Kesinlikle aman laf etmesinler ondan sonra uzasın dursun kafası kaldırmadıgından ugrasmak ıstemıyorAilesinin etkisinde çok kalan biri belli ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle aman laf etmesinler ondan sonra uzasın dursun kafası kaldırmadıgından ugrasmak ıstemıyorAilesinin etkisinde çok kalan biri belli ki
Sorma cevap verdıgınızden az Öz güven alınca basıl yazdıgıma bakmadımO nasıl cümle ya![]()
Git kapı orda der Kesin vallaŞahsen mutsuzluğa yokum
Bana o tür kelimeler kullanan adamla işim olmaz
O zaman gözden çıkarmış demektir.Git kapı orda der Kesin valla
Ah çocuk ve mesleğimi alamadıgımdan guvencım yok aılem bakar ama o kadar zor kı gurbet geliniyiö zaten aılem yanımda olsa ooo belki bunların hepsınden çekinirSana angus deyip hakaret eden ozunde nasil iyi ve merhametli onu anlamadim. Saygisi yok. Evlendigine pisman. Demek ki yeterince seni sevmiyor. Gule gule derdim. Nerede mutlu ise oraya gitsin. Beni mutsuz etmene hakkin yok derdim. Bir guleryuz gostermek cok mu zormus? Ondan her gun sevgi pitircigi olmasini beklemiyorsundur eminim de gerizekali, angus kelimelerini kullanmamak cok mu zor? Bir tatli dili hic mi yok? Cinsellik haricinde birseyler paylasmiyorsaniz neyi bekliyorsunuz onu da anlamadim. Sihirli degnek degmesini mi?
öz güven tavan zaten hissettiriyor kaybedecek birseyi yok gibiO zaman gözden çıkarmış demektir.
Sende özgüvenli ol vur kapıyı çık bak nasıl tutuşuyorOo
öz güven tavan zaten hissettiriyor kaybedecek birseyi yok gibi
Benimki değil, özünde baya baya gaddar bana yapmıyo ama sırası gelir heraldeHep de özünde iyi ve merhametli oluyorlar![]()
Kız onuno kadar yapmak ıstedim ki hatta yanı pişamn olur dıye dusundum ama aılem kabul etmıyor gel gıt yapamazsın gelırsen gıdemezsın dedı bır zamanSende özgüvenli ol vur kapıyı çık bak nasıl tutuşuyor
Sonradan değişti iyice aslında efendi sevilir yani bir öyle bir böyleSaygısız biri söylediği kelimelere bakarsak.
Baştan gösterdi yaniBenimki değil, özünde baya baya gaddar bana yapmıyo ama sırası gelir heralde![]()
Doğru olabilir aslında sadece olmak ıstedgını soyluyoruz kendımızveÖzünde iyi ve merhametli biri bu hakaretleri değil sevmediği karısına ( bakın sevdiği demiyorum) , düşmanına bile söylemez.
Adam hem sizi sevmiyor ; hem de saygisizin, vicdansizin önde gideni.
Abisinin Bi hareketine kızıp 10 sene görüşmeyen insan bana neler yapmazBaştan gösterdi yanibenim ki göztermedi ki
![]()
Kesınlıkle yukardada ark yazmıs konusmaya karıstı gencliğimizi heba edıyoruz bakıyorum yanı mutsuz olmak için sebep me çok mu zor mutlu etmek mutlu olmak yaşım körü körüne gidiyor gözümün önünden her gün pişmanlıkla uyanıyorum neden dıyorum nıye dıyorum duzelsın npröal insanlar gibi hayat yasayalım dıyorum kendı aılemın bıle severek evlenmemelerine ragmen rutin hayatları var aksam yemeği yenir cay içilir meyve yenir ama biz..Bunları çeke çeke hayatın nasıl güzel bişey olduğunu unuttuk yeminle.. 10 kere falan gelmiyoruz biz dünyaya arkadaşım.. Hayatını değerini bilenlerle yaşa.. Seni hayvan isimleriyle sIfatlandıranlarla değil..(Hayvanları çok seviyorum bu arada yanlış anlaşılmasın insanlara bu tarz kelimeleri yakıştıramıyorum)
Ooo oylesi de fena tek kalemde siler öz güveni vardırAbisinin Bi hareketine kızıp 10 sene görüşmeyen insan bana neler yapmaz![]()