Mutsuzluk tum benligimi sardı

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
133
Bu aralar o kadar duygusal çöküş yasiyorum ki artik dayanacak gücüm kalmadi ne yazacagimi bile bilmiyorum ama Mutsuzum hem de cok mutlu olmam imkansiz gibi birsey artik benim icin ne hayallerim kaldu nede umutlarim dogru düzgün iyi güzel anılar bile dusunemiyorum aklima gelmiyor
En cok istediğim şey kimsesiz bir hayat ne anne ne baba ne koca hic birşey istemiyorum belki kızacak siniz bana benim ailem olsaydi da baska birsey istemezdim diye herkesin imtihani farkli iste küçüklük ten bu yana hep annemle babamin arasinda kaldim guya cok iyi baba cok iyi anne oldular başımız da durarak birisi dedi ben sizin şiddet gördüm birisi dedi ben sizin icin katlandim bunca şeye keske ikinizden birisi cekip gitseydi de yada bize kötü davransaydiniz da sizleri silip gitseydim belki mutlu olurdum o zaman
Kocaya gelince dunyanin en iyi eşi olsun en iyi babasi olsun mutlu olamiyorum istemiyorum kimseyi hayatim da istemiyorum aileme desem Mutsuzum diye ne var sukret nice kocalar var esini aldatıyor dövüyor evine bakmıyor ickisi var kumari var diyerek beni susturuyorlar arkadaslarima anlatsam yine öyle sen benim cektiklerimi gorsen haline sevinirsin diye illa mutsuz olmak icin olmem mi gerekiyor ölüyum o zaman belki anlarlar ne kadar mutsuz oldugumu mutlu rolu yapmaktan yoruldum burnumun diregi her saniye sizlarken yüzüm hep gülüyor iyi misin deseler iyiyim Mutlu musun deseler mutluyum diyorum bu dunyada bir kukla gibiyim esir olmus kukla hergun aglamak istiyorum hic.durmadan artık

Hersey iyi bile olsa psikolojiniz bozuk ise mutsuz olmanız normal.. sebep aramayın bugununuzde.. illlaki yasanmislik birikim var.. varolan durumun çözümünü arayın.. yardım alın ne kadar çabuk o kadar iyi..

Bu kadar mutsuzsan boşan kimsenin bilmediği ve sana ulaşamayacağı bir yere taşın o zaman.
Çok zor değil.

Kocan iyi biri degil o yuzden mutsuzsun.
Evet iyi degil fakat aileme göre arkadaslarima göre cok iyi niye mutsuz musum senden daha kotuleri varmış niye kotu olanlara bakmiyormusum ya bakinca benim mutsuzlugum gececek mi de sanki bir türlu beni anlamiyorlar

Bu kadar mutsuzsan boşan kimsenin bilmediği ve sana ulaşamayacağı bir yere taşın o zaman.
Çok zor değil.
Zor degil benim icin biliyorum ama kimseye de kıyıp kacip gidemiyorum keske dedigim gibi ailem yada eşim beni hergun dovse hayati zehir etse evlatliktan red etse o zaman anca giderim diger türlu kimseyi hice sayip gidemem

ah samire ben sana bayağı üzülüyorum. konuların hep aynı seyirde. bide kocanın iyi olmadığını biz biliyoruz konularından. iyi olsa böyle olmazdın
Bu dunyada herkes iyi olunca dövüyor bir ayda mesela haftada dövenleri düşün diyorlar haftada dövüyor hergun dovenleri düşün diyorlar anlayacagin bu dunyada herkes melek bir ben kotuyum nazliyim kiymet bilmeyenim simarigim ne varmis halimde yedigim onumde yemedigim arkamda istedigimi aliyormusum soyle de böyle de bitmek bilmiyor

yok samire senin kocan iyi değil. bak biz söylüyoruz. ya bu ülkede erkek aldatsa bile erkeği kaptırma bırakma diyen insanlar var. sen onlara takılma. mutsuzsun. bu mutsuzluğuna kendin çare bulacaksın. başkası he he dayan şımarık seni der geçer

Baskalarinin mutsuzluguna bakip mutlu olamazsin. Onu gec.

Gunumuz sartlarinda mutlu olmak gercekten lux. Herkesin degisik sikintilari var. Bunu haline sukret diye soylemiyorum.

Yani monoton bir mutsuzluk dolasiyor etrafta. Sen de herkes gibi siradan birisin.

... ama durumunu hafifletecek seyler bulabilirsin. Bu bir film olur, disarida arkadasinla kahve icmek olur, spor salonuna yazilmak olur, resim kursuna yazilmak olur, bir kisisel gelisim makalesi olur vs vs...

Çare bulamıyorum inanki elimi açıp Allahim beni bu adamdan kurtar diye bile dua edemiyorum

Sen kimseye derdini beğendirmek zorunda değilsin ki,kocan dünya iyisi olup gene de ama sevmiyorum diyip boşanabilirsin yani kime ne
Keske bosana bilsem ben artık hayallerde bile düşünemiyorum bosanmayi ya onlar ölecek önümdeki engeller kalkacak diyorum öyle hayalim gerceklesecek yada ben öleceğim baska çıkar yol bulamiyorum

Tabi herkesin farkli sıkıntıları vardir fakat ben bunlarin hic birisi istemiyorum benim bu aralar aklim fikrim ya onlar yok olsun yada ben yok oluyum bu hayatta mutlu olamayacagim Hicbir zaman

Tabi herkesin farkli sıkıntıları vardir fakat ben bunlarin hic birisi istemiyorum benim bu aralar aklim fikrim ya onlar yok olsun yada ben yok oluyum bu hayatta mutlu olamayacagim Hicbir zaman

Beni ne mutsuz eder biliyor musun. Fiziksel bir rahatsizligim yoksa, belirsizlik, motivasyon eksikligi, bir amacinin olmamasi vs vs...

Boyle zamanlarda ya yataga girerim ya da filmlere dalarim ya da kendime bir kahve ismarlarim disarida.

Su hayatta ogrendigim tek sey hic bir insan seni mutlu edemez. Belki sen de mutlu olamazsin ama mutsuz da olmamak icin cabalamalisin.

kuzum senin dertler kronik .. çaresi çekip gitmek sende de o güç yok..
madem hayatını güzelleştirecek şeyler yap.. kursa falan yazılsana halk eğitimin ismek in kursları var .. hem değişiklik olur çevren değişir iki insan görürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…