• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutsuz olmaktan korkuyorum

Saçında başında değilim ben işin, evlenen herkes Adriana Lima da değil zaten
Boşanmak ta evlenmek kadar yasal boşanmaya değil de süresine takıldım
1 ayda boşanmak bana ilginç geldi, bişeyler düşünmeye başlarsan bile önce bunu eşele

Kızlar çocukla bugün ilk defa bulusucaz dua edin hayırlısı neyse o olsun isallah :KK68:

evlılıkte ınsan esının her halını göruyor o yuzden bence oranıza buranıza pek takılmayında adam neden 1 ay evlı kalıp ayrılmış ona takılın derım....kadınlar kolay kolay yuvasını yıkmak ıstemez....burnuma ıyı kokular gelmedı benım...aman acele etmeyın

Kızlar ben geldim :) ilk bulusmamız çok iyi geçti RABBİM iki taraf içinde hayırlısını nasip etsin işallah

(amin)

Senin adına çok mutlu oldum canım.. Umarım Yüce Rabb'im gönlündekini hakkında hayırlı olacak şekilde nasip eder.. Hayırlı kapılar açar, hayırlı sonuçlar oldurur İnşaAllah.. Bunu canı gönülden ister ve dilerim Allah'ımdan..

Darısı benim ve benim gibi olan diğer bekarların başına inşaAllah.. :D

Hayirlisi olsun neden ilk esinden 1 ayda ayrilmiiss?lutfen guncel bilgileri paylasalim:KK24:

elanur günlük kısmındaki yazılarınından hatırlıyorum hayırlısı olsun hakkında, bir ay süren bir evliliğin neden bittiğini mutlaka sorgula en ince ayrıntısına kadar bilmek hakkın.Saçlardaki beyazlara ve diğer kusur olarak gördüklerine gelince herkesin vardır emin ol bazıları çok iyi gizliyor bu yüzden mükemmel görünüyorlar

Kızlar ben beğendim ama o beni beğenmedi heralde , bu saat oldu hala ne aradı ne msj attı kader değilmiş :(

Gece 11 oldu ne mesajı kız:) Hele dur bir yarın olsun.
Canım saat 4'de buluştuk hani yüz ifadesinden olumlu düşünüyor anlamını çıkardım sohbet ettik 1 saatten fazla oturduk ben kalkalim dedim kalktık kapıda burdan gideyim ben dedim peki dedi görüşmek üzere dedim o'da görüşmek üzere dedi ayrıldık. ( bu arada arabası varmış ona rağmen nasıl gideceksin birakayim seni falan diye sormadı :( burdan bile belli beğenmedi beni ) . Arkadaşım aradı nasıl geçti diye iyi dedim dur ben birde ondan ogreneyim dedi o'da donmedi :( . Kısmet değilmiş napalım üzüldüm ama çünkü ben begenmistim onu :oops: ama giderken de dua ederek gittim hayırlıysa nasip et ALLAHIM vekilim sensin dedim o yüzden uzulsem de HAYIRLISI diyorum

Kızlar ben beğendim ama o beni beğenmedi heralde , bu saat oldu hala ne aradı ne msj attı kader değilmiş :KK43:
canım benim hayırlısı olsun hemen olumsuz düşünme. ..
neyin hayırlı olduğunu bilemiyoruz hayatta. ..
hem daha ilk gün:KK1:
belki de aklını başından aldın ne yapacağını bilemiyor:21:

canım benim hayırlısı olsun hemen olumsuz düşünme. ..
neyin hayırlı olduğunu bilemiyoruz hayatta. ..
hem daha ilk gün:KK1:
belki de aklını başından aldın ne yapacağını bilemiyor:21:
Hiç sanmıyorum ama yanyana iken yüzünde güller açıyordu, ben msj atsam ayıp olur degil mi, cok hevesliymiş gibi görünürüm offfffffffff yaa :( niye böyle oldu olumsuz da olsa bir cevap verseydi bişey deseydi en azından

Hiç sanmıyorum ama yanyana iken yüzünde güller açıyordu, ben msj atsam ayıp olur degil mi, cok hevesliymiş gibi görünürüm offfffffffff yaa :KK43: niye böyle oldu olumsuz da olsa bir cevap verseydi bişey deseydi en azından
canım telefon numaralarinizi gorusurken mi verdiniz birbirinize. ..
ben yerinde olsam mesaj atmam vakit de biraz geç. ..
istersen yarını bekle canım. ..

Canım saat 4'de buluştuk hani yüz ifadesinden olumlu düşünüyor anlamını çıkardım sohbet ettik 1 saatten fazla oturduk ben kalkalim dedim kalktık kapıda burdan gideyim ben dedim peki dedi görüşmek üzere dedim o'da görüşmek üzere dedi ayrıldık. ( bu arada arabası varmış ona rağmen nasıl gideceksin birakayim seni falan diye sormadı :KK43: burdan bile belli beğenmedi beni ) . Arkadaşım aradı nasıl geçti diye iyi dedim dur ben birde ondan ogreneyim dedi o'da donmedi :KK43: . Kısmet değilmiş napalım üzüldüm ama çünkü ben begenmistim onu :oops: ama giderken de dua ederek gittim hayırlıysa nasip et ALLAHIM vekilim sensin dedim o yüzden uzulsem de HAYIRLISI diyorum

Valla ben bu herifi hiiiiç beğenmedim.

Beğenmese bile seni eve bırakmalıydı hem hava erken kararıyor hem hava soğukça. Haydi bunları da geçtim zahmet edip gelmiş bir kadın var eve bırakırsın be kardeşim.

Bu öküzlükle tevekkeli evliliği 1 ay sürmüş!!!!!!

canım telefon numaralarinizi gorusurken mi verdiniz birbirinize. ..
ben yerinde olsam mesaj atmam vakit de biraz geç. ..
istersen yarını bekle canım. ..
Yok canım telefon numaramı arkadaşım buluşmadan önce vermiş . Ben de msj atmıycam vazgeçtim en iyisi uyumak :D

Valla ben bu herifi hiiiiç beğenmedim.

Beğenmese bile seni eve bırakmalıydı hem hava erken kararıyor hem hava soğukça. Haydi bunları da geçtim zahmet edip gelmiş bir kadın var eve bırakırsın be kardeşim.

Bu öküzlükle tevekkeli evliliği 1 ay sürmüş!!!!!!
Canım ben begenmistim açıkçası ama ..... sohbet arasında araba konusu geçti ben şu istasyondan alıyorum benzini dedi bende şuradan dedim arabam var diye mi teklif etmedi acaba ama ben arabayla geldim falan demedim ki Kibarlık için bile olsa bi sorması gerekti bence .

Canım ben begenmistim açıkçası ama ..... sohbet arasında araba konusu geçti ben şu istasyondan alıyorum benzini dedi bende şuradan dedim arabam var diye mi teklif etmedi acaba ama ben arabayla geldim falan demedim ki Kibarlık için bile olsa bi sorması gerekti bence .
evet sormaliydi. ..benim de başıma geldi böyle bir durum üstelik akşamın 10uydu vedalastigimizda. ..ay nasıl korkarak geldim eve 12 olmuştu eve girdigimde. ..
odunlardan korusun Allah...
ne düşündü bilemiyoruz ama nezaketli insan her koşulda kendini belli ediyor sen konuşmalardan da anlamissindir canım. ..
Burcu neymiş sordun mu...

Sizi rahatlatmak için değil gerçekleri söylüyorum, diş yaptırmaktan başlayayım çok çok basit artık 2-3 milyar para taksit taksit ödersin en kötü. Saça gelince beyaz saçı olup çirkin görünen görmedim moda bile oldu ki bu geçici bir durum hamilelik boyumca onuda geçtim bitkisel boyalar var. Selülit zaten herkeste var kilolu iseniz kilo verin pilates yapın bol bol su için ve kesinlikle kese yapın! Çözümü olan şeyler için kendinizi yıpratmayın ayrıca kim kusursuz ki.. Ne güzel kızlar var kendini beğenmediği için sönük duran ne kızlar da var özgüvenle herkesin gözdesi olan:)

evet sormaliydi. ..benim de başıma geldi böyle bir durum üstelik akşamın 10uydu vedalastigimizda. ..ay nasıl korkarak geldim eve 12 olmuştu eve girdigimde. ..
odunlardan korusun Allah...
ne düşündü bilemiyoruz ama nezaketli insan her koşulda kendini belli ediyor sen konuşmalardan da anlamissindir canım. ..
Burcu neymiş sordun mu...

Yani bu öküzlük,kabalık vs. değil , bir kadını o saatte yalnız bırakmak için cidden gerizekalı olmak gerek. Ya başına bir iş gelseydi?

Yani bu öküzlük,kabalık vs. değil , bir kadını o saatte yalnız bırakmak için cidden gerizekalı olmak gerek. Ya başına bir iş gelseydi?
sorma canım birde tanismamiza vesile olan kişi de çok nezaketli demişti. ..şu varki herkese göre değişiyor kavramlar. ..hala o kişi aklıma geldikçe sinir oluyorum. ..sadece bu da değil. ..Şehir dışından gelmişti bana dediki böyle zor oluyor bir daha görüşmemiz olursa siz gelirsiniz demişti. ..:KK47:
Üstelik makam mevki sahibi zengin bir insandı. ..
ama yontulmasi gerekiyordu. ..:KK45:
daha neler neler. ..ilk günün heyacanidir dedim...
2.ci kez görüştüm baktım hayatta yapamam...
sonra beni aradı ondan iyisini bulamazmisim onunla iki kez çıkıp denemisim. ...varya sabretmistim patladim. ...
ay hatirlayinca bile sinirlerim bozuluyor. ...
ama boyleleri zengin odunlar paralarina güvenip kimsenin Hayır diyemeyecegini zannediyor...ay ne gıcık şeydi. ..
:mad:

Back
X