Mutsuzlugumu bebegim hisseder mi ?

Limonkizz

Bazen keşke dersin, ne yazikki keşke....
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
111
155
18
Mrb cok mutsuzum hic bisey istedigim gibi olmuyor hep bi problem para sikintisi esim benimle ilgilenmiyor cevremdekiler mutlu hamile oldugum halde esim hic sormaz iyimisin yorgunmusun ne bileyim mutsuzum ve hep aglamakliyim bebegim hissedermi bunlari ama elimde degil esimi seviyorum ama artik onunla konusasim bile gelmiyo cunku bunlari ona soyleyince bagiriyo cagiriyo beni haksiz duruma dusuruyo artik kahrettim icime atiyorum sadece bebegimi dusunmek istiyorum ama elimde olmadan hormonlardan sanirim cok mutsuzum

Gebelik psikolojisi olabilir mi bunlar?
Kendinizi üzmeyin. .

Siz ne hissederseniz bebek onu hisseder. Söylemesi kolay biliyorum ama lütfen duygularınızı kontrol etmeye çalışın. Allah yardımcınız olsun.

Siz ne hissederseniz bebek onu hisseder. Söylemesi kolay biliyorum ama lütfen duygularınızı kontrol etmeye çalışın. Allah yardımcınız olsun.
Tesekkur ederim ama elimde degil herşeyi takiyorum kafama

Çok haklısınız. Elbette bazen insanların dışında oluyor her şey. Şu anda öyle bir durumum yok ama ciddi sıkıntılar geçirdiğim uzun dönemler oldu. Hep kendi kendime telkinle iyi hissetmeye çalıştım ve üstesinden geldim. İnsana kendinden başka kimse yardım edemiyor. Biliyorum öyle zor ki. Belki bu sözleri okumak bile sinir bozucu. Tamamen geçmese de belki stresinizi azaltmayı başabilirsiniz.

Bebekler herşeyi hisseder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…