Mutsuzluk tum benligimi sardı

Cok cahil bir cevren var samire. Sen maalesef cevrene gore farkindaligi yuksek birisin. Onlarin kafasinda olsaydin mutlu olurdun. Ama degilsin.

Samire belli ki bunalmışsın. Bilmiyorum maddi durumun psikologa yeter mi. Eğer yeterse birkaç seans bile iyi gelebilir. Değilse de devlet hastanelerinin psikiyatri hizmetinden faydalan bence. İyi gelebilir. Devletin psikologuna yönlendirebilir.

Bunlardan sonra da yaşamında rahatsız olduğun konuları değiştirmeye odaklanabilirsin.

Evet degistire bilirim fakat benim.mutsuzlugumun sebebi kocamin ailemin olmasi istemiyorum hayatim da onlar olmazsa mutlu olacam hayal kuracam umudum olacak istediğim seyleri yapacam suan mutlu olmaya cabalasam herseyi yapsam da esirim ben özgür olmak istiyorum sadece

Daha bağımsız bir yaşam kurmak için hem ekonomik hem de psikolojik olarak çok güçlü olmalısın. Ev hanımıysan çalışıp yeni bir çevre edinmeye gayret edebilirsin.

Daha bağımsız bir yaşam kurmak için hem ekonomik hem de psikolojik olarak çok güçlü olmalısın. Ev hanımıysan çalışıp yeni bir çevre edinmeye gayret edebilirsin.
Ben böyle düşünemiyorum iste ben bi özgür oluyum bu beni mutsuz eden insanlar hayatim da olmasin ekonomik psikolojik güç de istemiyorum inanki

Samire, seni anlayan hic kimse yok karşında mesele bu, sen hassassin insanı değerlerin var.insanlar kötü kaba değer vermiyor

Kızın buyuyucek en yakın arkadaşın olacak sana cokkk değer verecek buna inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…