- 27 Nisan 2017
- 44
- 48
- 38
- 42
- Konu Sahibi Biroylebirboyle
-
muhatap olmaya deymez.sen işine git çocuğunla ilgilen.böyle herifler kendi saçmalıklarını kadınlara yıkmaya pek meraklı.En kötüsü de aldığı hediyeyi iade edecekmiş, iyi olan hiçbirşeyi haketmiyormuşum. O kadar ağır sözler işitiyorum ki, bu diğerlerinin yanında hafif kalır. İstemiyorum hediyesini. Zaten biliyorum benim hediyem basit diye başıma kalacaktı sürekli..
Bu yengecler cok mu kotu yahu benimki yengec deeşini dövesim geldi ne bu yengeç burcu filan mı?
Görmeyi ve muhatap olmayı istediğim tek erkek oğlum... gerisinin canı ........Mumkun olsa 1000 yil erkek gormesem :)
En kötüsü de aldığı hediyeyi iade edecekmiş, iyi olan hiçbirşeyi haketmiyormuşum. O kadar ağır sözler işitiyorum ki, bu diğerlerinin yanında hafif kalır. İstemiyorum hediyesini. Zaten biliyorum benim hediyem basit diye başıma kalacaktı sürekli..
%99,5 u dengesiz geri kalanda değerli insan bi eşi de yokta o orana denk gelmekte mesele.Bu yengecler cok mu kotu yahu benimki yengec de
terbiyesiz.. Nasıl böyle davranır. Bu ne bayağılık? Aşağılık herif pislik!!!En kötüsü de aldığı hediyeyi iade edecekmiş, iyi olan hiçbirşeyi haketmiyormuşum. O kadar ağır sözler işitiyorum ki, bu diğerlerinin yanında hafif kalır. İstemiyorum hediyesini. Zaten biliyorum benim hediyem basit diye başıma kalacaktı sürekli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?