slm cnm ay valla eşinn negatıflıgı varya benım bıle ıçımı baydı ALLAH sabır versın tatlım sana bence üstüne düşme hal ve tavvrını degıştir sende ona bende mutsuzum de bakalım ne yapack ? sanırım sızın gecmışınızden gelen kapanmayan içinde birşeyler var konuyu biraz daha açarsanız belkı yardımcı olabiliriz genelde erkekler böle özel günleri pek bılmezler sevgılıler günü,d.günü. v.s ama evlılık yıl dönümüde başka birşey cnm bence bılmelı tavrını koy sende o gün baktı nkı sana hiç bir süprizi yok bikaç gün yanında durma anlasın üstüne düşme kısaca
" ona kısa msj attım, buna memnun oldum diye, bunun üzerine kendisi o günün birşey anlam ifade etmediğini yazdı. " tecrübeli değilim yaşımda öle büyük değil ama bu kurduğunuz cümöle üzerine sanırım eşiniz bu evliliği götüremiyor ve size her fırsatta pişkolojik baskı yapıyor. galiba ilk adımı atmak istemiyor sizin bu evlilik için pes etmenizi bekliyor.
Sizce eşiniz nasıl bir kadınla evli olsaydı ona böyle davranmazdı?
Nasıl "mutlu" olurdu yani?
arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. şimdi birden değişti. o gün sabahı bana yine soğuk davranıyordu. neyse işe geldim, işte beni bir konu hakkında aradı bende ona bu teklifi yaptım bu hafta sonu değilde gelecek hafta sonu memlekete gidebiliriz eğer istersen. tabi bu hemen atlamadı bakalım durumlara dedi.
geçen pazar günü çünkü bu hafta sonu için gidellimmi diye sormuştu. bende bu cumartesi planımız var unuttunmu, ne zamandır bu c-tesini bekliyordum dedim. haa doğru dedi.
zaten tartışmada da bu cumartesi ben biryere gitmem seninle hiç biryere gitmem ben mutsuzum, seninle bakkala dahi gitmem demişti.
yani düşünüyorum, acaba annesine gitmek için mi bukadar tantana. anlamıyorum, deseya açıkca pazar günü dediği gibi,
anneme gidelimmi memelekete diye. benim zaten anlamadığım şu: bana tartışmalarda hep şunu derdi, bir hafta sonu oturduğumu hiç anlamıyorum derdi.
eee ozaman be adam: mağdem hafta sonları hep dışarı çıkmak istemiyorsun, evde dinlenmek istiyorsun, ozaman memleketi nerden çıkarıyorsun öyle değilmi arkadaşlar??
ona söyleyeceğim zaten sakince, benim anlamadığım hafta sonları evde olmamaktan şikayetçisin, peki memlekete gitmek nerden çıktı diye soracağım?
eğer anneni yine özlediysen bu 3 ayın içerisinde, ozaman otobüse atla git istersen diyeceğim.
şimdi oraya gideriz arkadaşlar, sonra yanımda tutturur, anne senide götürelim der. neme lazım.
Allah yardımcın olsun canım...arkadaşım sana soruyorum. sende evlisin sanırım. tamam annesi yanlız kalıyor, eşi vefaat etmiş. fakat kaldığı şehirde görümcem kalıyor zaten. diğer görümcem başka şehirde onlarda ama memlekette işleri düşünce giderler ziyaretine. tamam ben bize gelmesin demiyorum. Fakat ona ziyarete gittiğimizde, gitmeden önce bana bi çıtlatsın.
desin ki, hayatım anneme bi soriğim olmazsa annemi de alır biraz bizde ağırlarız olurmu. bir işlerin varmı? gibilerinden bir gönlümü okşasın. başka hiç birşey istemiyorum.
bunu biz aynı semtteyken yaptı bir kez. bunun üzerine yanlış anlaşıldım. ben hiç kimseyi evimde istemiyormuşum oldu?
sence benim bu düşündüğün yanlış mıdır? insan önceden hanımına çıtlatmazmı? bak bizde kalabilir, ona göre hazırlığını yap diye_????
şimdi şunu düşünür oldum, hafta sonuna gider geliriz dedi, annesine bu teklifide yaptı diyelim, ozaman ben niye gidiyorum ki?
bağri annesi gelene kadar bende hazırlıklarımı yapar, hafta sonu dinlenirim yani öyle değilmi??
eşime bunu nasıl söylemem gerekir? sence nasıl eşimin annesini getirip getirmeyeceği konusunda, buna bir açıklık getirebillirim?
arkadaşım sana soruyorum. sende evlisin sanırım. tamam annesi yanlız kalıyor, eşi vefaat etmiş. fakat kaldığı şehirde görümcem kalıyor zaten. diğer görümcem başka şehirde onlarda ama memlekette işleri düşünce giderler ziyaretine. tamam ben bize gelmesin demiyorum. Fakat ona ziyarete gittiğimizde, gitmeden önce bana bi çıtlatsın.
desin ki, hayatım anneme bi soriğim olmazsa annemi de alır biraz bizde ağırlarız olurmu. bir işlerin varmı? gibilerinden bir gönlümü okşasın. başka hiç birşey istemiyorum.
bunu biz aynı semtteyken yaptı bir kez. bunun üzerine yanlış anlaşıldım. ben hiç kimseyi evimde istemiyormuşum oldu?
sence benim bu düşündüğün yanlış mıdır? insan önceden hanımına çıtlatmazmı? bak bizde kalabilir, ona göre hazırlığını yap diye_????
şimdi şunu düşünür oldum, hafta sonuna gider geliriz dedi, annesine bu teklifide yaptı diyelim, ozaman ben niye gidiyorum ki?
bağri annesi gelene kadar bende hazırlıklarımı yapar, hafta sonu dinlenirim yani öyle değilmi??
eşime bunu nasıl söylemem gerekir? sence nasıl eşimin annesini getirip getirmeyeceği konusunda, buna bir açıklık getirebillirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?