Dersimi aldım evet ama o almadığımı düşünüyorbi ilişkinin bitmesi dünyanın sonu değil. hatalar olmuşsa ders çıkarılır. hayat devam ediyo!
çok mu önemli onun ne düşündüğü. hem ayrılmışsınız hem de ders mi verecekmiş beyefendi?Dersimi aldım evet ama o almadığımı düşünüyor
Hayat devam ediyor evet aama benim için hiç güzel olarak devam etmiyor ki..
Yok ayrılırken söylediği son sözler bu olduçok mu önemli onun ne düşündüğü. hem ayrılmışsınız hem de ders mi verecekmiş beyefendi?
çocuk yaşta başlamış zaten ilişki.. tecrübeler yaşanmış. at kafandan.Yok ayrılırken söylediği son sözler bu oldu
Sebeplerini açıklamak istemiyorum ama haklı olduğunu bil
9 yıldır birlikteydik çok ağır geldi bu bana..
Teşekkür ederim haklısınZamanla kendin icin yasamayi ogren emin ol duzelecek once sen cunku sen degerlisin bunu aklindan hic cikarma
Canim insanlar ben oyle seyler yasadimki kimler kimler ihanet etti dustum senin gibi sabahlara kadar agladim yediremedim ofkelendim ama degismiyo insanlar boylr seni hatalarinlada sevmeyen insanlarla zaten birlikte olma onune bakTeşekkür ederim haklısın
En çok kendime kızıyorum ben nasıl hatalar yapabildim
Herkese güvendim inandım ama herkes beni bataklığa itti resmen..
Bilmiyorum yani benim hatalarım küçük şeyler değil ki ..Canim insanlar ben oyle seyler yasadimki kimler kimler ihanet etti dustum senin gibi sabahlara kadar agladim yediremedim ofkelendim ama degismiyo insanlar boylr seni hatalarinlada sevmeyen insanlarla zaten birlikte olma onune bak
Çok iyi geldi yazdıkların gerçektenBen varım canım 2 sefer intiharı denemiş bi insan olarak şimdi çok huzurlu mutluyum şükür ve ozamanlar için çok pişmanım hayat okadar kısaki değmez üzülmeye kendini yıpratmaya.
Artık kolay kolay ne bişeye kızıyorum nede üzüyorum kendimi tabi hayatımın iyi olmasının eşimin etkisi büyük merak etme her gecenin sabahı var
Şimdi olamazmışsın gibi geliyor ama öyle değil gerçekten bi bakmışsın benim gibi 34 olmuşsun üzülerek geçirme zamanınıÇok iyi geldi yazdıkların gerçekten
İntiharı bende denedim bi kaç kez keşke ölseydim de o hataları yapmasaydım diyorum şimdi .
Bende çok mutlu olurum bi gün belki dmi
Derdini bize tam anlatiesan daha iyi yardimci olabilir iz aslindaBilmiyorum yani benim hatalarım küçük şeyler değil ki ..
Ama ben değişmiştim artık tamamen birbirimizi seviyoduk hayallerimiz vardı
Daha dün akşam herşey o kadar mükemmeldi ki..
Canım bu sefer sanmıyorum engelledi her yerden beni ve çok ciddi gitti artık yoluma bakıyorum sende öyle yap falan dediÜzüldüm shanna, belki barışırsınız ya
Neymiş bu kadar dönülmez olanCanım bu sefer sanmıyorum engelledi her yerden beni ve çok ciddi gitti artık yoluma bakıyorum sende öyle yap falan dedi
Zaten barışsak bile bazı sorunları aşamıyoruz diyorum ya haklı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?