- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Evet iyi degil fakat aileme göre arkadaslarima göre cok iyi niye mutsuz musum senden daha kotuleri varmış niye kotu olanlara bakmiyormusum ya bakinca benim mutsuzlugum gececek mi de sanki bir türlu beni anlamiyorlarKocan iyi biri degil o yuzden mutsuzsun.
Zor degil benim icin biliyorum ama kimseye de kıyıp kacip gidemiyorum keske dedigim gibi ailem yada eşim beni hergun dovse hayati zehir etse evlatliktan red etse o zaman anca giderim diger türlu kimseyi hice sayip gidememBu kadar mutsuzsan boşan kimsenin bilmediği ve sana ulaşamayacağı bir yere taşın o zaman.
Çok zor değil.
Bu dunyada herkes iyi olunca dövüyor bir ayda mesela haftada dövenleri düşün diyorlar haftada dövüyor hergun dovenleri düşün diyorlar anlayacagin bu dunyada herkes melek bir ben kotuyum nazliyim kiymet bilmeyenim simarigim ne varmis halimde yedigim onumde yemedigim arkamda istedigimi aliyormusum soyle de böyle de bitmek bilmiyorah samire ben sana bayağı üzülüyorum. konuların hep aynı seyirde. bide kocanın iyi olmadığını biz biliyoruz konularından. iyi olsa böyle olmazdın
yok samire senin kocan iyi değil. bak biz söylüyoruz. ya bu ülkede erkek aldatsa bile erkeği kaptırma bırakma diyen insanlar var. sen onlara takılma. mutsuzsun. bu mutsuzluğuna kendin çare bulacaksın. başkası he he dayan şımarık seni der geçerBu dunyada herkes iyi olunca dövüyor bir ayda mesela haftada dövenleri düşün diyorlar haftada dövüyor hergun dovenleri düşün diyorlar anlayacagin bu dunyada herkes melek bir ben kotuyum nazliyim kiymet bilmeyenim simarigim ne varmis halimde yedigim onumde yemedigim arkamda istedigimi aliyormusum soyle de böyle de bitmek bilmiyor
Çare bulamıyorum inanki elimi açıp Allahim beni bu adamdan kurtar diye bile dua edemiyorumyok samire senin kocan iyi değil. bak biz söylüyoruz. ya bu ülkede erkek aldatsa bile erkeği kaptırma bırakma diyen insanlar var. sen onlara takılma. mutsuzsun. bu mutsuzluğuna kendin çare bulacaksın. başkası he he dayan şımarık seni der geçer
Keske bosana bilsem ben artık hayallerde bile düşünemiyorum bosanmayi ya onlar ölecek önümdeki engeller kalkacak diyorum öyle hayalim gerceklesecek yada ben öleceğim baska çıkar yol bulamiyorumSen kimseye derdini beğendirmek zorunda değilsin ki,kocan dünya iyisi olup gene de ama sevmiyorum diyip boşanabilirsin yani kime ne
Keske bosana bilsem ben artık hayallerde bile düşünemiyorum bosanmayi ya onlar ölecek önümdeki engeller kalkacak diyorum öyle hayalim gerceklesecek yada ben öleceğim baska çıkar yol bulamiyorum
Tabi herkesin farkli sıkıntıları vardir fakat ben bunlarin hic birisi istemiyorum benim bu aralar aklim fikrim ya onlar yok olsun yada ben yok oluyum bu hayatta mutlu olamayacagim Hicbir zamanBaskalarinin mutsuzluguna bakip mutlu olamazsin. Onu gec.
Gunumuz sartlarinda mutlu olmak gercekten lux. Herkesin degisik sikintilari var. Bunu haline sukret diye soylemiyorum.
Yani monoton bir mutsuzluk dolasiyor etrafta. Sen de herkes gibi siradan birisin.
... ama durumunu hafifletecek seyler bulabilirsin. Bu bir film olur, disarida arkadasinla kahve icmek olur, spor salonuna yazilmak olur, resim kursuna yazilmak olur, bir kisisel gelisim makalesi olur vs vs...
Tanidigim kim varsa ailem kocamOnlar kim
Tabi herkesin farkli sıkıntıları vardir fakat ben bunlarin hic birisi istemiyorum benim bu aralar aklim fikrim ya onlar yok olsun yada ben yok oluyum bu hayatta mutlu olamayacagim Hicbir zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?