- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar çocukla bugün ilk defa bulusucaz dua edin hayırlısı neyse o olsun isallah![]()
Saat 16' daKaçta buluşcaksınız, gelince yaz))
Kızlar ben beğendim ama o beni beğenmedi heralde , bu saat oldu hala ne aradı ne msj attı kader değilmiş![]()
Canım saat 4'de buluştuk hani yüz ifadesinden olumlu düşünüyor anlamını çıkardım sohbet ettik 1 saatten fazla oturduk ben kalkalim dedim kalktık kapıda burdan gideyim ben dedim peki dedi görüşmek üzere dedim o'da görüşmek üzere dedi ayrıldık. ( bu arada arabası varmış ona rağmen nasıl gideceksin birakayim seni falan diye sormadıGece 11 oldu ne mesajı kız:) Hele dur bir yarın olsun.
canım benim hayırlısı olsun hemen olumsuz düşünme. ..Kızlar ben beğendim ama o beni beğenmedi heralde , bu saat oldu hala ne aradı ne msj attı kader değilmiş![]()
Hiç sanmıyorum ama yanyana iken yüzünde güller açıyordu, ben msj atsam ayıp olur degil mi, cok hevesliymiş gibi görünürüm offfffffffff yaacanım benim hayırlısı olsun hemen olumsuz düşünme. ..
neyin hayırlı olduğunu bilemiyoruz hayatta. ..
hem daha ilk gün
belki de aklını başından aldın ne yapacağını bilemiyor![]()
canım telefon numaralarinizi gorusurken mi verdiniz birbirinize. ..Hiç sanmıyorum ama yanyana iken yüzünde güller açıyordu, ben msj atsam ayıp olur degil mi, cok hevesliymiş gibi görünürüm offfffffffff yaaniye böyle oldu olumsuz da olsa bir cevap verseydi bişey deseydi en azından
Canım saat 4'de buluştuk hani yüz ifadesinden olumlu düşünüyor anlamını çıkardım sohbet ettik 1 saatten fazla oturduk ben kalkalim dedim kalktık kapıda burdan gideyim ben dedim peki dedi görüşmek üzere dedim o'da görüşmek üzere dedi ayrıldık. ( bu arada arabası varmış ona rağmen nasıl gideceksin birakayim seni falan diye sormadıburdan bile belli beğenmedi beni ) . Arkadaşım aradı nasıl geçti diye iyi dedim dur ben birde ondan ogreneyim dedi o'da donmedi
. Kısmet değilmiş napalım üzüldüm ama çünkü ben begenmistim onu
ama giderken de dua ederek gittim hayırlıysa nasip et ALLAHIM vekilim sensin dedim o yüzden uzulsem de HAYIRLISI diyorum
Yok canım telefon numaramı arkadaşım buluşmadan önce vermiş . Ben de msj atmıycam vazgeçtim en iyisi uyumakcanım telefon numaralarinizi gorusurken mi verdiniz birbirinize. ..
ben yerinde olsam mesaj atmam vakit de biraz geç. ..
istersen yarını bekle canım. ..
Canım ben begenmistim açıkçası ama ..... sohbet arasında araba konusu geçti ben şu istasyondan alıyorum benzini dedi bende şuradan dedim arabam var diye mi teklif etmedi acaba ama ben arabayla geldim falan demedim ki Kibarlık için bile olsa bi sorması gerekti bence .Valla ben bu herifi hiiiiç beğenmedim.
Beğenmese bile seni eve bırakmalıydı hem hava erken kararıyor hem hava soğukça. Haydi bunları da geçtim zahmet edip gelmiş bir kadın var eve bırakırsın be kardeşim.
Bu öküzlükle tevekkeli evliliği 1 ay sürmüş!!!!!!
evet sormaliydi. ..benim de başıma geldi böyle bir durum üstelik akşamın 10uydu vedalastigimizda. ..ay nasıl korkarak geldim eve 12 olmuştu eve girdigimde. ..Canım ben begenmistim açıkçası ama ..... sohbet arasında araba konusu geçti ben şu istasyondan alıyorum benzini dedi bende şuradan dedim arabam var diye mi teklif etmedi acaba ama ben arabayla geldim falan demedim ki Kibarlık için bile olsa bi sorması gerekti bence .
evet sormaliydi. ..benim de başıma geldi böyle bir durum üstelik akşamın 10uydu vedalastigimizda. ..ay nasıl korkarak geldim eve 12 olmuştu eve girdigimde. ..
odunlardan korusun Allah...
ne düşündü bilemiyoruz ama nezaketli insan her koşulda kendini belli ediyor sen konuşmalardan da anlamissindir canım. ..
Burcu neymiş sordun mu...
sorma canım birde tanismamiza vesile olan kişi de çok nezaketli demişti. ..şu varki herkese göre değişiyor kavramlar. ..hala o kişi aklıma geldikçe sinir oluyorum. ..sadece bu da değil. ..Şehir dışından gelmişti bana dediki böyle zor oluyor bir daha görüşmemiz olursa siz gelirsiniz demişti. ..Yani bu öküzlük,kabalık vs. değil , bir kadını o saatte yalnız bırakmak için cidden gerizekalı olmak gerek. Ya başına bir iş gelseydi?