mutsuz olmaktan korkuyorum

İşallah canım bütün bekarlar bunu ister eminim. Böyle düşünmeme karşıma çıkan insanların hep yanlış insanlar olması yol açtı bence korkuyorum o yüzden .düşünüyorum da 18-20 yaslarindayken ne kadar mutluydum ne kadar neşeli şimdi bi de halime bakıyorum

canım benim hepsinin çözümü var dert etme dişlerini yaptirirsin... selulitler içinde bol su kafeini azalt ve spor...
ve şunu unutma arkadaşım dünyanın en iyi en yakışıklı en özel insaniyla da evlensen ve sana deli gibi aşık da olsa kendini sevmedikce mutlu olamazsın. ..hersey içimizde dusuncelerimizde saklı. ..

Konu sahibesi Ankara'daysan dişçi önerebilirim. Eli çok hafif, acısız ağrısız hızlıca her şeyi yarım saatte hallediveriyor.

ah sorma canım karşımıza çıkanlar adam gibi olsaydı evlenirdik. .ben yaklaşık 2 yıldır issizim. ..karşıma çıkan kısmetler bunu problem etti...hatta bir tanesi ne kadar birikimin var harcadin mi demişti daha ilk görüşmede. ..ne kadar maddeci hayat...midem bulanıyor böyle şeylerden. ..inan bu yasa geldim hala karsimdakinin maddi durumunu onemsemedm. ..
Bunlar imtihan...
vakti saati gelmemiş sabredecegiz. ..

Yani ben cidden hayatı anlayamıyorum bazen. Senin gibi benim gibi maddiyata hiç önem vermeyen kadın kaldı mı? Bunca maddiyatçı, çıkarcı kadına hayat mutlu ilişkiler evlilikler sunuyor bize sıfır??? Cidden hayatın hiç adaleti yok, düzgün insan olmanın bir değeri yok.

canım benim miss cherryim evet malesef iyi niyetliler kaybediyor gibi gorunsede mutlaka Allahın bir bildiği vardır diyorum. ..
mutlaka bizi de hakedecek birileri var ama yollarimiz kesismedi belkide. ..
hayatta hiç birşey yok olup gitmiyor iyiliklerde kotuluklerde bir yerde birikiyor. ..
belki de biz öte aleme yatırım yapıyoruzdur hayatım
ebedî hayat sonuçta...sabredenler iyiler kazanacak. ..

Yeterki gönüller birbirine ısınsın,
Saçımın boyası geldi, kaşlar ın günü geçti diye hiç mutsuz olmadı eşim rahat ol
Bekarlar hep böyle şeyleri dert eder ama evlilikte selülitleri gören pek olmuyor

Başima cok komik bir olay geldi: ayni soruyu erkelerin bulundugu bir ortamda sordum...ve cevap şu oldu...HER KADIN DEGERINI ISTER. Yani biz maddiata deger vermiyoruzya...onlar biri degersiz caput saniyor. Ben şok oldum...halada şokum

Benim de karşıma çok yanlış insanlar çıktı o güveni vermedi kimse bana. Senin dediğin gibi birikimin var mı diyen de oldu, bir erkeğin aradığı bütün özellikler var sende Araba bile diyen hödüklerde oldu .maddi durumu bende onemsemiyorum önemli olan sevgi onu da bulamıyorum beni sevsin hani eski filmlerde nikah masasında şu soruyu sorarlar ya " hastalıkta sağlıkta " işte bu çok önemli . Hastalandım ağır hastayım bana bakar mı (ben ona bakarım ama o bakar mı?) . Bir komşumuz vardı 45 yıllık evliler kadın kanser oldu çocukları hepsi evli kocası baktı kadına yemegine kadar pisirdi temizliğine kadar yaptı. Adam karısına "ömrüm el verdigince bakarım sana kimseye muhtaç etmem "demiş böyle adamlar var mı hala ???

gözlerim doldu...evet var mı böyle adamlar. ..varsa dna larını inceleyelim. ..nasıl bozulmamış. ..

Erkekler gerçekten tuhaf yaratıklar. ..
Rabbim anlattığın karı koca gibi eş bulmayı ve Eş olmayı nasip etsin. ..

Başima cok komik bir olay geldi: ayni soruyu erkelerin bulundugu bir ortamda sordum...ve cevap şu oldu...HER KADIN DEGERINI ISTER. Yani biz maddiata deger vermiyoruzya...onlar biri degersiz caput saniyor. Ben şok oldum...halada şokum

Toplum o kadar maddiyatçı oldu ki artık kadın erkek kimse çıkarcı olmayı yadsımıyor. ?!? Erkekler de alıştı çıkarcı kadınlara.

Amin canım

Toplum o kadar maddiyatçı oldu ki artık kadın erkek kimse çıkarcı olmayı yadsımıyor. ?!? Erkekler de alıştı çıkarcı kadınlara.
aynen canım. ..artık erkekler kadınların maddi beklentilerini karsilayamam diye de ciddi ilişkiler kurmuyorlar. ..
bizde arada kayniyoruz. ..

Var var. Eski işyerimde çalışan bir amca eşini kaybettikten sonra bile alyans takıyordu.

Bu beyaz saci bi benmi seviyorum cok cool gotik duruyor ,oz guven icin selulit disler bunlar biraz paraya bakan kisa surede kurtalabileceginiz seyler bunlari aradan cikarin bence,cok cekingen davranmayin biraz baskin kisilik olmak kimseye zarar getirmez veeee asil mesele neden 1 ayda bosanilmiss?

Bugun ilk defa bulusucaz dur bakalım ne diyecek ama ben çok heyecanlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…