Mutsuzluğun dibine vurmak böyle bir şeymiş..

Facebook profilini .biri guzel diye yazmisya
Fotoğraflarım var kulüpte canım . Öyle çok güzel değilim arkadaş kalbinin güzelliğinden yazmış öyle . Diyorum ya güzllik önemli değil zaten bahtım güzel olsaydı keşke

[na, post: 44474599, member: 445854"]Fotoğraflarım var kulüpte canım . Öyle çok güzel değilim arkadaş kalbinin güzelliğinden yazmış öyle . Diyorum ya güzllik önemli değil zaten bahtım güzel olsaydı keşke[/QUOTE]
Guzelmissin :) bende bu dediğin lafı günde 50 kez kullaniyorum: ama baht güzel olmuyo işte :))

Guzelmissin :) bende bu dediğin lafı günde 50 kez kullaniyorum: ama baht güzel olmuyo işte :))[/QUOTE]
Teşekkür eederim . Evet doğru hani insan zaten dört dörtlük bi hayat beklemiyor da sürekli mutsuzluk olunca bu noktaya gelebiliyor

Guzelmissin :) bende bu dediğin lafı günde 50 kez kullaniyorum: ama baht güzel olmuyo işte :))
Teşekkür eederim . Evet doğru hani insan zaten dört dörtlük bi hayat beklemiyor da sürekli mutsuzluk olunca bu noktaya gelebiliyor[/QUOTE]
Ben alistim ya :) hatta bazen guluyorum aglicahim yerde o derece aliskinim.hayat hiç bi yerden gulmediki:) e tabı doğal olarak bende bo çok hata yaptım anlık mutluluklardi .şimdi bakıyorum da o anlık mutluluklar beni bitirmiş. Günahkar, duygusuz , bi insan okup cikmisim. Sendede oyle olmustur sanirim:)

Teşekkür eederim . Evet doğru hani insan zaten dört dörtlük bi hayat beklemiyor da sürekli mutsuzluk olunca bu noktaya gelebiliyor
Ben alistim ya :) hatta bazen guluyorum aglicahim yerde o derece aliskinim.hayat hiç bi yerden gulmediki:) e tabı doğal olarak bende bo çok hata yaptım anlık mutluluklardi .şimdi bakıyorum da o anlık mutluluklar beni bitirmiş. Günahkar, duygusuz , bi insan okup cikmisim. Sendede oyle olmustur sanirim:)[/QUOTE]
Evt beni de o hatalar bitirdi gerçekten . Çok pişmanım ama geri dönüşü yok ki sadece bundan sonra kendime çeki düzen verebilirim geçmiş için yapabileceğim hiç bi şey yok ki

[E="Shanna, post: 44474630, member: 445854"]Ben alistim ya :) hatta bazen guluyorum aglicahim yerde o derece aliskinim.hayat hiç bi yerden gulmediki:) e tabı doğal olarak bende bo çok hata yaptım anlık mutluluklardi .şimdi bakıyorum da o anlık mutluluklar beni bitirmiş. Günahkar, duygusuz , bi insan okup cikmisim. Sendede oyle olmustur sanirim:)[/QUOTE]
Evt beni de o hatalar bitirdi gerçekten . Çok pişmanım ama geri dönüşü yok ki sadece bundan sonra kendime çeki düzen verebilirim geçmiş için yapabileceğim hiç bi şey yok ki [/QUOTE]
İste bende oyle dusundum bundan sonra kebdime ceki duzen veriyim dedim.ama gecmis hic bi zaman pesimi birakmadi. Hep onumdeydi .ve bi gram ilerleyemedim:)))

Ayrılık acısı yaşadığın sıra çalışmıyor olmak güzel.Bak güzel birşey varmış hayatında.Ben ağlayarak bir taraftan iş yapıyordum.Sırf o yüzden o ayrılık günlerim( aylarım yıllarım )iş hayatımı da heba etti.Ve etrafa kötü lanse oldum.Korunaksız kaldım kendi derdimden.
Ailenle aran iyi mi?Bak o çok şeydir.Yaşın genç.Güzelsin.Kimler kimler olur..Hemen bir hobi kursu bul..Bir arkadaşınla çık dolaş.Kitap oku.Sonra da iş ararsın..
Bir de maneviyatı(ve Allah'ı) bırakma...Bir ogüç var en dibe düştümüzde.Dua et daha güzel şeyler için.

Son düzenleme:
şubat 2013te 2 buçuk senelik sevgilin varken mayıs 2013te 8 yıllık demişsin 2014 konunda 4 yıllık bu sene de 9 yıllık olduğunu söylemişsin

sanırım ilişkinin uzunluğuyla kopamama arasında bi bağlantı kurmuşsun bazı şeylere kendini inandırma belki 1 belki 4 belki 9
belki senin gözünde 9 yıl olmasını istiyosundur ne kadar sene o kadar sevgi o kadar bağlılık diye düşünmüşsündür

iyi olmaya ilk önce bir şeyleri büyütmemekle başla bazı şeyleri olduğu gibi kabul et

anlatılmayacak kadar büyük hata dediğin herhalde aldatma filan dersimi aldım diyosun o zaman denecek bi şey yok

insan olmanın kuralı hata yapmak zaten

yapmışsın pişmansın ama bu duygularınla hayatını şekillendirme emin ol çevrende gördüğün birsürü mutlu insan geceleri yatağa girince ağlıyor

sadece sen mutsuzsun değilsin bunun farkına var kendini soyutlama

ilgilenecek şeyler bul kendine

uyanıkken sürekli bir şeyler yap kendini zorla ya kitap oku ya film izle ya okula gidiyosan ders çalış

kafan sürekli meşgul olsun

tabi bunlar doğru mu bilmiyorum ben senin gibi hissettiğim zamanlarda hep öyle yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…