- 20 Aralık 2015
- 1.080
- 857
- 53
Hayatımda elle tutulur hiç bi taraf yok yaşım 25 oldu ama ben hata üstüne hata , yanlış insanlar vs vs hep böyle gittiŞimdi olamazmışsın gibi geliyor ama öyle değil gerçekten bi bakmışsın benim gibi 34 olmuşsun üzülerek geçirme zamanını
Evet herşeyi hakediyorum doğruAyrilmakla hakli dedigine gore yalniz kalmayi hakediyosun demektir yanlis miyim? Buraya her dk yazsan da acın hafiflemicek ondan yana tum umutlarini öldür hafifle ve zamana birak emin ol gecicek
Evet herşeyi hakediyorum doğru
Çok teşekkür ederim içten güzel sözlerin içinShanna seni şu facebook muhabbetinde gördüm şikayet ederken. Nasıl güzelsin belli değil. Çokta gençmişsin, yaşıtız yani. Yaşadıklarının derinliğinide ağırlığınıda bilemem muhakkak çok fazladır bu noktaya geldiğine göre. Ama o güzelliğini o gençliğini böyle karamsarlıklarla heba etmemen için sana dua edicem :)
Haklısınız onca yıllık evlilikler bitiyor tabi kiBiraz klişe ama, insanların 15-20 yıllık evlilikleri ve ortada çocuklarıyla korkunç bitişleri oluyor.. Her biten evlilik yada ilişki de suçlu hep tek tarafmı oluyor?
Üzülmeyin, hakkınızda hayırlısı olsun.. Zaten sallantılıysa denememeye çalışın bir daha.. Belki alışkanlıktır, biter.. Çünkü bazı evlilik ve birliktelikte çiftlerin durumu rutine bindiğinden hatalara meyilli hale gelir ilişkiler..
Çalışmıyorum evet çalışsam belki iyi gelir dediğin gibiTamamen bitmişse hiç bişey yapma aşkı meşki salla uzun süre, çalışıyorsan çalışmaya ver kendini bırak aşk bulsun seni dinlendir kendini
Rica ederim.. Umarım şu suçluluk duygusundan çabuk çıkarsınız, çünkü suçluluk duygusu tiroit ve guatr hastalıklarının psikolojik sebepleridir.. Yani durduk yerde hasta etmeyin kendinizi.. Hakkınızda hayırlısı inşallah..Haklısınız onca yıllık evlilikler bitiyor tabi ki
Aslında benim kızgınlığım en çokta kendime kimseye kızmıyorum , kızamam zaten
Yorumunuz için teşekkür ederim
Merak ettm :)Çok teşekkür ederim içten güzel sözlerin için
Keşke bahtım güzel olsaymış ama işte
Gerçekten ağır şeyler tabi diyorum ya bende de hatalar var
Evet o yaşlarda başladı birlikte büyüdük resmen .Ayrılık sebebinizi bilemem ama sunu söyleyebilirim, kucuk yasta baslayıp devam eden iliskiler demek,bu iki insanın gelisme cağınıda birlikte yasayıp görmeleri sebebiyle birbirlerinin bir cok hatasınada sahit olması demek.O yüzden sebep her ne olursa olsun bu sizi kötü biri yapmaz. Yanlış biri de yapmaz. Cunku herkes seneler gectikce zamanla bazı hatalar yapıyor.Bir iliskiniz olsada olmasada. Fakat ortada bir kayıp yokken yaptığın hatalar yüzünden kaybettiğinbirsey olmadığı için kendini sorgulamazken, eğer bir iliski varsa o zaman sürekli yaptıklarını sorgularsın ve sucluluk psikolojisini üzerinden atamazsın.Bu yüzden kendine hic yüklenme.Eğer bir iliskin olmasaydı simdidüşündüğün gibi düşünmezdin. Hatalar yapmadan büyümek ne mümkün? 16 yaşında başlamış ilişkiniz yanılmıyorsam. 16dan 25e kadar bir cok kez davranıs tarzın bakıs acın dahi değişmiştir.Sırf iliskin olduğundan hic hata yapmadan büyümen imkansızdı. Ve tabiki hayatın normale dönücek.Öyle olmasa hersey zamanla geride kalmasa yeni güzel seyler yasanmaya baslamasa zaten bbu dünya yasanmaz biyer olurdu.
Neyi merak ettin anlamadımMerak ettm :)
Zaten bu gidişle ölürsem üzüntüden kederden ölücem .Rica ederim.. Umarım şu suçluluk duygusundan çabuk çıkarsınız, çünkü suçluluk duygusu tiroit ve guatr hastalıklarının psikolojik sebepleridir.. Yani durduk yerde hasta etmeyin kendinizi.. Hakkınızda hayırlısı inşallah..
Facebook profilini .biri guzel diye yazmisyaShannaost: 44474581 .!.:Neyi merak ettin anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?