldık. Şimdi Arkadaşım beni biriyle tanistirmak istiyor aynı yaştayız o bir defa evlenip ayrılmış (1 ay sürmüş evliliği ) çok iyi bir işi var ,sadece fotoğrafını gördüm pazartesi günü ilk defa gorusucez ama korkuyorum ben bu korkuyu karşıma çıkan herkese karşı yaşıyorum . Neden korkuyorum? Diyorum ki hadi beni beğendi bende onu anlaştık evlendik, ya evlendikten sonra beni begenmezse ya ayrılırsak(saçlarımdaki beyazları görecek yarısından fazlası beyaz saçlarımın,selulitlerim, çirkin dişlerim ve vücudumdaki diğer kusurlar hepsini bilecek). Belki size saçma gelecek ama ilerde hamile kalırsam saçlarımdaki beyazları kapatamam o zaman naparım diye bile düşünüyorum. Karşıma evlilik düşünen biri çıktığında bunlardan dolayı korkuyorum evlilikten ama bi yandan da o kadar çok istiyorum ki evlenmeyi .özgüven eksikliği var belli ki bende,bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum ne önerirsiniz bana

yani bende senle aynı yaştayım.. ilerde hamile kalırsamda kocama kızarım :))
elin kızlarını eyliycem diye beni geç buldun bak saçlara ne oldu diye :))))
sonuçta yaş inan bana hiç önemli değil erkekler kendinde yaşça büyük bayanlarlada evlenebiliyo onlar kusur diil aynı pencereden hayata bakıyosanız onlar teferruat..

Karsiniza cikan insanda dört dörtlük olmayacak sonucta. Sizi oldugunuz gibi sevemeyecekse fiziksel sebeblerden ötürü istemeyecekse zaten ne kadar saglikli olabilirki bir iliski? Kendinizde birseyleri degistirmek istiyorsaniz bunu kendiniz icin yapin. Mesela ben bugüne kadar hickimse icin ne özel süslendim nede baska birsey sirf kendim icin sevdigim icin, kendime olan sevgimden, saygimdan. Ama bence iste her tanisilan insana evlilik icin bakta dogru degil böyle olunca o tanismayada cok kaygili gidiliyor. Beklentileri minimumda tutmayi daha dogru buluyorum.

Kendi de Brad Pitt abi değildir eminim. Beğenmezse de miktirsin ben hissediyorum konu sahibesi siz 10 numara bir insansınız

bizde kızı fazla gaza vermeyelim :)
bacım miktirip gitmesin bu devirde bulmak zor düzgün insan..
diyoruzki kendini hor görme beğenir beğenir olumlu düşün olumlu olsun:)

bizde kızı fazla gaza vermeyelim :)
bacım miktirip gitmesin bu devirde bulmak zor düzgün insan..
diyoruzki kendini hor görme beğenir beğenir olumlu düşün olumlu olsun:)

Tamam ben kısmet bulcam bu hatuna. Kuzenim var ama biraz kart olur mu??

Kızlar tam anlatabildim mi bilmiyorum, çünkü bende düşünceme anlam veremiyorum .Tanışma aşamasında begenmese sorun değil beğenmesin, hadi olumlu karar aldık evlendik diyelim sonra beni begenmezse işte bu korku yüzünden olumsuz düşünerek görüşmeye gidiyorum.

yaa doğmamış çocuğa don biçiyosun yani :)
evlende sen bak yaş gidio boşver gerisini :) başka tekliflerde var bakk kadınlar kulübünden tam destek sana :)

ayyy olur bacım walla kızımıza sormak lazım :) ama bizim (benle elanura )
yaşlara uygun kart demee :)) bende o yolda gidiomda 30 oldum

35 genç bir yaş amma bizim kuzen kart görünüyor be Ne diyeyim genç yakışıklı mı diyeyim şimdi burda taliplerini aldatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…