Mutsuzluk ya da mutsuz evlilik

Biroylebirboyle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
44
48
38
42
Merhabalar, ilk defa konu açıyorum çünkü çok yalnızım, kimseyle dertleşemiyorum. Eşimle sürekli kavga ediyoruz. Aşırı bencil ve aşırı ailesine düşkün. Hep kendi ailesi için bişeyler yapalım onları mutlu edelim istiyor ama iş benim aileme gelince herşey batıyor. Hatta sürekli benim ailemden bişeyler bekliyor. Sürekli senin ailen benim ailem tartişması yaşanıyor. Aynı zamanda aşırı sinirli bir adam ve alkol sorunu var. Hemen gergün içiyor içtiği zaman çok neşeli sevgi dolu, içmediği zaman Nemrut gergin ve agresif. Bazen iyi şeyler iyi günler oluyor ama nadir ve sonu kötü bitiyor. Dün çok güzel başlamıştı, pek umursamadığım halde çiçek gönderdi, bir de kıymetli bir hediye almış. Ben bu kadar önem vereceğini bilmiyordum geçmiş yıllardan kaynaklı. Basit bişey almıştım çok kötü hissettim, zaten beğenmediğini belli etti. Dışarı çıktık yine anne mevzusundan kavga ile bitirdik.sürekli arka planda olmaktan eleştirilmekten ruh halindeki dengesizliklerden çok yoruldum. Çoğu zaman ben de hatalıyım çünkü psikolojim bozuk. Bebek emziriyorum. Bebeğim 1 yaşında. Doğumdan sonra daha çok görmeye başladım eşimin bu yönlerini. Şu an annem yanımızda kalıyor çocuğa bakmak için. Çalışıyorum çünkü. Gerginliği o da farkediyor ve çok üzülüyor. Artık çoğu şey çekilmez oluyor gibi bazen. Nasıl toparlanırız bilmiyorum. Boğuluyorum.
Saçma sapan karışık ve dağınık yazdığımın farkındayım ama sadece içimi boşaltmak amacıyla yazdım.

En kötüsü de aldığı hediyeyi iade edecekmiş, iyi olan hiçbirşeyi haketmiyormuşum. O kadar ağır sözler işitiyorum ki, bu diğerlerinin yanında hafif kalır. İstemiyorum hediyesini. Zaten biliyorum benim hediyem basit diye başıma kalacaktı sürekli..

ben haksız erkek ailesi hiç görmedim.istersekocanın annesinin yedi kocası olsun ve adı hürmüz olsun sana namus timsali gibi anlatır.görücü usulü ömrü boyunca babandan başkasına bakmayan annenin yedi kocası olduğunu idda eder.bebeğine parasız bakan annen hep kötüdür. kayınvaliden bebeğine bakmaya kalksa nerdeyse çocuğun bez parasını anasına yatırır.kocaya ve ailesine her türlü bela müstehak oluyor böyle zihniyetlerinden.kocanla fazla yüz göz olma anne babasının hiç muhabbetini açma seni kışkırtırsa da uyar sen böyle yapıyorsun diye.hemen hemen erkekler ve erkek aileleleri aynı az düşkünü de çok düşkünü de.zaten böyle birt adama yaranmaya çalışma. anası babası yaransın ona ailesinden yediği kazık daha tatlı gelir.

muhatap olmaya deymez.sen işine git çocuğunla ilgilen.böyle herifler kendi saçmalıklarını kadınlara yıkmaya pek meraklı.

Aldığı hediyenin ne önemi ne değerü kaldı ki o zaman . Birde utanmadan iade edeceğim diyor , bütün kadınlar için onur kırıcı...
Umursamamayı deneyin belli bir süre , belki aklı başına gelir. Zaten diğer türlü konuşularak ikna olacak birine benzemiyor eşiniz. Sonrasında duruma göre bakarsınız...

Ben bu erkekleri anlamiyorum sinirlenince yerden yere vururlar eslerini etmedikleri hakaret kalmaz aralari iyi olunca bi ton guzel soz soylenir hic mi utanmazlar yaptiklarina.kotu sozleri uzerime alinmadigim gibi guzel sozleri de uzerime almiyorum boyle evlilik mi olur

Offf sağolun cevaplarınız için. Dedim ya Çoğu huyunu Doğumdan sonra farkettim. Kendisini mükemmel sanıyor ama ben de onun yüzünden sürekli bağıran çıkışan gergin bi kadın oldum. Hiç rahat değilim yanında, neye nasıl tepki vereceği hiç belli olmuyor çünkü. Dünkü mesele de şuydu: çocuğa ağırlıklı benim annem bakacak çünkü annesi rahatsız , zorlanırım diyor. Arada annem memlekete gitmesi gerektiğinde kv gelecek bisüre. Eşim de olmadı yanına bi yardımcı buluruz dedi. Ben de iyi olur dedim hem yabancı insana tek bırakmamış oluruz babaannesi yanında olur içimiz rahat eder dedim.sonra konu açılmışken dedim ki aşkım annem temizlik fln yapsın isteniyorum( ki her işimize koşar) çocuk yeterince yoruyor zaten. E ben de işe başladım , artık temizlikçiti düzenli çağıralım dedim ( kredi borcumuz olduğu için sürekli çağırmamaya çalışıyorum normalde). Neymiş o annesinin yanına birini tutacak diye ben temizlikçi çağıralım demişim. Allahım kavga bundan çıktı. İnan’ın şimdi yazarken sinirim katlandı..

Allah sabir versin
Eger mumkunse ailenizden ve onun ailesinden hic bahsetmeden bir sure deneme yapin
Alkol sorunu olmasi uzucu
Onu bu sekilde agresif yaptiginin farkinda bile degildir.

Ailelerden bahsetmemek çok zor, kalabalık bir aile başka şehirdeler ama sürekli iletişim halindeler. Annesi beni çok sever sık sık arar, ben de ararım. Ancak Bebek olduktan sonra sanki hepsinden çok soğudum,tatillerde vs sürekli birada olmak ve aşırı sahiplenmeleri beni rahatsız etti. Dün akşamki olay da önceki konuların birikimi. O temizlikçiyre olmaz sen h. Sonu yaparsın deyince ben carladım ve o tüm gün güzel şeyler yapan ben ise günü mahveden oldum. Sinirlendiğim zaman artık ben de ağır konuşuyorum.etkiye tepki
Terapist konusunda ise gitmeyi kabul edeceğini sanmıyorum. Sorunlu olan sensin sen git der kesin.

Valla sizin yerinizde olsam etrafta artik ne varsa lamba, sopa, oklava alir kafasina indirir sonra da zevkle izlerdim

Ben mi cok tahammulsuzum, yoksa kadinlarimiz asiri sabirli?

Ben adamin cocuuguna bakicam diye kendimi parcalicam o da karsimda bik bik bik konusacak hediye geri verceekmis bilmem neymis....alirim ayagimin altina yeminle

terbiyesiz.. Nasıl böyle davranır. Bu ne bayağılık? Aşağılık herif pislik!!!

Size böyle davranmasına izin vermeyin. Yok sayın duymayın görmeyin. O yokmuş gibi yaşayın evin içinde.. Görsün de az da olsa anlar belki.. Ucundan da olsa dokunur ona da bu durum. Karşısında ezik büzük durmayın. Tartışmaya hele anne konularına hiç girmeyin. Kendi anneciğinize laf söyletmeyin de..

İnanılmaz sinirlendim kocanız kişisine.. Hadsiz kurban olsun annenize de size de..

Valla böyle konular okudukça çocuktan soğuyorum ya .
Neden çocuk yaptıgınızı öğrenebilirmiiyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…