Mutsuzluk

nilufer33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2022
60
7
1
35
Merhaba,ben 4 yıl önce boşandım,bir kızım var.
6 yıl önce evlendim,evlendikten sonra sürekli anlaşmazlıklar yaşadık,kaç kere ayrıldık tekrar barıştık.çocuk aniden oldu,plansız şekilde.ben Gürcistanda yaşıyordum,evlenmeden önce uzmanlık için Türkiyeye sınava hazırlanıyordum,eşimle bu konuda anlaşmıştık,ama evlendikten sonra sınava hazırlanmama karşı çıkmaya başladı.uzmanlık sınavını kazanıp Türkiyeye taşındık,ama eşim gel git yapıcaktı,kendi işi Gürcistanda çünki.daha 3ay olmuştu taşınalı,eşim de yanımıza gelmişti.birgün işden eve geldim uyuya kalmışım,eşim kızımın kreşden geldiyini,kalkıp ona yemek ısıtmamı istedi,ben de uyanamadım,sonra bir birimize kötü sözler söylemeye başladık.o sırada sinirlenip beni vurmak istedi(daha önce de şiddet göstermişti),ben de sinirle ona erkek ol da çık git burdan dedim.o da gitti ve boşanmak için dilekçe yazdı ve biz boşandık.çevremde her kes beni suçluyor,sen iki günlük eve gelen eşini kırdın,ona erkek ol dedin.sen çok sinirlisin gibi laflar söylüyorlar.ben de çevremden çok etkileniyorum.iki gün önce kendi kardeşlerim böyle söylediler,iki gündür aşırı üzgünüm.
Bı konunu açma sebebim,biraz olsun bana destek olucak birilerini bulmaktı,ne yapsam bilmiyorum,her kese teşekkür şimdiden

Öncelikle böyle birinden kurtulduğunuz için kendinizi tebrik edin. Çevrenize de ağızlarının payını verin bir gün öfkelenip size zarar verse daha mı iyi olurmuş? 4 yıl önce olmuş bitmiş mevzu niye eşip duruyorlar?

Kime ne?

Boşanmasaydınız da şiddet gördüğün evde nasıl duruyorsun kendine saygın da mı yok derlerdi. Herkesi mutlu edemezsiniz. Siz mutluysanız boş verin

Dayak yemeyi çok seven, gidip kendisi yiyebilir. Yani kaba gelir belki bu söylediğim ancak şiddet gören sizdiniz, onlar değil. Dışarıdan yorum yapmak çok kolay. Kurtulmuşsunuz, size şiddet uygulayan birisiyle kalmadığınız için de ayrıca tebrik ederim. Kızınız ilerde o durumu görüp, normalleştirecekti. En iyisini yapmışsınız, başkaları ne derse desin, diyen olursa da kapatın ağzını hiç çekinmeyin. Hayat sizin, siz yaşıyorsunuz.

Sizi suçlayan herkesle iletişiminiz kesin. Şiddeti haklı gören insanlarla görüşmeseniz de olur

4 yıl önce olmuş bitmiş. Çevrenizdekiler hala mı bunu konuşuyorlar? Onlara ne? Çok beğendilerse size vurmak isteyen eski eşinizi,onlar kendilerine öylesini alsalarmış.
Neymiş eşim kal yemek ısıt dediyinde kalkmalıydım,o sinirliyse benim alttan almam gerekiyormuş,kendileri eşlerine öyle davranıyorlarmış.ben uyumsuz sinirli biri olduğum için beni boşadılar demeye getiriyorlar.normalde kardeşlerimi görmüyorum o yüzden görer görmez konu buraya geldi

Size şiddet uygulamaya kalkan bir heriften temizcene kurtulmuşsunuz. Canınızı çok sıkan olursa ben boşadım ama sen çok üzüldüysen al nikahına senin olsun diyebilirsiniz.
Dilekçeni o verdi ya,her kes benim deyil onun beni boşadığını düşünüyor.aslında bu kavgadan sonra ben barışmak için yazmıştım o kabul etmemişti.
Benim çevremdeki insanlar erkek kal yemek ısıt derse kalkmalısın,erkek sinirliyse sen altdan almalısın,seni vurmak istese de sen ona erkek ol dememelisin gibi düşünüyor

Tamam onlara aynen de ki kocanız sizi dövsede kalkın ısıtın yemeği sakın vazgeçmeyin kocanızdan. Ama ben bir insanım ve gururum var yetiştirdiğim bir kız çocuğu var hayata karşı cesaretini benden annesinden görecek öğrenecek ben doğru olanı yaptım deyin valla gurur duydum sizle ben neyine mutsuz oluyorsunuz ki :))

Evet boşadılar beni rahatladınız mı deyin.
Milletin derdine bak. Çok acıdılarsa kendilerine alsınlar

Her kes benim hayatımın bittiğini boşandıysam artık mutlu olamayacağımı düşünüyor.annem kardeşlerim.ben öyle düşünmesem de çevrem o kadar etkiliyor ki,sanki bu dünyada mutluluk sadece evlilikte var

Yaa çok teşekkür ederim,sizin gibi bir arkadaşım olmadı yanımda.yorumunuz beni çok mutlu etti

Birgün çok kötü şekilde şiddet görmüşlüğüm de var

Amannn sonuçta boşanmışsınız. Ha o açmış ha sen açmışsın davayı. Erkektapar dolu sanırım çevren. Boşver , doğru bildiğin yoldan git.

Yaa çok teşekkür ederim,sizin gibi bir arkadaşım olmadı yanımda.yorumunuz beni çok mutlu etti
Artık oldu istersen tabi, ben hep buralardayım nezaman istersen yazabilirsin :) hep mutlu ol evladınla sen çoğu kadının cesaret edemediği şeyi yaptın, hemde evladınla. Gelene yapıştır cevabını ,söylenenler bir kulağından girsin diğerinden kaçsın

Amannn sonuçta boşanmışsınız. Ha o açmış ha sen açmışsın davayı. Erkektapar dolu sanırım çevren. Boşver , doğru bildiğin yoldan git.
Bizim toplumumuz böyle malesef
Ne oluyorsa hep erkek haklı çıkarılıyor.
Senin işten gelip uyuman,senin erkeke erkek ol demen,senin ona cebap vermen bile yanlış.ama onun seni vurmaya çalışması senin sinirli olmandan adamı zıvanadan çıkardığın için olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…