canım korkman ve tereddütte olman çok normal. kendi ağzınla söylüosun 35 yaşında, çok şey yaşamış, sözlenmiş birkaç kez, 4 yıllık ilişkisinden olan nişanı atmış, birkac kadınla aynı evde yaşamış... daha ne olsun. 23 yaşında gencecik bi kızsın ne işin var bu feleğin çemberini hulahop yapmış adamla
içine sinmeyen bir değil çok şey olmalı bu durumda. psikoloğa gittiğinden bahsetmişsin bence bilinç altında böyle olgun , yaşça büyük birine istmeden bağlanıo olabilirsin ama bence hemen uzaklaş, o adamdan sana hayır gelmez
Canım 23 neki dur daha hayatın basindasin her çıkanı salla önce hayatını kur düzenle. Erkek dediğin neki ya biraz olgunlas sen de böyle dusuneceksin. Az dengini yasitini bul ve asla acele etmeÇıkar mı dersin çünkü her cıkana bir Pürüz oluyor ve ben cok korkuyorum birine hemen alışıyorum dünya basıma yıkılıyor böyle olmak istemiyorum ama engelleyemiyorum
ay bak hele hele, erkekteki tecrübeyle kadındaki saflık ters orantılı olucakmış heeeBana diyor ki erkeğin çok yaşamışı daha iyi olurmuş işte biriyle aynı evde nasıl yaşanır bu tecrübeler iyi birşeymiş. Erkek ne kadar cok yaşamışsa kadın o kadar saf temiz olmalı ki evlilik daha sağlam olurmuş.
Biliyorum illaki birileri cıkar karşıma ama sorun kendi içimdeki boşluğu dolduramayışımda bu yüzden hemen kapılıp dünya başıma yıkılıyor en ufak pürüzde..
ay bak hele hele, erkekteki tecrübeyle kadındaki saflık ters orantılı olucakmış heee
ne malum senin de o eskittiği kızlardan olmucaan, bu kadar rahat bunları söyleyen adam yarın seni sepetlerken de aynı rahatlıkla sen de tecrübelerimden biri oldun diyip çıkıverir işinden de kalırsın öle
kaç o adamdan canım benim seni ağına düşürmeye çalışıo belli. açık açık söliim seni saf temiz ve 23 lük bir çıtır olarak görüo, amacına ulaştığında!!!(ki bence amaç çokk bariz) sana yol verip arkadaşlarına "bak 35imdeyim ama 23lük çıtırları tavlıorum" muhabbeti yapıcaktır emin ol
Pürüz var canım sigara ve alkol kullanıyor.
Çok kadınla çok ilişkileri olmuş doğal olarak adam 35 yaşında. Sonra dini inancı yok. Bende sorguluyorum cok ama onyn kadar rahat terkedemiyorum inançlarımı.
Beni etkileyen ise yakısıklı ve yasını göstermiyor. Benim ailemde yaşadığım sıkıntıları o da yaşamış beni anlıyor konuşup rahatlatıyor umut veriyor. Ondan kaçmak istiyorum asık olmamak için. Beni üzer gibi hissediyorum güven vermiyor.
Tatlım kendini bu kadar sıkmamalısın bazen akışına bırakmak gerekir üzme tatlı tanını aşık ol merak etme bunlar güzel şeyler ne kötü durumda olan insanlar var bir bilsek
Tabi ki suan senin suyuna gidicektir,seni etkilemeye calisio cunku. Sen onun icin yenibi heyecansin, boyle tecrubeli!!! Erkekler ozellikle kendi yaslari ilerledikce senin gibi gencecik kizlari tavlamaya calisirlar. O senden hevesini alana kadar olgun, anlayisli, ruh esin olur, sonrasinda o baska kizlara yelken acarken sen yikilan hayallerine aglarsin.Bende senin gbi düşünüyorum ama bir yandan da acaba diyorum. Şöyle ki bu kişi yaşını göstermiyor tipi de iyi arabası var evi var işi var hani kızların zaten ilgisini çekebilecek potansiyeli mevcut. Ben ise sürekli eleştiren ona agresif davranan piç muamelesi yapan biriyim neden yinede benimle konuşuyor? Bana sen benim kadın halim gibisin dedi. Benim ailem sorunlu mesela babam dogru düzgün calısmaz hep maddi sıkıntılarımız vardır bu yüzden annemle babam hep kavga ederler. Ve ben bunları ona daha anlatmadan o bana anlattı ailelerimiz bu kadr mı benzer aynı şeyleri yaşamış o da çok şaşırdım mesela sonra da inanmıyorum benm hayatımı anlatıyorsun sanki dedim o da bu yüzden birbirimizi yakın bulduk demekki dedi. Bu konuşmalarımız aklımda soru işareti oluşturdu acaba kaderim bu kişi de ben kaçıyor muyum şuan diyorum sonra korkuyorum evet yaşamlarımız benziyor saatlerce konuşabiliyoruz mesela yaşıtım bir erkeğin ne diyor bu ya bunalımlı diyeceği şeyleri o anlıyor. Bu yüzden kendimi kötü hissediyorum belki de tepiyor muyum diyorum. Beni korkutan ise aşk hayatında çok şey yaşamış olması 35 yaş için normal mi diyorum sonra herkes kadınla aynı evde yaşamaz ki diyorum kafam karışıyor. Dün konuşmayalım dedim çünkü yine kaygı nöbetleri geliyor bana o da peki madem bu kadar kötü oldun saygı duyarım ama sana acaba sorusunu bırakıyorum dedi öle sustuk. Ben duygusal bakıyorum belki o yüzden siz yorumlayın sizce oluru olmayan bana zarar verebilecek biri midir? Kaçmalı mıyım hani bir süre taniyim desem onu yapamam çünkü bağlanıyorum hemen şimdiden aşık olmuşum da bitmiş gibi bir his vr içimde tabi bu içimdeki boşluktan da kaynaklı. Ağlayasım var cidden.
Ben de merak ediyorum. Acaba biz mi eksigiz?O kadar korkuyorum ki kırılıp incinmekten. O kadar kaçıyorum ki birşeylerin olmasından. Sırf üzülmemek için canım yanmasın diye. Aşktan kaçıyorum hep risk almaktan korkuyorum evet biliyorum yarın yaşayacağımızın bile garantisi yok ama ben akışına bırakamıyorum. Hep kontrol çabası içindeyim. Çabuk bağlanıyorum. Hayattan tek başıma zevk almayı beceremiyorum. Hayaller filan saçma geliyor hayallerim üni mezunu olmaktı iyi bir işti sonra eş klasik şeyler oysa bakıyorum bazı insanlara yaşam sevinçleri var mutlu edebiliyorlar kendilerini. Ben yapamıyorum okul bitti işe girdim şuan hiç memnun değilim yeni bir iş bakmam lazım ruhum sıkılıyor. 23 yaşındayım buraya yazmıştım önceki konumda 35 yaşında biriyle tanıştım. Çok şey yaşamış biri çapkının teki dedim sözlenmiş birkaç kez bi kez 4 yıllık ilişkisinden olan nişanı atmış ve birkac kadınla aynı evde yaşamış. Bu yüzden direk olmaz demiştim kendime ama konuştukça baktım onun da ailesi sıkıntılıymıs benim geçtiğim yollardan gecmiş meğer bunlar beni etkiledi. Kendini hep açıklamaya anlatmaya calısıyor ama içime sinmiyor konusurken mutluyum ama hep beni de rahat bırakabilir ilerde kaç kişiyle ayrılmış diyorum hep korkuyorum ben konuşmayalım dedim ona ve 2 haftada alısmısım ona 3 günün derin sohbetinde.
İÇİMDE DOLMAK BİLMEYEN Bir BOŞLUK VAR. Hiçbirşey doldurmuyor bunu. Dolduracak birşey gelmiyor aklıma bulamıyorum biriyle mesela bu kişiyle tanıştım hayaller kuruyorum hemen ama bir yandan da korkuyorum içime sinmediği için. Havadan yere çakılmış gibi hissediyorum kendimi. Psikologa da gidiyorum ilacım da var. Bu sorunu nasıl aşacağım bulamadım hala.
Bu kadar güçsüz müyüm ben diyorum kabullenemiyorum aptal gördüğüm insanlar bile mutlu ben ise 2 gün konuştuğum insandan korkup kacıp sonra yine mutsuzluk ve yalnızlığa gömülüyorum. Bu döngü nasıl ve nerede kırılacak bilmiyorum... Lütfen tavsiye verin bana benim sorunum ne bu arada hayatta olabilecek şeyler beni heyecanlandırmıyor beklentim yok tekdüze hayallerim hep...
Ben de merak ediyorum. Acaba biz mi eksigiz?
Bu arada ne icin ilac aliyorsun?
Tabi ki suan senin suyuna gidicektir,seni etkilemeye calisio cunku. Sen onun icin yenibi heyecansin, boyle tecrubeli!!! Erkekler ozellikle kendi yaslari ilerledikce senin gibi gencecik kizlari tavlamaya calisirlar. O senden hevesini alana kadar olgun, anlayisli, ruh esin olur, sonrasinda o baska kizlara yelken acarken sen yikilan hayallerine aglarsin.
Bu isin oluru yok bence lutfen kendini bile bile atese atma, yol yakinken uzaklas bu adamdan
hiç üzülme ilerde ii ki böyle yapmışım diceksin. işte afilli laflarla seni etkilemeye çalışıo tam bi klişe, neymiş sana değil hayalindeki sana aşık olmuşmuş. biraz üzülürsün şimdi ama daha çok canın yanmadan çabuk atlatırsın ve mutlu olursun hiç merak etme. kendini mutlu edebilecek bi uğraş bul, bi insanın içindeki boşluğu sadece bi erkek doldurmaz unutmaDün vedalaştık mesajla son kez yanıma geldi işyerine müşterim zaten kendisi sözde iş için geldi giderken tokalaşmadı. Sor du m vedaları sevmiyorum dedi. O ban adogruları söylemiş kandırmamış yalanlarla hatam bu oldu dedi. Üzüldüm baya ağladım evde. Sonra bugünde sana değşl hayalimdeki sana aşık olmuşum ben dedi. 2-3 günde nasıl olduysa artık bilemiyorum dogru mu. Durumuna da manidar bir söz yazmıs WhatsApp ta. Elimden geleni yaptım gibisinden. Ona inanmamam onu yaralamış. Biliyorum bende senin gibi mantıklı bulmuyorum bu ilişkiyi ama şu son 1 ay onu gördüğümden beri mutluydum içimde bir sevinç vardı. Kül oldu( içimdeki boşluk birinin sevgisi ve ilgisiyle doluyor ( ben yine leyla ben yine avare boşlukta....
hiç üzülme ilerde ii ki böyle yapmışım diceksin. işte afilli laflarla seni etkilemeye çalışıo tam bi klişe, neymiş sana değil hayalindeki sana aşık olmuşmuş. biraz üzülürsün şimdi ama daha çok canın yanmadan çabuk atlatırsın ve mutlu olursun hiç merak etme. kendini mutlu edebilecek bi uğraş bul, bi insanın içindeki boşluğu sadece bi erkek doldurmaz unutma
ben 29 yaşındayım ve evliyim tatlım
bence aşk değil sığınma isteği. çok benzediğinizi seni anlıycaanı düşünüosun o yüzden bi yakınlık hissediosun sadecePardon ben başkasıyla karıştırmışım
Sürekli aklımda o aşık mı oldum yoksa diyorum..
bence aşk değil sığınma isteği. çok benzediğinizi seni anlıycaanı düşünüosun o yüzden bi yakınlık hissediosun sadece
sen benim kardeşim olsaydın "bir daha o adamla görüşürsen seni gebertirim der, güzellikle ya da zorla o adamı senden her şekilde uzaklaştırırdım
tabi seni tanımıyorum o yüzden sadece tavsiye verebilirim. şöyle ki; biz kadınlar ne kadar mükemmel bi görüntü ve ya sosyal statüde olsak da içimizde sadece bir erkeğin varlığıyla tamamlanabilecek bi boşlukla yaşıyoruz. bu boşluğu sadece dolsun da kim olursa olsun gibi bakarsak ömür boyu mutsuzluğa mahkum oluruz. şimdilerdeki o hapsolduğun mutsuzluk ne ki... olmayan bişeyden ötürü yaşadığın mutsuzluk var olan şeylerden ötürü olanlardan iyidir...
senin o bahsettiğin adamın elinden geçen çeşit çeşit hatun ona kadınların içini dışını altını üstünü öyle iyi tanıtmıştır ki sana nasıl yaklaşacağını seni nerden vuracağını çok iyi bilir. adam 35 yaşında. tecrübesi sayesinde seni kendine bağlayacak en az 50 metodu vardır. şükür ki kapılmamışsın. çok dikkat et. seni manüple etmesine müsade etme. doğruların neyse, bu yaşına kadar hamurun neyse ondan vazgeçme. onu kalıbına sokmaya da çalışma. yağ gibi girer sonra içinde sertleşir kırar. ben de o yaştayken 36 yaşında bi adamla evlenmek üzereydim rabbim yardım etti de son anda döndüm. az çok anlıyorum seni. henüz 23 sün gözünü seveyim daha yeni bi birey oluyorsun. senin karakterine bu kadar uzak bi insana sırf ilgisi hoşuna gidiyor diye müdaana etme. çok mu klasik olur "karşına neleri çıkacak" desem? ama öyle... şimdi ben 23 yaşında bekar olsam bütün erkeklere mavi boncuk dağıtır ama hiç birine de pas vermezdim :)) erkekler çok basit ve alçak bunu unutma. hele ki o kaşar adam yanına yaklaşamayacak kadar kirli...yaşadığı onca şey bence "aman erkek için çok normal" DEĞİL!
duygusal boşluğun ilerde pişman olacağın kararlar vermene sebep olmasın. sabret, dua et... ilaca yeni mi başladın bilmiyorum onun da olumlu etkisi olmalı mutlaka. eğer işe yaramadığını düşünüyorsan bi psikiyatra görünüp değiştir...
ailevi sebepler de evlenmeye itmesin asla... düşünsene zaten 23 yıl mutlu ailen olmamış önündeki belki 53 yıl da mı mutsuz olacaksın? İnan "hep seni beklemişim meğer" diyeceğin biri çıkacak karşına. sen arama ama... bak züleyha rüyasında gördüğünü karşısına ilk çıkan adam sandı da evlendi. Oysa O Yusuf'tu yıllar sonra anladı...
Neyse hayat güzel kuşlar ötüyor:) Aç biraz temiz hava al. Biraz yalnız kal müzik dinle. hobi edin. hayal kur. resim kursuna yazıl. sosyalleş. kitap oku. seyahat et. imdb ilk 50 filmleri izle... en önemlisi dua et ve kendine oku olur mu?
inan şu duruma el atabilsem seni o sadece ağzı laf yapan boş beleş adamın pençesinden almak isterdim. keşke ben de herşeyin başladığı yaşta, 23 te olsaydımama 30 um bi çocuğum ortalama bi evliliğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?