• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzluğa da var mısın?

Sana angus deyip hakaret eden ozunde nasil iyi ve merhametli onu anlamadim. Saygisi yok. Evlendigine pisman. Demek ki yeterince seni sevmiyor. Gule gule derdim. Nerede mutlu ise oraya gitsin. Beni mutsuz etmene hakkin yok derdim. Bir guleryuz gostermek cok mu zormus? Ondan her gun sevgi pitircigi olmasini beklemiyorsundur eminim de gerizekali, angus kelimelerini kullanmamak cok mu zor? Bir tatli dili hic mi yok? Cinsellik haricinde birseyler paylasmiyorsaniz neyi bekliyorsunuz onu da anlamadim. Sihirli degnek degmesini mi?

Sana angus deyip hakaret eden ozunde nasil iyi ve merhametli onu anlamadim. Saygisi yok. Evlendigine pisman. Demek ki yeterince seni sevmiyor. Gule gule derdim. Nerede mutlu ise oraya gitsin. Beni mutsuz etmene hakkin yok derdim. Bir guleryuz gostermek cok mu zormus? Ondan her gun sevgi pitircigi olmasini beklemiyorsundur eminim de gerizekali, angus kelimelerini kullanmamak cok mu zor? Bir tatli dili hic mi yok? Cinsellik haricinde birseyler paylasmiyorsaniz neyi bekliyorsunuz onu da anlamadim. Sihirli degnek degmesini mi?
Ah çocuk ve mesleğimi alamadıgımdan guvencım yok aılem bakar ama o kadar zor kı gurbet geliniyiö zaten aılem yanımda olsa ooo belki bunların hepsınden çekinir

Bunları çeke çeke hayatın nasıl güzel bişey olduğunu unuttuk yeminle.. 10 kere falan gelmiyoruz biz dünyaya arkadaşım.. Hayatını değerini bilenlerle yaşa.. Seni hayvan isimleriyle sIfatlandıranlarla değil..(Hayvanları çok seviyorum bu arada yanlış anlaşılmasın insanlara bu tarz kelimeleri yakıştıramıyorum)

Özünde iyi ve merhametli biri bu hakaretleri değil sevmediği karısına ( bakın sevdiği demiyorum) , düşmanına bile söylemez.
Adam hem sizi sevmiyor ; hem de saygisizin, vicdansizin önde gideni.
Doğru olabilir aslında sadece olmak ıstedgını soyluyoruz kendımızve

Bunları çeke çeke hayatın nasıl güzel bişey olduğunu unuttuk yeminle.. 10 kere falan gelmiyoruz biz dünyaya arkadaşım.. Hayatını değerini bilenlerle yaşa.. Seni hayvan isimleriyle sIfatlandıranlarla değil..(Hayvanları çok seviyorum bu arada yanlış anlaşılmasın insanlara bu tarz kelimeleri yakıştıramıyorum)
Kesınlıkle yukardada ark yazmıs konusmaya karıstı gencliğimizi heba edıyoruz bakıyorum yanı mutsuz olmak için sebep me çok mu zor mutlu etmek mutlu olmak yaşım körü körüne gidiyor gözümün önünden her gün pişmanlıkla uyanıyorum neden dıyorum nıye dıyorum duzelsın npröal insanlar gibi hayat yasayalım dıyorum kendı aılemın bıle severek evlenmemelerine ragmen rutin hayatları var aksam yemeği yenir cay içilir meyve yenir ama biz..

Sorsan herkes iyidir ama bu kadar dert tasa neden var anlamış değilim kötülüğü Kim yapıyor onu da hiç anlamış değilim 🤔🤔

Back
X