Mutsuzluğa hapsolmuşum nasıl çıkacağımı bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bana diyor ki erkeğin çok yaşamışı daha iyi olurmuş işte biriyle aynı evde nasıl yaşanır bu tecrübeler iyi birşeymiş. Erkek ne kadar cok yaşamışsa kadın o kadar saf temiz olmalı ki evlilik daha sağlam olurmuş.
Biliyorum illaki birileri cıkar karşıma ama sorun kendi içimdeki boşluğu dolduramayışımda bu yüzden hemen kapılıp dünya başıma yıkılıyor en ufak pürüzde..

Çıkar mı dersin çünkü her cıkana bir Pürüz oluyor ve ben cok korkuyorum birine hemen alışıyorum dünya basıma yıkılıyor böyle olmak istemiyorum ama engelleyemiyorum
Canım 23 neki dur daha hayatın basindasin her çıkanı salla önce hayatını kur düzenle. Erkek dediğin neki ya biraz olgunlas sen de böyle dusuneceksin. Az dengini yasitini bul ve asla acele etme

ay bak hele hele, erkekteki tecrübeyle kadındaki saflık ters orantılı olucakmış heee
ne malum senin de o eskittiği kızlardan olmucaan, bu kadar rahat bunları söyleyen adam yarın seni sepetlerken de aynı rahatlıkla sen de tecrübelerimden biri oldun diyip çıkıverir işinden de kalırsın öle

kaç o adamdan canım benim seni ağına düşürmeye çalışıo belli. açık açık söliim seni saf temiz ve 23 lük bir çıtır olarak görüo, amacına ulaştığında!!!(ki bence amaç çokk bariz) sana yol verip arkadaşlarına "bak 35imdeyim ama 23lük çıtırları tavlıorum" muhabbeti yapıcaktır emin ol

Bende senin gbi düşünüyorum ama bir yandan da acaba diyorum. Şöyle ki bu kişi yaşını göstermiyor tipi de iyi arabası var evi var işi var hani kızların zaten ilgisini çekebilecek potansiyeli mevcut. Ben ise sürekli eleştiren ona agresif davranan piç muamelesi yapan biriyim neden yinede benimle konuşuyor? Bana sen benim kadın halim gibisin dedi. Benim ailem sorunlu mesela babam dogru düzgün calısmaz hep maddi sıkıntılarımız vardır bu yüzden annemle babam hep kavga ederler. Ve ben bunları ona daha anlatmadan o bana anlattı ailelerimiz bu kadr mı benzer aynı şeyleri yaşamış o da çok şaşırdım mesela sonra da inanmıyorum benm hayatımı anlatıyorsun sanki dedim o da bu yüzden birbirimizi yakın bulduk demekki dedi. Bu konuşmalarımız aklımda soru işareti oluşturdu acaba kaderim bu kişi de ben kaçıyor muyum şuan diyorum sonra korkuyorum evet yaşamlarımız benziyor saatlerce konuşabiliyoruz mesela yaşıtım bir erkeğin ne diyor bu ya bunalımlı diyeceği şeyleri o anlıyor. Bu yüzden kendimi kötü hissediyorum belki de tepiyor muyum diyorum. Beni korkutan ise aşk hayatında çok şey yaşamış olması 35 yaş için normal mi diyorum sonra herkes kadınla aynı evde yaşamaz ki diyorum kafam karışıyor. Dün konuşmayalım dedim çünkü yine kaygı nöbetleri geliyor bana o da peki madem bu kadar kötü oldun saygı duyarım ama sana acaba sorusunu bırakıyorum dedi öle sustuk. Ben duygusal bakıyorum belki o yüzden siz yorumlayın sizce oluru olmayan bana zarar verebilecek biri midir? Kaçmalı mıyım hani bir süre taniyim desem onu yapamam çünkü bağlanıyorum hemen şimdiden aşık olmuşum da bitmiş gibi bir his vr içimde tabi bu içimdeki boşluktan da kaynaklı. Ağlayasım var cidden.

Ah be canim hep oyledir zaten sen bosluktayken biri sana ilgi gosterdi mi o mutlu ediyormus gibi gelir. emin ol oyle degil, insaniz bazi seyler agir basar haliyle bende esimde olan problemleri evlenmeden farketmistim ickisi vardi dini inanci azdi olsun duzelir ben onun yaninda mutluyum dedim ama aslinda ben onun yaninda mutlu degildim sadece içimdeki boşluğu onunla doldurmuşum evlendim 3 yil gecti 28 yasima geldim ve hickimsenin degismeyecegini öğrendim balik bastan kokar misali şimdi anamin evinde bekarlik gunlerimi yasiyorum.mutlu bir hayatim var 2 aydir mutlu olmak istiyorsan oncelikle kendini bu dusuncelerden kurtarman gerek

Tatlım kendini bu kadar sıkmamalısın bazen akışına bırakmak gerekir üzme tatlı tanını aşık ol merak etme bunlar güzel şeyler ne kötü durumda olan insanlar var bir bilsek

Tatlım kendini bu kadar sıkmamalısın bazen akışına bırakmak gerekir üzme tatlı tanını aşık ol merak etme bunlar güzel şeyler ne kötü durumda olan insanlar var bir bilsek

aşık ol yanlış birine sonra görürsün anyayı konyayı :)

Tabi ki suan senin suyuna gidicektir,seni etkilemeye calisio cunku. Sen onun icin yenibi heyecansin, boyle tecrubeli!!! Erkekler ozellikle kendi yaslari ilerledikce senin gibi gencecik kizlari tavlamaya calisirlar. O senden hevesini alana kadar olgun, anlayisli, ruh esin olur, sonrasinda o baska kizlara yelken acarken sen yikilan hayallerine aglarsin.
Bu isin oluru yok bence lutfen kendini bile bile atese atma, yol yakinken uzaklas bu adamdan

Ben de merak ediyorum. Acaba biz mi eksigiz?

Bu arada ne icin ilac aliyorsun?

Dün vedalaştık mesajla son kez yanıma geldi işyerine müşterim zaten kendisi sözde iş için geldi giderken tokalaşmadı. Sor du m vedaları sevmiyorum dedi. O ban adogruları söylemiş kandırmamış yalanlarla hatam bu oldu dedi. Üzüldüm baya ağladım evde. Sonra bugünde sana değşl hayalimdeki sana aşık olmuşum ben dedi. 2-3 günde nasıl olduysa artık bilemiyorum dogru mu. Durumuna da manidar bir söz yazmıs WhatsApp ta. Elimden geleni yaptım gibisinden. Ona inanmamam onu yaralamış. Biliyorum bende senin gibi mantıklı bulmuyorum bu ilişkiyi ama şu son 1 ay onu gördüğümden beri mutluydum içimde bir sevinç vardı. Kül oldu ( içimdeki boşluk birinin sevgisi ve ilgisiyle doluyor ( ben yine leyla ben yine avare boşlukta....

hiç üzülme ilerde ii ki böyle yapmışım diceksin. işte afilli laflarla seni etkilemeye çalışıo tam bi klişe, neymiş sana değil hayalindeki sana aşık olmuşmuş. biraz üzülürsün şimdi ama daha çok canın yanmadan çabuk atlatırsın ve mutlu olursun hiç merak etme. kendini mutlu edebilecek bi uğraş bul, bi insanın içindeki boşluğu sadece bi erkek doldurmaz unutma

Biliyorum canım ama ben uzun süredir boşluktayım. Ve hiç dolmuyor o boşluk az olsun kapanmıştı ama napim mantığım yetmiyordu. Birde şunu düşünüyorum gercekten istese uğraşırdı benim için yada peşimi bırakmaz. Ki bırakmasa da birşey değişmez o hala aynı kişi bende öle. Sanırım yaş olarak benden küçüksün yaşım 23 benim. Ve senin sevgilin var. Bu yaşlarda birinin sevgisi cidden önemliymiş..

Pardon ben başkasıyla karıştırmışım
Sürekli aklımda o aşık mı oldum yoksa diyorum..
bence aşk değil sığınma isteği. çok benzediğinizi seni anlıycaanı düşünüosun o yüzden bi yakınlık hissediosun sadece

bence aşk değil sığınma isteği. çok benzediğinizi seni anlıycaanı düşünüosun o yüzden bi yakınlık hissediosun sadece

büyük ihtimalle hatta şuan annmle babamın saçmalıkları huzursuzlukları yüzünden evlensem defolsam diyorum

sen benim kardeşim olsaydın "bir daha o adamla görüşürsen seni gebertirim der, güzellikle ya da zorla o adamı senden her şekilde uzaklaştırırdım
tabi seni tanımıyorum o yüzden sadece tavsiye verebilirim. şöyle ki; biz kadınlar ne kadar mükemmel bi görüntü ve ya sosyal statüde olsak da içimizde sadece bir erkeğin varlığıyla tamamlanabilecek bi boşlukla yaşıyoruz. bu boşluğu sadece dolsun da kim olursa olsun gibi bakarsak ömür boyu mutsuzluğa mahkum oluruz. şimdilerdeki o hapsolduğun mutsuzluk ne ki... olmayan bişeyden ötürü yaşadığın mutsuzluk var olan şeylerden ötürü olanlardan iyidir...
senin o bahsettiğin adamın elinden geçen çeşit çeşit hatun ona kadınların içini dışını altını üstünü öyle iyi tanıtmıştır ki sana nasıl yaklaşacağını seni nerden vuracağını çok iyi bilir. adam 35 yaşında. tecrübesi sayesinde seni kendine bağlayacak en az 50 metodu vardır. şükür ki kapılmamışsın. çok dikkat et. seni manüple etmesine müsade etme. doğruların neyse, bu yaşına kadar hamurun neyse ondan vazgeçme. onu kalıbına sokmaya da çalışma. yağ gibi girer sonra içinde sertleşir kırar. ben de o yaştayken 36 yaşında bi adamla evlenmek üzereydim rabbim yardım etti de son anda döndüm. az çok anlıyorum seni. henüz 23 sün gözünü seveyim daha yeni bi birey oluyorsun. senin karakterine bu kadar uzak bi insana sırf ilgisi hoşuna gidiyor diye müdaana etme. çok mu klasik olur "karşına neleri çıkacak" desem? ama öyle... şimdi ben 23 yaşında bekar olsam bütün erkeklere mavi boncuk dağıtır ama hiç birine de pas vermezdim :)) erkekler çok basit ve alçak bunu unutma. hele ki o kaşar adam yanına yaklaşamayacak kadar kirli...yaşadığı onca şey bence "aman erkek için çok normal" DEĞİL!
duygusal boşluğun ilerde pişman olacağın kararlar vermene sebep olmasın. sabret, dua et... ilaca yeni mi başladın bilmiyorum onun da olumlu etkisi olmalı mutlaka. eğer işe yaramadığını düşünüyorsan bi psikiyatra görünüp değiştir...
ailevi sebepler de evlenmeye itmesin asla... düşünsene zaten 23 yıl mutlu ailen olmamış önündeki belki 53 yıl da mı mutsuz olacaksın? İnan "hep seni beklemişim meğer" diyeceğin biri çıkacak karşına. sen arama ama... bak züleyha rüyasında gördüğünü karşısına ilk çıkan adam sandı da evlendi. Oysa O Yusuf'tu yıllar sonra anladı...
Neyse hayat güzel kuşlar ötüyor:) Aç biraz temiz hava al. Biraz yalnız kal müzik dinle. hobi edin. hayal kur. resim kursuna yazıl. sosyalleş. kitap oku. seyahat et. imdb ilk 50 filmleri izle... en önemlisi dua et ve kendine oku olur mu?
inan şu duruma el atabilsem seni o sadece ağzı laf yapan boş beleş adamın pençesinden almak isterdim. keşke ben de herşeyin başladığı yaşta, 23 te olsaydım ama 30 um bi çocuğum ortalama bi evliliğim var

Bu yaşta olmaya özenme bence en kritik dönemler bunalım ve bocalamak geçiyor tabi.herkes benim gibi değil o ayrı kimisi vur patlasın çal oynasın.. Sence bu adam bu kadar kötü müdür? Hani hep kötüyü düşünüyoruz ya geçmişinde çok kadın olabilir ama suan bana asık olamaz mı bu imkansız mı? Gercekten bana deger veremez mi ne bilim neden hemen elimizin tersiyle itiyoruz.? Biliyorum çok şey yaşamış etmiş ama 35 yaşında hayatında kadın olmamış birini beklemiyorum ki zaten.. 4 senelik ilişkisi olmuş mesela nişanlanmışlar ama olmamış ayrılmışlar bitmiş.. Birde bu kişi çok şiir yazmış biri bir sitede profili var okudum hepsini aşk üzerine hayat üzerine hani duyguları olmayan bir piç gibi de değil. Çözemiyorum. Zaten konuşmayı kestik ama fotoğrafını gördükçe WhatsApp ta üzülüyorum. İş gereği şu sıra iş hakkında yazısıyoruz sadece.

Çok yalnızım kimseye güvenmiyorum ne anne ne baba ne kardeş ben ruh gibi gezerken herkes hayatına devam ediyordu benim içimde fırtınalar koparken yanımda bir arkadasım vardı sadece o da kendi de zor durumdaydı ondan mı yoksa gercekten beni sevdiğinden mi bilmiyorum. Sevgiyi karşı cinste arıyorum uzun yıllar yalnız olabildim ama artık istediğim gibi biri cıkmadıkca asileşiyorum kaldıramıyorum ruhuma iyi gelen biri olsun artık istiyorum (((((

bak kendi ağzınla söylüsosun anne babamın saçmalıkları yüzünden çekip gitmek istiorum die, aynı şeyleri ilerde sen de yaşama die uyarıoruz biz de seni.
bi de bi yerde demişssin ya önceden çok kadın olmuş die bana aşık olamaz mı, hiç kimse olmamış olmasını beklemiorum zaten die. bu adamın geçmişinde normal sayılabilecek kadın yok ki tatlım, tabi ki geçmişte bişeyler yaşamış olabilir insan ama bu kadarı da biraz fazla diil mi sence de?! hem biz sana seni sevmemiştir diemeyiz bilemeyiz belki de sevmiştir ama ben şahsen böyle bir adamın seni mutlu edebileceğine inanmıorum diorum. bu adam severek mutlu edip mutlu olabilio olsaydı bu yaşında sayısız kadınla bu kadar çok çeşit ilişki geçirmiş olmazdı. olay çok açık aslında ama biz ne dersek dielim sen ikna olmuosun, sürekli içinde onu ii görme, aklama çabası var. işin çok zor. umarım gerçekleri pişman olmadan önce görebilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…