Mutsuzluğun dibine vurmak böyle bir şeymiş..

Ayrilmakla hakli dedigine gore yalniz kalmayi hakediyosun demektir yanlis miyim? Buraya her dk yazsan da acın hafiflemicek ondan yana tum umutlarini öldür hafifle ve zamana birak emin ol gecicek

Şimdi olamazmışsın gibi geliyor ama öyle değil gerçekten bi bakmışsın benim gibi 34 olmuşsun üzülerek geçirme zamanını
Hayatımda elle tutulur hiç bi taraf yok yaşım 25 oldu ama ben hata üstüne hata , yanlış insanlar vs vs hep böyle gitti
Hayat geçiyor tabi umarım senin gibi derim bi gün bende

Ayrilmakla hakli dedigine gore yalniz kalmayi hakediyosun demektir yanlis miyim? Buraya her dk yazsan da acın hafiflemicek ondan yana tum umutlarini öldür hafifle ve zamana birak emin ol gecicek
Evet herşeyi hakediyorum doğru

Shanna seni şu facebook muhabbetinde gördüm şikayet ederken. Nasıl güzelsin belli değil. Çokta gençmişsin, yaşıtız yani. Yaşadıklarının derinliğinide ağırlığınıda bilemem muhakkak çok fazladır bu noktaya geldiğine göre. Ama o güzelliğini o gençliğini böyle karamsarlıklarla heba etmemen için sana dua edicem :)

Biraz klişe ama, insanların 15-20 yıllık evlilikleri ve ortada çocuklarıyla korkunç bitişleri oluyor.. Her biten evlilik yada ilişki de suçlu hep tek tarafmı oluyor?
Üzülmeyin, hakkınızda hayırlısı olsun.. Zaten sallantılıysa denememeye çalışın bir daha.. Belki alışkanlıktır, biter.. Çünkü bazı evlilik ve birliktelikte çiftlerin durumu rutine bindiğinden hatalara meyilli hale gelir ilişkiler..

Hani mutsuzum diyorsun ya,

'Günde 5 vakit kitap okursan dünyayı cennete çevirebiliriz' demişsin. Kitap oku o zaman cennette mutlu mesut yaşa

Şaka saka. Umarım bir an evvel mutlu olursun. Ne diyim.

Çok teşekkür ederim içten güzel sözlerin için
Keşke bahtım güzel olsaymış ama işte
Gerçekten ağır şeyler tabi diyorum ya bende de hatalar var

Tamamen bitmişse hiç bişey yapma aşkı meşki salla uzun süre, çalışıyorsan çalışmaya ver kendini bırak aşk bulsun seni dinlendir kendini

Ya insan bi sure sonra alisiyo .ve şöylebisey var bi insan ddoğuştansŞanslıysa bu hep devam eder.ama değilse hiç bi şekilde o şans ona gülmüyor.

birak kim ne derse desin hatalarini anlat ki yuk olmaktan ciksin bizde tavsiye verelim senin cevaplarina gore saniyorum ki sen adami aldattin bir kez

Haklısınız onca yıllık evlilikler bitiyor tabi ki
Aslında benim kızgınlığım en çokta kendime kimseye kızmıyorum , kızamam zaten
Yorumunuz için teşekkür ederim

Ayrılık sebebinizi bilemem ama sunu söyleyebilirim, kucuk yasta baslayıp devam eden iliskiler demek,bu iki insanın gelisme cağınıda birlikte yasayıp görmeleri sebebiyle birbirlerinin bir cok hatasınada sahit olması demek.O yüzden sebep her ne olursa olsun bu sizi kötü biri yapmaz. Yanlış biri de yapmaz. Cunku herkes seneler gectikce zamanla bazı hatalar yapıyor.Bir iliskiniz olsada olmasada. Fakat ortada bir kayıp yokken yaptığın hatalar yüzünden kaybettiğinbirsey olmadığı için kendini sorgulamazken, eğer bir iliski varsa o zaman sürekli yaptıklarını sorgularsın ve sucluluk psikolojisini üzerinden atamazsın.Bu yüzden kendine hic yüklenme.Eğer bir iliskin olmasaydı simdidüşündüğün gibi düşünmezdin. Hatalar yapmadan büyümek ne mümkün? 16 yaşında başlamış ilişkiniz yanılmıyorsam. 16dan 25e kadar bir cok kez davranıs tarzın bakıs acın dahi değişmiştir.Sırf iliskin olduğundan hic hata yapmadan büyümen imkansızdı. Ve tabiki hayatın normale dönücek.Öyle olmasa hersey zamanla geride kalmasa yeni güzel seyler yasanmaya baslamasa zaten bbu dünya yasanmaz biyer olurdu.

Tamamen bitmişse hiç bişey yapma aşkı meşki salla uzun süre, çalışıyorsan çalışmaya ver kendini bırak aşk bulsun seni dinlendir kendini
Çalışmıyorum evet çalışsam belki iyi gelir dediğin gibi

Haklısınız onca yıllık evlilikler bitiyor tabi ki
Aslında benim kızgınlığım en çokta kendime kimseye kızmıyorum , kızamam zaten
Yorumunuz için teşekkür ederim
Rica ederim.. Umarım şu suçluluk duygusundan çabuk çıkarsınız, çünkü suçluluk duygusu tiroit ve guatr hastalıklarının psikolojik sebepleridir.. Yani durduk yerde hasta etmeyin kendinizi.. Hakkınızda hayırlısı inşallah..

Evet o yaşlarda başladı birlikte büyüdük resmen .
Hataalar olabiliyor mutlaka ama benim hatalarım fazla oldu özellikle son 2 yılda
Farkındayım ve artık asla yapmam ama elimden bişey gelmiyo artık

Zaten bu gidişle ölürsem üzüntüden kederden ölücem .
Suçluluk duygusu hatalar yenilen kazıklar bunların hepsini atlatırım umarım
Çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…